2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar selam. Daha yazdıklarınızı okuyamadım, şimdi biraz bakacağım:) giremedim çünkü yorgunluktan, sancılarımdan, yoğunluktan ve en çok da lohusa depresyonundan:) bebişlerin sağlıkları iyi maşallah, huzurlu, sakin, uslu bebekler kim doğurdu, neler oldu hiç takip edemedim bugün biraz biraz düzelmeye başladım. Kilo soranlar olmuştu, anca tartılıyorum tabii. 60tan 81e çıkmıştım doğuma, bugün 68 dim. Genede kilolu duruyorum artık durur mu gider mi bilmiyorum. Soru varsa alim

Kaç gün olmuştu canım sen doğum yapalı?13 kilo gitmiş gayet güzel maşallah.Daha da gidecek eminim.Gobus indi mi?Şekerin geçti artık di mi?Süt durumun nasil?Maşallah uslu prenseslere.Çok sukret canim.Gazli ve kolik degiller.Depresyon ikiye katlanirdi.Şöyle 3-4 aylık olsunlar çok çok iyi hissedeksin.Tamamen adapte olursun bebekli hayata inş.Lohusa depresyonundan hemen kurtulmanı diliyorum.

S Saryamarya cım ben avent kapak almamıstım senin mesajından sonra almayı dusundum
İyi yapmışsın bana göre asrın icadı göğüs kalkanı
Oh maşallah akıllı kızlarına. Sen de iyi ol canım. Kolay bir süteç değik yaşadığın, zamanla toparlanacaksın. Kilon da çok çok iyş. Bben de senin gibi versem çok iyi olacak.
Benim merk ettiğim kuzular kaç kilo doğdu, hastaneden çıkarken kaç kiloydu, mama takviyesinde hangi markayı önerdiler.? Bebek başına kaç kat kıyafet götürmek lazım.? Yenidoğan oldu mu yoksa prematüre mi almalıyız. Oh bitti sorular.

Pelocum P Pelinim35 Allah sağlıklı güzel bi operasyonla oğluna kavuşmayı nasip etsin.Ağrın sizin cok olmasin hemen ayaga kalk ins.Bol sütlerin olsun inşallah.

Maşallah canımm, göbeği düştü mü?
Yok canım henüz düşmedi ama doktor düşene kadar 1 kere yıkayanilirsin dedi
Senin oğlana da maaşallah canım çok tatlı ya bende omuzlarım neden ağrıyor diye söylenip duruyorum süt iniyor demekse valla ağrıdığına sevindim emzirme arası sık olunca malesef aynı sıkıntı
Emzirenler, avent kalkan yada gümüş kapak falan kullanıyor musunuz
Canım ben önce kremleyip kalkanı takıyorum bi yere değmeyince iyi oluyor
Canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla sende kavuşacaksın az kaldı
Bende daha bugün bir iki kez bebek kucağımda oturup kalkabildim ama kalkarken karnımı tutuyorum hala. Yavaş yavaş gidecek bu göbekler inşallah. Hastanede çocuk doktoru gelince sordum göbek düşene kadar bir kere yıkayabilirsin bir şey olmaz dedi bizde yıkadık canım nasıl rahatladı ama kuzucum mis gibi uyudu
Kızlar benim bebeğim bana zerre benzemiyor yani odada doğurup gözümün önünde doğmasa inanın benim değil diyeceğim. Birbebiş anneden hiçbirşey almazmı yaa, kocamın minik hali
Ben iki tane doğurdum evde aynı adamdan 3 tane oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…