2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim bebeğim bana zerre benzemiyor yani odada doğurup gözümün önünde doğmasa inanın benim değil diyeceğim. Birbebiş anneden hiçbirşey almazmı yaa, kocamın minik hali
Al benden de o kadar Aynı babası yaaa aynıı teessüf edebiliyorum ancak

Pelocum sana kolaylıklar diliyorum sağlıcakla kavuşun inşallah, @Meylen e de inşallah Rabbim Kolay kavuştursun, Kurumus-Maskara canım senin doğumunda Kolay güzel gecer inşallah Rabbim kavustursun

Canım çok teşekkür ederim. Hergeçen gün iyiye gidicek inş bebişlere bağlandıkça. 12-13 gün oldu doğum yapalı. İlk günler doğuma girdiğimden daha şiş ve kiloluydum. Göbeğim azaldı ama hala baya şiş. Daha çok tekil gebeliğe yakın:) şekerim geçti. Sütüm ilk günden beri iyi ama mama takviye var. evet cnm gazlı ve kolik diiller dediğin gibi Hemen de büyümeye başladılar bile:)))

Maşallah maşallah.Daha iyi olacaksınız inşallah.Biraz daha sabır.Kolayliklar diliyorum

Yarın dr dan gelince bana çatı muayenesinin ne kadar sevimli olduğundan hiçte kötü olmadığından filan bahsedermisin buna çok ihtiyacım var
Kuzum benim 2. Olcak Zaten ilk değil ki
Tuşe çok korkunç değil anlık bastırdığı için acıyo ama saniyelik çirkin olan yer çatı denen illet

Yaaaa aktarlarda satmıyolarmı çekirdeğini keşke işe yarasaydı lüzumu yok bide tahinin üstündeki yağı dene canım

İnş canım, kolay değil dediğin gibi ama bir yandan yaşanması muhtemel bir süreçti. Bence aldığın kiloya göre sende ikiz oranında verirsin canım. Benim şişlikler min 10 günde geçti mesela. Birkenstock terliklerimi en bola getirdiğim halde sıkıyordu falan, zaten sadece o oluyordu. Bebekler 2500 ve 2570 gr doğdular(ultrasonda 3er kilo gözüküyorlardı). Mama takviyesi aptamil canım. Hastaneden çokarken az kilo kaybettiler, bi 8 günde eski kilolarına döndüler canım. Sarılıkları vardı, o geçti beslenmeyle. Yenidoğan bile azcık büyük oluyor ama bence idare eder, boşuna premature satın alma ama 0-3 aylar büyük oluyor. Şimdi bizim hastane(acıbadem) kıyafet verdiği için birer takım götürsem yetermiş. Beresi, çorabı, müslini vs. Herşeyi verdiler ki benim aldıklarımın hepsinden daha yumuşaklar. Ben bi ton şey götürüp hastaneye, bi ton şey giymeden geri getirdim. Hastahane herşeyi verdi ama canım, benim kanama pedlerime, çocukların bezlerine kadar... hastahaneni ara sor istersen ne verdiklerini...

lavitabellamk merve hoşgeldin.
Doğum günün kutlu olsun bu arada ne güzel hediyelerin geldi önceden
Herşey zamanla yoluna girecek canım sakin ve dingin zamanların keyfini çıkar
Büyüdükçe biraz hayatınız değişecek :)

Çok teşekkür ediyorum hayatım, evet herşeyin bir zamanı var. Yaşayarak görelim

doğuran sayısı 6 mı oldu şimdi gözünüz aydın analar geçmiş olsun Allah bağışlasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…