Ben yandım desene hiç uyumuyor doğru dürüst gece yarısına kadar uyanık sabahın köründe uyaniyorKızlar size bı spoiler vereyim. Benim bebiş her gece benle beraber uyurdu sabaha karşı 6 gibi de acıktım diye tekmelerdi hatırlayanlar varsa. Hala aynı devam ediyoranne karnında karakteri belli oluyor son ay bence sabaha kadar güzel uyuyor iki saate bir acıkıyor. Sabah 6 dan sonra uyumak istemiyor laf istiyor sevgi istiyor kucak istiyor sonra 9 dan sonra yorulup tekrar uyuyor şimdiden hazırlıklı olun karninizda nasıl uyuyup uyandigina yani
Yaaa ama yerim ben bunuO zaman oğlumun totosunu yiyin
YaaaO zaman oğlumun totosunu yiyin
Bilmiyorum.ki canim tecrubeli degilim ama ablamda hic catlak yok dogumdan sonra da gormedik o sekilde annemde o.sekil belki genetiktir ya da oyle olacaktir zaman gosterecek bakalimŞimdi görünce yorumunuzu dayanamadım yazayım dedim :)
Çatlaklar Doğum yaptık 2-3 gün içinde ortaya çıkıyor karın toparlanınca mor mor çizgiler kalıyor sonra beyazlıyor ten rengine yakın oluyor.. bende ilk hamileliğimde bilmiyordum tabi çatlağım yok diye seviniyordum Doğumdan 2 gün sonra banyoda bi farkettimİnşallah sizin Doğumdan sonra da olmaz biraz genetik sanırım.. ama zamanla toparlanıyor belli bile olmuyor o yüzden sıkıntı yapmayın.. :)
Şimdi nasılsın dakika tut yaz. Düzenli mi ona bak canım. Gaz sancısı da olabilir. Ayırt rtmek için sancının sıkkığına ve saniyesine bakmak lazım.Ara ara gibi canım bebek de arada vuruyor
Maşallah kuzulara. Emsin inşallah en az 2 yıl. Nasıl oldun toparlanabildin mi?.. İkizlerin tepkisi ne oldu ailenin yeni üyesineAynen öyle canım kimseyi duymayın takmayın... Ben en son yeter artık diye bagırmıstım... Herkes yiyeceksin ki sutün olacak diyip duruyordu... Yok ya yok olmuyor olmayınca...
Canım kız 2430 olan 2510 gr dogdular 36+1de ama cok halsizdiler memeyi tutamadılar... İnsallah bak sizin haftanız cok cok iyi insallah daha da dururlar içeride... Bu kızım da 2800 dogdu ama daha diri... Gücü yetiyor... İki hafta daha fazla karnımda kalmasına baglıyorum ben
Haha valla bence aynı anne karnındaki gibi oluyor bebeğin rutiniBen yandım desene hiç uyumuyor doğru dürüst gece yarısına kadar uyanık sabahın köründe uyaniyor
Biz oğlana kız bakmaya baslayacaz elini çabuk tut diyom ama dinlemiyonYaaa
Allahım bahtını açık etsin maşallah onaçocuk askere gidecek biz anca doğurcaz
Doğunca nispeten daha kara ve kırmızı oluyorlar. Sonra giderek açılıyor ve güzelleşiyorlar..İnşallah bizimki de beyaz olur babası beyaz ben esmerim
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor durumundayım şuanKız sende duygu durumları nasıl
ilk oğlumun ismi Doruk bu da Demir inş. Biraz daha rahat olur herşeyHayrli olsun canım. Allah sağlık ve huzur versin size. Zoe olmus ama gecti gitti cok sukur :)
Oo heyecan dorukta :)
Gelsin bebiskolar
Hadi bakalım, demet akalın
valla göreceğiz bakalım ama ben full salya sümük ağlarım kesin kendini biliyorum.Ben senden önce gircem kiiiii:)))) ay sorma 2 gündür tek derdim su susuz napıcam diye dertleniyorum.açkende ya basım ağırır tansiyonum çıkar şeker düşer bakalım
demi aynen aklıma Gelmez heyecandanAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Kolaylıklar versin canım. Heyecandan açlık susuzluk pek akla gelmiyor. Ama enerji vermesi açısından doğum sonrası bu malt içecekler iyi olur. Hastane çantanda bulunsun derim
hehee valla canım doğru diyorsun sabah unutup içmem inş.Aman yataginin yanina falan su koyma sakin unutup icersin hayirlisiyla gir canim guzel haberlerini bekliyor olucaz
Yazarım canım tabi inş. İlkinde bilinmezlik duygusu bunda ise Oğlumda doğuma girdiğim an gözümün önünden gitmiyor. Kesin sakinleştirici vermişlerdi bana ozaman kafa Bi milyondu çünküAy inşallah kendi sancılarınla doğurursun. Bir de bakmışsın hastanede 5-6cm açıklık hadi inşallah. Dualarımız seninle
Oy maşallah sen ne güzel bir meleksin
Sen de mi brütüs. Allah kolayşık versin. Sağlıkla çıkın inşallahhhh. Aç kalmak zor evet ama kuzuya kavuşacaksın, her şeye değer.
