2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahaha oh aferin kız böyle korkutmak lazim benimki benimle olacak doğum yaparken inşallah ama aramız düzelmezse istemem tek başıma doğurur çıkarım efeler gibi

Ay bende dedim aynısını hepiniz bebekle gidip beni bırakmayasınız dedim dün :))) nereye gitcem seni almadan gidermiyim diyo dedim ben bilmez:)))

Dedim ki anlamadı şimdi yemek hazırladı çağırıyor

Ben napicam bu grip işini ya gözlerim çıkacak başımın ağrısından, Parol fayda etmedi, ballı süt falan ise yaramadı, limonlu çorba içtim ama fazlasını alamam tansiyon 7-4 iyice dusurmeyeyim

Sana diyene bak.Bende kaç gündür iş yapıyorum hiç boş durmuyorum.
:)))) içimiz durmuyor alışmısız napıcan biraz oturuyorum biraz kalkıp bişi yapıyorum annemlede konuştuk şunu yaptım bunu yaptım diye sen karnını doyur yeter biz yarın yaparız niye böyle yapıyosun diyo elimde değillll

Allahın kurduğu muazzam düzenin kucuk örnekleri.Aslinda ne kadar önemli ve büyük❤

Ben napicam bu grip işini ya gözlerim çıkacak başımın ağrısından, Parol fayda etmedi, ballı süt falan ise yaramadı, limonlu çorba içtim ama fazlasını alamam tansiyon 7-4 iyice dusurmeyeyim
Yaz günü nasıl basardın grip olmayı

Ilık bi duş al ve bol bol dinlen canım ıhlamur içebilirsin gribin ömrü 3 gün 3 gün çekiyorsun ne yaparsan yap
Çok geçmiş olsun

Evet dimi:) bı de bere oluyor sanırım bebeği taşırken karnimizda onlar da aciyor olabilir o kesik açısı gibi olanlar yani :)

ah canımm anlat anlat neler yapalım neler edelim sonrasına ağrımız sızımız daha az olsun
nescafe iç diyolar bide baş ağrısı olmasın diye
Canimm beni sürekli kontrol ettiler saat başı kaç şişe su içtiniz diye. Sanırım aşırı su tüketmek lazım. Bı gram bile baş ağrısı olmadı bende. Ama 5 litre su içtim günlük.

Benimki ikizler yükseleni yay, çok merak ediyorum karakterini.

Canım benimki sarılık olunca mamave anne sütü verdim. Geceleri 3-4 saat uyuyorum o sırada eşim biberonlabanne sütü verdi iki gündür benimkide nazlanıyor.sol memeyi ucu sorunlu olduğu için hiç almıyor. Onu sağıp biberonla veriyorm mamadan iyidir canım

Eşim söylüyor bunu
Kaynanam yatagını da alsaydın demişti agzının payını aldı
Valla canım eşime kurduğum tek Bi cümle var şuan da
Oğlum ben alıcağımı aldım benim dünyam karnımda bu dünya senin olsun umrumda olmayı ya becerirsin ya becerirsin yoksa inan zerre takılmam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…