Haber bekliyoruz hala
Kızlar selam. Daha yazdıklarınızı okuyamadım, şimdi biraz bakacağım:) giremedim çünkü yorgunluktan, sancılarımdan, yoğunluktan ve en çok da lohusa depresyonundan:) bebişlerin sağlıkları iyi maşallah, huzurlu, sakin, uslu bebeklerkim doğurdu, neler oldu hiç takip edemedim bugün biraz biraz düzelmeye başladım. Kilo soranlar olmuştu, anca tartılıyorum tabii. 60tan 81e çıkmıştım doğuma, bugün 68 dim. Genede kilolu duruyorum artık durur mu gider mi bilmiyorum. Soru varsa alim
Saol canım benim tam istediğim duaPeloşum inşallah oğluşuna sağlıkla kavuş ağrısız sızısız geçsin operasyonun sütün hemen gelsin ❤❤❤
İnsallah hayırlısı ime kavusursun canımKurumus-Maskara dan haber var mı kızlar takip edemiyorum forumu.bu arada benim için de dua edin yarın için
Sabah 8 de canımSaat kacta giriyosun canim
İnşallah canımmmİnsallah hayırlısı ime kavusursun canım
İyi yapmışsın bana göre asrın icadı göğüs kalkanıS Saryamarya cım ben avent kapak almamıstım senin mesajından sonra almayı dusundum
Oh maşallah akıllı kızlarına. Sen de iyi ol canım. Kolay bir süteç değik yaşadığın, zamanla toparlanacaksın. Kilon da çok çok iyş. Bben de senin gibi versem çok iyi olacak.Kızlar selam. Daha yazdıklarınızı okuyamadım, şimdi biraz bakacağım:) giremedim çünkü yorgunluktan, sancılarımdan, yoğunluktan ve en çok da lohusa depresyonundan:) bebişlerin sağlıkları iyi maşallah, huzurlu, sakin, uslu bebeklerkim doğurdu, neler oldu hiç takip edemedim bugün biraz biraz düzelmeye başladım. Kilo soranlar olmuştu, anca tartılıyorum tabii. 60tan 81e çıkmıştım doğuma, bugün 68 dim. Genede kilolu duruyorum artık durur mu gider mi bilmiyorum. Soru varsa alim
nasıl bişeydi canım kahverengi mi pembe mi ?Kizlaaarr benim Nisan im geldiay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Hahaha benim ilk kızım da öyleydiKızlar benim bebeğim bana zerre benzemiyor yani odada doğurup gözümün önünde doğmasa inanın benim değil diyeceğim. Birbebiş anneden hiçbirşey almazmı yaa, kocamın minik hali
Aminnn kuzum inşallahSaol canım benim tam istediğim duasende tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine
Yok canım henüz düşmedi ama doktor düşene kadar 1 kere yıkayanilirsin dediMaşallah canımm, göbeği düştü mü?
Senin oğlana da maaşallah canım çok tatlıOhhh ne güzel :)) maşallah :) herşey unutuluyor dimi :) süt emdikce emdikce çoğalıyor hatta omuzlarından böyle sizlaya sizlaya iniyor hic merak etme. Krem bende kullanıyorum ama benim sanssizligim hiç meme ucum olmadığı için oldu. Başta tutamadığı için çok tahriş oldu. Sonra da hep emzirdigim için ucu çıktı ama iyileşmeye fırsat olmuyor. Disimi Sika Sika emziriyorum bende. Bazen 3 saat falan uyudugunda hemen iyileşiyor ama sık sık uyandığında yeniden başa dönüyoruz :))
Canım ben önce kremleyip kalkanı takıyorum bi yere değmeyince iyi oluyorEmzirenler, avent kalkan yada gümüş kapak falan kullanıyor musunuz
Canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla sende kavuşacaksın az kaldıİyi şükür canım sıcak tut kendini.
Oh maşallah maşallah. Ooooohhhh ben de kuzuları eve gelir gelmez yıkarım miss gibi uyurlar. Kuzu yeni yeni kaynar sütün merak etme, zaten biliyırsundur. - 6 iyi canım bir kaç güne - 10 olur o. Hala anestezinin etkisi vardır. Öpüyorum seni kuzunu da kokluyorum. Dikkat edin birbiribize bol bol koklaşınnnn
Kızımda avent kalkan kurtarıcımdı. Emzirirken deliksiz başlıkta süt de biriktiriyordum diğer göğüsten. Hastane çantamın baş köşesini sayın avente sakladım
Oh oh hadi bakalım. Bol squat yeniden sıcak duş. Kalem kağıt bulundur sancı başlarsa nota başla. Suyun gelirse hastaneye beklemeden. Öpüyorum kolaylıklarrrr
Bende daha bugün bir iki kez bebek kucağımda oturup kalkabildim ama kalkarken karnımı tutuyorum hala. Yavaş yavaş gidecek bu göbekler inşallah. Hastanede çocuk doktoru gelince sordum göbek düşene kadar bir kere yıkayabilirsin bir şey olmaz dedi bizde yıkadık canım nasıl rahatladı ama kuzucum mis gibi uyuduAynı gün doğum yaptık canım. Valla benim sezaryen ağrılarım devam ediyor. Oğlumu kucağıma alamıyorum biri veriyor ancak öyle. Senin göbeğin iyi 6 aylık, benim hala 9 aylık :) bebişinin göbeği düşmeden mi banyo yaptırdın canım
Ben iki tane doğurdum evde aynı adamdan 3 tane oldularKızlar benim bebeğim bana zerre benzemiyor yani odada doğurup gözümün önünde doğmasa inanın benim değil diyeceğim. Birbebiş anneden hiçbirşey almazmı yaa, kocamın minik hali
Ciddiyet değil kız pek okuyup yazamıyorum foruma ondan. Ama korku var mı yok mu inan bilmiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?