2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah hayırlı evlat eylesin huyları guzel olsun insallah canım

Yaaa günümün yakın aynı olduğu kimse kalmicak beni miden yalnız bırakıyorsunuz
Şaka Bi yana inşallah herşey mükemmel gitsin yavruşun sağlıkla gelsin canım
Merak etme kuzum ben bu gidişle senden de sonra doğururum.baksana hala Hiç bi belirtim yok.gunum bitti sayilir

Kaç takım götürmüştün canım

Canım goguslerin ne alemde. Benimkiler acıyor ama emziriyorum. Bazen emiyor ama yine ağlıyor meme için memede süt kalmamış oluyor. Mama veriyorum o zaman da . Sen artık tecrübeli oldun. Fikir alayım senden
Aynı kuzum bir ay oldu dogali hala yara oluyor bı gün iyiyse bı gün kötü. İlk günlere nazaran çok daha iyi sütüm var hiç merak etme emdikce artıyor. Benim de bı kaç ay sonra daha da artacakmis mesela. İlk iki hafta aç kalınca mama yiyordu ama şimdi sütün tatlı oluşuna alıştı heralde artık mama içmek istemiyor. Çok zorda kalırsam ve o da çok acıkmış olursa öyle içiyor. En son bir hafta önce falan içti yani.

Aynen kuzum göbek bağı düşene kadar bezi alttan bagladigin için daha çok çiş kaka olabilir hemen yıkayıp yıkayıp kurutmak gerek:) benim oğlanın Aziz bebe hastane çıkışı eskidi bile nerdeyse o çıtçıt yerleri yirtilmaya başladı zaten Max bı iki hafta daha giyebilir . 2 numara beze de geçtik.

Ohh masallah

Kuzum hangi mamayı aldın olur da bir aksilik cıkarsa aklımızda bulunsun

Eee senin 3 gün kaldı diyor takvimin?
Planlı sezar mı yoksa normal mi bu takvim?
Gününü geçirecek mi yoksa.
Neyse hayırlı vakitte gelsin inş.
Normal canım ya, sezeryan filan hiç yok hesapta.sadece erken döllenmeden dolayı 1 hafta öne çekildi doğum,bat a gore 03.07 Ama ilk günden beri kese de bebek yokken bile 1 hafta öndeydi.onun için 26.06.

Biz 3 günlük olduk bile zaman nasılda akıyor. Bebişim iyi maaşallah emiyor ama sütüm hala az mama da veriyoruz. Bugün ilk banyomuzu yaptık rahatladı uyuyor. Göğüslerde yara yok emmeye ilk başladığında bi diş sıkacak kadar acı oluyor. Lansinoh kremden çok memnunum. Sezaryene dair ağrılar yok denecek kadar azaldı sadece oturduğum yerden kalkarken dikişlerde hafif sızı oluyor o kadar. Bütün şişlikler indi. Malesef göbeğim hala 6 aylık gibi Kilom bugün -6

Maşallah canımm, göbeği düştü mü?

Ohhh ne güzel :)) maşallah :) herşey unutuluyor dimi :) süt emdikce emdikce çoğalıyor hatta omuzlarından böyle sizlaya sizlaya iniyor hic merak etme. Krem bende kullanıyorum ama benim sanssizligim hiç meme ucum olmadığı için oldu. Başta tutamadığı için çok tahriş oldu. Sonra da hep emzirdigim için ucu çıktı ama iyileşmeye fırsat olmuyor. Disimi Sika Sika emziriyorum bende. Bazen 3 saat falan uyudugunda hemen iyileşiyor ama sık sık uyandığında yeniden başa dönüyoruz :))

Emzirenler, avent kalkan yada gümüş kapak falan kullanıyor musunuz

Benimde yok canım valla
Yarın doktor çatıda ne dicek merakla onu bekliyorum bende 41i doldururlar en fazla sonra yine gelecekler yine gelecekler bıdıklar
Yani kacis yok.bana da his olarak öyle geliyor 41 in sonlarında gelecek benim tontişim de. Kalça kemikleri ağrısı ve adet sancilari nerdeyse 1 aydan fazladır var .artık onları belirtilen saymıyorum.bugun farklı olan birşey daha var.sanki idrar kesesine çok yakın gibi her hareketinde sıkışmış hissi oluyor. Inşallah geçici bi belirti degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…