2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ağrım yok ama o bendede var sanki mesanem çıkıcak gibi alıp gelicek galiba sürekli Bi yanma çişim var hissi
Senin kanala girmiş miydi?

Ağrım yok ama o bendede var sanki mesanem çıkıcak gibi alıp gelicek galiba sürekli Bi yanma çişim var hissi
Senin kanala girmiş miydi?
Onu bilmiyorum canım ya.doktora sormayı unuttum son kontrolde. Karnimda aşağı indi mi onu da anlayamıyorum.biraz sarkık gibi duruyor karnım ama oğlum kilo aldı diye mi öyle yoksa aşağımi indi bilmiyorum.carsamba kontrol var .ozaman anlasilir

Ay benimde yarın hiç sanmıyorum girdiğini hiç değişiklik yok gibi geliyo valla
Bide yarın çatıda müsait değil doğuramazsın derse al başına belayı

Canım ayva çekirdeği ni suya koyunca bir gün sonra jel kovamına geliyor işte o jel çok iyi geliyormuş göğüs ucu yarasına aktarlarda varsa alıp deneyebilirsin canın yanmaz daha fazla

Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Hadi hayırlısı bakalım.. Ne yapacaksın? İlk sancıyı mı bekleyeceksin dr gitmek için? Açıklık vardır muhtemelen. Yine de çok vakit geçirmeden gidersin.

Ay benimde yarın hiç sanmıyorum girdiğini hiç değişiklik yok gibi geliyo valla
Bide yarın çatıda müsait değil doğuramazsın derse al başına belayı
Benim doktor çatı muayenesini yapmıyor.son ana kadar belli olmaz o diyor.bebegin geliş pozisyonu nekadar belli olsada doğum anında değişebilir diyor.
Ne derse desin Stres yapma kendine canım, ben o nu hic dusunmuyorum .ne olacaksa olacak zaten.hayirlisi olsun.sadece çok merak ettiğim nezaman gelecegi

Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Ay supeeeerrr... hadi gözün aydın.darisi başımıza.Allah yardımcın olsun.korkma nisan geldikten sonra iki gün bile sürebilir mis sancıların gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…