Aaaaaaa uyumak yok bana bak ben hycanlandım mı cıks uyuyamam :)) derrr bi bakıyorsun horul horul uyuyormuşum:)) yada uyumayıp uyumayıp sezeryan masasında horlamayım hahahjaa
Daha iyiyim canım sadece yattığım yerden dogrulurken zorlanıyorum... Kayınvalidem acil donmek zorunda kaldı... Hacca gidecekler insallah yarın sabah hangi odada kiminle kalacağı belli olacakmıs mecburen gitti... Ama aklı gönlü burda kaldı... İnsallah iyi olur bizim için de...
İkizler cok seviyorlar ama küçük oldukları için pek narin davranamıyorlar
Canım ayva çekirdeği ni suya koyunca bir gün sonra jel kovamına geliyor işte o jel çok iyi geliyormuş göğüs ucu yarasına aktarlarda varsa alıp deneyebilirsin canın yanmaz daha fazla
Ahhh ahhh canım benim ilk dogumumda ayva cekirdeği iyi geldi sadece... Şimdi de hiçbirsey fayda etmedi... Gittim bi tanecik ayvaya 50 lira verdim cekirdeği için krem de alsam aynı para dedim
Kızlar benim bebeğim bana zerre benzemiyor yani odada doğurup gözümün önünde doğmasa inanın benim değil diyeceğim. Birbebiş anneden hiçbirşey almazmı yaa, kocamın minik hali
Olur olur ne güzel panik olmadin günü belli saati belli gitcen alcan bebeğini kucağına gelcen ben o sabah su icmistim kaç yudum diye sorduydu doktor dedim panik oldum suyum gelince iki yudum ictim. Ona güvenip acilen aldılar heralde
Olur olur ne güzel panik olmadin günü belli saati belli gitcen alcan bebeğini kucağına gelcen ben o sabah su icmistim kaç yudum diye sorduydu doktor dedim panik oldum suyum gelince iki yudum ictim. Ona güvenip acilen aldılar heralde
Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten
Kizlaaarr benim Nisan im geldi ay çok heyecan yaptım şu an elim ayağıma dolandı, şimdi napiyoduk, yürüyelim evde en iyisi, banyodan yeni çıkmıştım zaten