- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Hahaha oh aferin kız böyle korkutmak lazimhayırdır sen mi doğurcan neyin tribi deseydin
ben valla dün sezeryan günü belli olunca
ben içerden çıkınca hepiniz bebeğin başına üşüşür ben çıktığımda seni kapıda görmezsem boşarım dedimgaribim kapının önünden hiçbiyere gitmem merak etme aşkım diyo
yok benimki girmicek istemiyo bende zorlamıyorumHahaha oh aferin kız böyle korkutmak lazimbenimki benimle olacak doğum yaparken inşallah ama aramız düzelmezse istemem tek başıma doğurur çıkarım efeler gibi
Eşim söylüyor bunuvalla kaynanam bana babanlara gitmiceksin kalmayacaksın deme cesaretinde bulunamaz
dersede ağzının payını alır
Ay bende dedim aynısını hepiniz bebekle gidip beni bırakmayasınız dedim dün :))) nereye gitcem seni almadan gidermiyim diyo dedim ben bilmez:)))hayırdır sen mi doğurcan neyin tribi deseydin
ben valla dün sezeryan günü belli olunca
ben içerden çıkınca hepiniz bebeğin başına üşüşür ben çıktığımda seni kapıda görmezsem boşarım dedimgaribim kapının önünden hiçbiyere gitmem merak etme aşkım diyo
Dedim ki anlamadı şimdi yemek hazırladı çağırıyorKuzum sen o kocana az öz olarak söyle deki o gırbetteyken sen herşeyin üstesinden gelmişsin yek başına o belli sebeplerden dolayı yanında olamamış bunca fedakarlığının ödülü bu muymuş otursun içine rahat edebiliyorsa etsin bakalım
ne bilim ya duramıoz işde canım
Girer o girer alır gönlünü seninHahaha oh aferin kız böyle korkutmak lazimbenimki benimle olacak doğum yaparken inşallah ama aramız düzelmezse istemem tek başıma doğurur çıkarım efeler gibi
:)))) içimiz durmuyor alışmısız napıcan biraz oturuyorum biraz kalkıp bişi yapıyorum annemlede konuştuk şunu yaptım bunu yaptım diye sen karnını doyur yeter biz yarın yaparız niye böyle yapıyosun diyo elimde değillllSana diyene bak.Bende kaç gündür iş yapıyorum hiç boş durmuyorum.
Bizde tam tersi söylenmişti. 2 seneye yakın da öyle emzirdim.
Bileğime bileklik takıyodum ben hangi memeden emdiyse o koluma. Bir sonraki emzirme de yine onla başlıyodu.
İlk haftalar çok emip memeyi boşaltamıyor ama 2-3 aylıkken uzuuun süreli emebiliyolar.
Memedeki sadece ön sütü alınca yetersiz beslenme olur demişti ebemiz.
Ön süt şekerli, arkadan gelen süt yağlı. Biri enerji veriyo biri besleyip tok tutuyo.
Yani sadece ön sütü emzirip diğer memeye geçerseniz sürekli ön süt emmiş oluyo bebek.
Hatta sağım yapanlar farkeder biri rakı gibidir rengi , diğeri mat beyaz.
Çok ileri dönemler için şunu da ekliyim, gece üretilen süt ile gündüz sütü başka. Biri enerji veriyo diğeri uyku yapan bi hormon taşıyo.. O yüzden gündüz sağdığınız sütü gece verirseniz enerjik oluyo bebek.
Bebeğiniz hasta olunca da sütünüz sarıya yakın bi renk oluyo. Bi çeşit antibiyotik üretiyo vücudunuz bebeğe. İnanılmaz bişi ama nette de okursunuz zaten fotoları da var
Yaz günü nasıl basardın grip olmayıBen napicam bu grip işini yagözlerim çıkacak başımın ağrısından, Parol fayda etmedi, ballı süt falan ise yaramadı, limonlu çorba içtim ama fazlasını alamam tansiyon 7-4 iyice dusurmeyeyim
Ilık bi duş al ve bol bol dinlen canım ıhlamur içebilirsin gribin ömrü 3 gün 3 gün çekiyorsun ne yaparsan yapBen napicam bu grip işini yagözlerim çıkacak başımın ağrısından, Parol fayda etmedi, ballı süt falan ise yaramadı, limonlu çorba içtim ama fazlasını alamam tansiyon 7-4 iyice dusurmeyeyim
Anlamıştır da yiğitliğe bişey sürmüyodurDedim ki anlamadı şimdi yemek hazırladı çağırıyor
Evet dimi:) bı de bere oluyor sanırım bebeği taşırken karnimizda onlar da aciyor olabilir o kesik açısı gibi olanlar yani :)İyi ki ediyor ☺
Çünkü rahim yeniden kasılıyor, eski boyutuna ger dönmeye çalışıyor..
O kasılma acı olmazsa kalırız 9 aylık
Öz hakiki temmuz annesi olarak ben de varım. Ooo temmuzdan önce doğurmam.
Temmuzda doğurucam ben çok büyük konuşuyorum..
Böyle söyliim de belki fazla uzamadan doğururum
Bebek de hamilelik de eşin de bi yana..
Sen bi’ bireysin. Emir almak zorunda değilsin. Doğru olduğuna inandığın şeyi yap. Önce kendin bebeğin sonra ailen için ♥
Uyuyamiyorum diye gece kalktım Dus aldıktan sonra açık camın önünde atletle uyuyakaldm hepsi bu kadar :)Yaz günü nasıl basardın grip olmayı
Canimm beni sürekli kontrol ettiler saat başı kaç şişe su içtiniz diye. Sanırım aşırı su tüketmek lazım. Bı gram bile baş ağrısı olmadı bende. Ama 5 litre su içtim günlük.ah canımm anlat anlat neler yapalım neler edelim sonrasına ağrımız sızımız daha az olsun
nescafe iç diyolar bide baş ağrısı olmasın diye
Bu nasıl temmuz anneleri leynn herkes haziranda doğuruyo
Memleketin bütün ikizler ihtiyacını karşıladınız
Sona kalcam dona kalcam kendi kendime takılcam burda ecinnilerle
Doğuranda gidiyo başını alıp zaten
Canım benimki sarılık olunca mamave anne sütü verdim. Geceleri 3-4 saat uyuyorum o sırada eşim biberonlabanne sütü verdi iki gündür benimkide nazlanıyor.sol memeyi ucu sorunlu olduğu için hiç almıyor. Onu sağıp biberonla veriyorm mamadan iyidir canımBirefebirece canım sen ilk gün sütün gelmeyınce mama verdınmı . Benım pazartesi geldi süt ozamana kadar mama verdik biberonla.şimdide asla memeyi almıyo 8den beri ac bıraktık kaynanam sagolsun .... dayanamadım o agladıkca süt aktı 15.00da verdim artık sağıpta .nasıl olacak yardımcı olsan
Uyuyamiyorum diye gece kalktım Dus aldıktan sonra açık camın önünde atletle uyuyakaldm hepsi bu kadar :)Yaz günü nasıl basardın grip olmayı
Valla canım eşime kurduğum tek Bi cümle var şuan daEşim söylüyor bunu
Kaynanam yatagını da alsaydın demişti agzının payını aldı
Aferin sana :)) zor olmamış:)Uyuyamiyorum diye gece kalktım Dus aldıktan sonra açık camın önünde atletle uyuyakaldm hepsi bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?