2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merak ediyorum, kimler doğumdan sonra ne kadar kilo verdi
Tekrar tebrik ediyorum canım, ne güzel.aldin kuzuları kucağına, kurtuldun.mis gibi kokularını çek içine.darisi bize insallah.bu arada sen ikiz annesi olarak okadar kilo aldin.ben ise 60 ile hamile kaldım şimdi 78 /79 arasıyım. Sen yine iyisin .Inşallah kilolar hemen gider

Kizlar emzirirken yara olan gogus ucuna siyah cay iyi geliyormus.benim ebe min önerisi, sikintiniz olursa, cayın demine pamuk batırıp göğüs ucuna koyup bi deneyin.
Doğumdan önce meme ucuna sürülen kına da iyi geliyor diye duydum ama araştırmak lazım başka duyan oldu mu
Ahududu yaprağı bulamadım bende aktarlarda, hatta bazıları o neee? Der gibi alık alık baktılar ben şimdilik 5 veya 7 tane hurma yiyorum bide ananas yiyorum doğum için
Ananası hiç duymamıştım var mıymış faydası cidden. Ahududu yaprağına ne zaman başlanıyordu bir de

Tropikal meyveler özellikle ananas doğumu tetikliyormuş diye okumuştum gebe okulunda da söylediler. Ahududu yaprağı çayı 34.haftadan sonra içilir diye biliyorum canım

Kız LaL yerim seni de yavru kuşları da. Afferim size. İkizlerine kurban. İnşallah @Shewolf15 ve ben de senin gibi oluruz çünkü biz +10ları çoktan gördük. Ben sana kilomu hiç söylemiyim arkadaş
Canım inş gönlünce verirsin kilo bendeki sorun emzirirken geri alıyorum Doğumda hızlı gitse de
merak ediyorum, kimler doğumdan sonra ne kadar kilo verdi
Hamileliği 10 kilo alarak tamamladım bugün 6. gün -12yim canım bakalım geri ne zaman almaya başlarım

Kınayı hiç duymamıştım canım ama göğüs ucu hassas cild olduğu için emin olmak lazim.hem bebek içinde iyi olmayabilir

Bilmiyorum.ki canim tecrubeli degilim ama ablamda hic catlak yok dogumdan sonra da gormedik o sekilde annemde o.sekil belki genetiktir ya da oyle olacaktir zaman gosterecek bakalim
İnşallah olmasın tabi canım :) ben söyleyim dedim de benim yaşadığım şoku yaşanan en azından :)

Kızlar nişan geleli 8 saati biraz geçti ağrılarım başladı ama düzene girmedi hâlâ, ağrılar birşey değil de alt bölgeye verdiği bası çok can yakıyor, gitsem mi acaba hastaneye artık yoksa düzene girmesini beklesem mı acele mı ediyorum bilemedim

Nişandan 6 saat sonra Doğum sancıları başladı aşağıya baskı çok ciddiydi canım gecikme git çok hızlı açılman olabilir

Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür

Ayy daha yeni yazmıştım yarın için canım geçmiş olsun atlatmışsınız bile doğumu maşallah güle güle büyüsün kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…