2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben yandım desene hiç uyumuyor doğru dürüst gece yarısına kadar uyanık sabahın köründe uyaniyor

Bilmiyorum.ki canim tecrubeli degilim ama ablamda hic catlak yok dogumdan sonra da gormedik o sekilde annemde o.sekil belki genetiktir ya da oyle olacaktir zaman gosterecek bakalim

Ara ara gibi canım bebek de arada vuruyor
Şimdi nasılsın dakika tut yaz. Düzenli mi ona bak canım. Gaz sancısı da olabilir. Ayırt rtmek için sancının sıkkığına ve saniyesine bakmak lazım.
Maşallah kuzulara. Emsin inşallah en az 2 yıl. Nasıl oldun toparlanabildin mi?.. İkizlerin tepkisi ne oldu ailenin yeni üyesine

İnşallah bizimki de beyaz olur babası beyaz ben esmerim
Doğunca nispeten daha kara ve kırmızı oluyorlar. Sonra giderek açılıyor ve güzelleşiyorlar..
Ben buğday tenliyim eşim sarışın. Çocuklarda benim gen daha baskın.
Ha daha da güzel olsunlar dersen Yusuf, Yunus, Muhammed surelerini oku şimdiden.. Hem yüz hem ahlak güzelliği için..
Henüz ben de okuyamadım. Hatmin son kısmındayım. Biter bitmez bunlara geçeceğim..

Kız sende duygu durumları nasıl
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor durumundayım şuan
Hayrli olsun canım. Allah sağlık ve huzur versin size. Zoe olmus ama gecti gitti cok sukur :)

Oo heyecan dorukta :)
Gelsin bebiskolar
Hadi bakalım, demet akalın
ilk oğlumun ismi Doruk bu da Demir inş. Biraz daha rahat olur herşey
Ben senden önce gircem kiiiii:)))) ay sorma 2 gündür tek derdim su susuz napıcam diye dertleniyorum.açkende ya basım ağırır tansiyonum çıkar şeker düşer bakalım
valla göreceğiz bakalım ama ben full salya sümük ağlarım kesin kendini biliyorum.
demi aynen aklıma Gelmez heyecandan
Aman yataginin yanina falan su koyma sakin unutup icersin hayirlisiyla gir canim guzel haberlerini bekliyor olucaz
hehee valla canım doğru diyorsun sabah unutup içmem inş.
Yazarım canım tabi inş. İlkinde bilinmezlik duygusu bunda ise Oğlumda doğuma girdiğim an gözümün önünden gitmiyor. Kesin sakinleştirici vermişlerdi bana ozaman kafa Bi milyondu çünkü

Allah yardımcımız olsun valla :))

Ben hamileligin ilk aylari okudum.Her ay bir ay boyunca bir.sure okudum

Yaaa günümün yakın aynı olduğu kimse kalmicak beni miden yalnız bırakıyorsunuz
Şaka Bi yana inşallah herşey mükemmel gitsin yavruşun sağlıkla gelsin canım

Canım goguslerin ne alemde. Benimkiler acıyor ama emziriyorum. Bazen emiyor ama yine ağlıyor meme için memede süt kalmamış oluyor. Mama veriyorum o zaman da . Sen artık tecrübeli oldun. Fikir alayım senden

Buraya yazdıktan sonra gecti canım şükür düzenli gelmiyordu ayagımı sıcak tutmam lazım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…