Kızlar benim bebeğim bana zerre benzemiyor yani odada doğurup gözümün önünde doğmasa inanın benim değil diyeceğim. Birbebiş anneden hiçbirşey almazmı yaa, kocamın minik hali
Pelocum sana kolaylıklar diliyorum sağlıcakla kavuşun inşallah, @Meylen e de inşallah Rabbim Kolay kavuştursun, Kurumus-Maskara
canım senin doğumunda Kolay güzel gecer inşallah Rabbim kavustursun
Kaç gün olmuştu canım sen doğum yapalı?13 kilo gitmiş gayet güzel maşallah.Daha da gidecek eminim.Gobus indi mi?Şekerin geçti artık di mi?Süt durumun nasil?Maşallah uslu prenseslere.Çok sukret canim.Gazli ve kolik degiller.Depresyon ikiye katlanirdi.Şöyle 3-4 aylık olsunlar çok çok iyi hissedeksin.Tamamen adapte olursun bebekli hayata inş.Lohusa depresyonundan hemen kurtulmanı diliyorum.
Canım çok teşekkür ederim. Hergeçen gün iyiye gidicek inş bebişlere bağlandıkça. 12-13 gün oldu doğum yapalı. İlk günler doğuma girdiğimden daha şiş ve kiloluydum. Göbeğim azaldı ama hala baya şiş. Daha çok tekil gebeliğe yakın:) şekerim geçti. Sütüm ilk günden beri iyi ama mama takviye var. evet cnm gazlı ve kolik diiller dediğin gibi Hemen de büyümeye başladılar bile:)))
Canım çok teşekkür ederim. Hergeçen gün iyiye gidicek inş bebişlere bağlandıkça. 12-13 gün oldu doğum yapalı. İlk günler doğuma girdiğimden daha şiş ve kiloluydum. Göbeğim azaldı ama hala baya şiş. Daha çok tekil gebeliğe yakın:) şekerim geçti. Sütüm ilk günden beri iyi ama mama takviye var. evet cnm gazlı ve kolik diiller dediğin gibi Hemen de büyümeye başladılar bile:)))
Pelocum sana kolaylıklar diliyorum sağlıcakla kavuşun inşallah, @Meylen e de inşallah Rabbim Kolay kavuştursun, Kurumus-Maskara
canım senin doğumunda Kolay güzel gecer inşallah Rabbim kavustursun
Daha iyiyim canım sadece yattığım yerden dogrulurken zorlanıyorum... Kayınvalidem acil donmek zorunda kaldı... Hacca gidecekler insallah yarın sabah hangi odada kiminle kalacağı belli olacakmıs mecburen gitti... Ama aklı gönlü burda kaldı... İnsallah iyi olur bizim için de...
İkizler cok seviyorlar ama küçük oldukları için pek narin davranamıyorlar
Ahhh ahhh canım benim ilk dogumumda ayva cekirdeği iyi geldi sadece... Şimdi de hiçbirsey fayda etmedi... Gittim bi tanecik ayvaya 50 lira verdim cekirdeği için krem de alsam aynı para dedim
Oh maşallah akıllı kızlarına. Sen de iyi ol canım. Kolay bir süteç değik yaşadığın, zamanla toparlanacaksın. Kilon da çok çok iyş. Bben de senin gibi versem çok iyi olacak.
Benim merk ettiğim kuzular kaç kilo doğdu, hastaneden çıkarken kaç kiloydu, mama takviyesinde hangi markayı önerdiler.? Bebek başına kaç kat kıyafet götürmek lazım.? Yenidoğan oldu mu yoksa prematüre mi almalıyız. Oh bitti sorular.
İnş canım, kolay değil dediğin gibi ama bir yandan yaşanması muhtemel bir süreçti. Bence aldığın kiloya göre sende ikiz oranında verirsin canım. Benim şişlikler min 10 günde geçti mesela. Birkenstock terliklerimi en bola getirdiğim halde sıkıyordu falan, zaten sadece o oluyordu. Bebekler 2500 ve 2570 gr doğdular(ultrasonda 3er kilo gözüküyorlardı). Mama takviyesi aptamil canım. Hastaneden çokarken az kilo kaybettiler, bi 8 günde eski kilolarına döndüler canım. Sarılıkları vardı, o geçti beslenmeyle. Yenidoğan bile azcık büyük oluyor ama bence idare eder, boşuna premature satın alma ama 0-3 aylar büyük oluyor. Şimdi bizim hastane(acıbadem) kıyafet verdiği için birer takım götürsem yetermiş. Beresi, çorabı, müslini vs. Herşeyi verdiler ki benim aldıklarımın hepsinden daha yumuşaklar. Ben bi ton şey götürüp hastaneye, bi ton şey giymeden geri getirdim. Hastahane herşeyi verdi ama canım, benim kanama pedlerime, çocukların bezlerine kadar... hastahaneni ara sor istersen ne verdiklerini...
lavitabellamk
merve hoşgeldin.
Doğum günün kutlu olsun bu arada ne güzel hediyelerin geldi önceden
Herşey zamanla yoluna girecek canım sakin ve dingin zamanların keyfini çıkar
Büyüdükçe biraz hayatınız değişecek :)
lavitabellamk
merve hoşgeldin.
Doğum günün kutlu olsun bu arada ne güzel hediyelerin geldi önceden ❣
Herşey zamanla yoluna girecek canım sakin ve dingin zamanların keyfini çıkar
Büyüdükçe biraz hayatınız değişecek :)