2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım benimde merakta olduğum konu ne zaman gelicek ve kime benziyor

Ay hadi sağlıkla kavusun kuzummm

Kızlar tavsiye, suni sancı ile çok ısrar etmeyin olmazsa zorlamayin , duş almak sancıları kuvvetlendiriyor sıcak duş alın, çorap köyün cantaniza muhakkak ve depend değil cirt cirtli büyük boy hasta bezi alın hepinize hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah

Sen yinede ılık suya gir canım belden aşağıda olsa çok bekletmez inşallah bıdık
Ay insaAllah :) sabah 8 de kontrol vardı o zamana gelmiş olur belki :) yalnız sokağa inip geliyorrrr diye bağırarak kosasim var, salak salak gülüyorum evde bı sağa bı sola :)

Ay insaAllah :) sabah 8 de kontrol vardı o zamana gelmiş olur belki :) yalnız sokağa inip geliyorrrr diye bağırarak kosasim var, salak salak gülüyorum evde bı sağa bı sola :)
Kendimi gördüm Bi anda
Oh çok şükür canım bismillah dedin gerisi de su gibi aksın gelsin

Bende kendimi kotu hissediyorum mide bulantisi gibi degil ama enerjisiz halsiz hic bisey yapacak gucum yok gibi.utuler var dag gibi 3-5 parca yaptim yigilcaktim yere.ev isleri gozumde buyuyo yatili arkadas gelcek esimin.o da gozumde buyuyo
İki gündür ben de maalesef yataktan çıkamadım güya hazırlıklara baslicaktim halsizlikten karnımdaki acidan ölüyorum sanıyorum dün sabaha kadar istifra ettim bir de

Gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin tebrik ederim

Canım sen şu meryem ana otundan suya koydurdunmu merak ettim

Buraya yazdıktan sonra gecti canım şükür düzenli gelmiyordu ayagımı sıcak tutmam lazım hep
İyi şükür canım sıcak tut kendini.
Oh maşallah maşallah. Ooooohhhh ben de kuzuları eve gelir gelmez yıkarım miss gibi uyurlar. Kuzu yeni yeni kaynar sütün merak etme, zaten biliyırsundur. - 6 iyi canım bir kaç güne - 10 olur o. Hala anestezinin etkisi vardır. Öpüyorum seni kuzunu da kokluyorum. Dikkat edin birbiribize bol bol koklaşınnnn
Emzirenler, avent kalkan yada gümüş kapak falan kullanıyor musunuz
Kızımda avent kalkan kurtarıcımdı. Emzirirken deliksiz başlıkta süt de biriktiriyordum diğer göğüsten. Hastane çantamın baş köşesini sayın avente sakladım
Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Oh oh hadi bakalım. Bol squat yeniden sıcak duş. Kalem kağıt bulundur sancı başlarsa nota başla. Suyun gelirse hastaneye beklemeden. Öpüyorum kolaylıklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…