2. Sezaryende insan ne hisseder merak ediyordum. Sen bana yaz akşama
Allah yardımcımız olsun valla :))aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor durumundayım şuan
ilk oğlumun ismi Doruk bu da Demir inş. Biraz daha rahat olur herşey
valla göreceğiz bakalım ama ben full salya sümük ağlarım kesin kendini biliyorum.
demi aynen aklıma Gelmez heyecandan
hehee valla canım doğru diyorsun sabah unutup içmem inş.
Yazarım canım tabi inş. İlkinde bilinmezlik duygusu bunda ise Oğlumda doğuma girdiğim an gözümün önünden gitmiyor. Kesin sakinleştirici vermişlerdi bana ozaman kafa Bi milyondu çünkü
Ben hamileligin ilk aylari okudum.Her ay bir ay boyunca bir.sure okudumDoğunca nispeten daha kara ve kırmızı oluyorlar. Sonra giderek açılıyor ve güzelleşiyorlar..
Ben buğday tenliyim eşim sarışın. Çocuklarda benim gen daha baskın.
Ha daha da güzel olsunlar dersen Yusuf, Yunus, Muhammed surelerini oku şimdiden.. Hem yüz hem ahlak güzelliği için..
Henüz ben de okuyamadım. Hatmin son kısmındayım. Biter bitmez bunlara geçeceğim..
yok beybi beklemedeyimKız sende daha doğurmadın dimiiiii
bana doktor gün verdiğinden beri herşeye ağlıyomZirvedebi ara utanmasam ağlıyacaktım
alllaahhhh güzelliğe bak yaa maşallahhhO zaman oğlumun totosunu yiyin
Yaaa günümün yakın aynı olduğu kimse kalmicak beni miden yalnız bırakıyorsunuzKızlar bende yaıRn giriyorum doğuma saat 11de inş.
Şuan birşey hissetmiyorum ama kşama doğru gece başlar heyecan korku... Birde şu aç susuz kalma muhabbeti düşündürüyor. Susuz duramıyorum çken kan şekerim düşüyor
O zaman oğlumun totosunu yiyin
Canım goguslerin ne alemde. Benimkiler acıyor ama emziriyorum. Bazen emiyor ama yine ağlıyor meme için memede süt kalmamış oluyor. Mama veriyorum o zaman da . Sen artık tecrübeli oldun. Fikir alayım sendenKızlar size bı spoiler vereyim. Benim bebiş her gece benle beraber uyurdu sabaha karşı 6 gibi de acıktım diye tekmelerdi hatırlayanlar varsa. Hala aynı devam ediyoranne karnında karakteri belli oluyor son ay bence sabaha kadar güzel uyuyor iki saate bir acıkıyor. Sabah 6 dan sonra uyumak istemiyor laf istiyor sevgi istiyor kucak istiyor sonra 9 dan sonra yorulup tekrar uyuyor şimdiden hazırlıklı olun karninizda nasıl uyuyup uyandigina yani
Yerim oğlunu. Bir de dediğin şeyler çıktı canım. Kesinlikle yenidoğan kıyafeti yetmiyor. Sen öyle söyledikten sonra gidip aldım ama hastanede iki gece kalınca benim oglus çiş yaptı kıyafetlerini. Eşim gidip bir takım daha aldi :)O zaman oğlumun totosunu yiyin
Buraya yazdıktan sonra gecti canım şükür düzenli gelmiyordu ayagımı sıcak tutmam lazım hepŞimdi nasılsın dakika tut yaz. Düzenli mi ona bak canım. Gaz sancısı da olabilir. Ayırt rtmek için sancının sıkkığına ve saniyesine bakmak lazım.
Maşallah kuzulara. Emsin inşallah en az 2 yıl. Nasıl oldun toparlanabildin mi?.. İkizlerin tepkisi ne oldu ailenin yeni üyesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?