Yani kacis yok.bana da his olarak öyle geliyor 41 in sonlarında gelecek benim tontişim de. Kalça kemikleri ağrısı ve adet sancilari nerdeyse 1 aydan fazladır var .artık onları belirtilen saymıyorum.bugun farklı olan birşey daha var.sanki idrar kesesine çok yakın gibi her hareketinde sıkışmış hissi oluyor. Inşallah geçici bi belirti degildir
Onu bilmiyorum canım ya.doktora sormayı unuttum son kontrolde. Karnimda aşağı indi mi onu da anlayamıyorum.biraz sarkık gibi duruyor karnım ama oğlum kilo aldı diye mi öyle yoksa aşağımi indi bilmiyorum.carsamba kontrol var .ozaman anlasilir
Onu bilmiyorum canım ya.doktora sormayı unuttum son kontrolde. Karnimda aşağı indi mi onu da anlayamıyorum.biraz sarkık gibi duruyor karnım ama oğlum kilo aldı diye mi öyle yoksa aşağımi indi bilmiyorum.carsamba kontrol var .ozaman anlasilir
Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Ohhh ne güzel :)) maşallah :) herşey unutuluyor dimi :) süt emdikce emdikce çoğalıyor hatta omuzlarından böyle sizlaya sizlaya iniyor hic merak etme. Krem bende kullanıyorum ama benim sanssizligim hiç meme ucum olmadığı için oldu. Başta tutamadığı için çok tahriş oldu. Sonra da hep emzirdigim için ucu çıktı ama iyileşmeye fırsat olmuyor. Disimi Sika Sika emziriyorum bende. Bazen 3 saat falan uyudugunda hemen iyileşiyor ama sık sık uyandığında yeniden başa dönüyoruz :))
Canım ayva çekirdeği ni suya koyunca bir gün sonra jel kovamına geliyor işte o jel çok iyi geliyormuş göğüs ucu yarasına aktarlarda varsa alıp deneyebilirsin canın yanmaz daha fazla
Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Benim doktor çatı muayenesini yapmıyor.son ana kadar belli olmaz o diyor.bebegin geliş pozisyonu nekadar belli olsada doğum anında değişebilir diyor.
Ne derse desin Stres yapma kendine canım, ben o nu hic dusunmuyorum .ne olacaksa olacak zaten.hayirlisi olsun.sadece çok merak ettiğim nezaman gelecegi
Kuzum hastane de hipp diye bir marka var ondan verdiler süt gelene kadar baktım çocuk hiç sindirim problemi çekmedi o yüzden eve geçince bende o markadan aldım .