Tekrar tebrik ediyorum canım, ne güzel.aldin kuzuları kucağına, kurtuldun.mis gibi kokularını çek içine.darisi bize insallah.bu arada sen ikiz annesi olarak okadar kilo aldin.ben ise 60 ile hamile kaldım şimdi 78 /79 arasıyım. Sen yine iyisin .Inşallah kilolar hemen gider
PPelinim35
pelom ve EEndoplazmikSeyyahikulum
su gibi hemencecik sağ salim kavuşun yavrularınızaaa inşallah, memikleriniz süt dolsun, ruhunuz huzur dolsun ki depresyona falan girmeyin bu arada senden de haber bekliyoruz Kurumus-Maskara
mız
Ahududu yaprağı bulamadım bende aktarlarda, hatta bazıları o neee? Der gibi alık alık baktılar ben şimdilik 5 veya 7 tane hurma yiyorum bide ananas yiyorum doğum için
Kizlar emzirirken yara olan gogus ucuna siyah cay iyi geliyormus.benim ebe min önerisi, sikintiniz olursa, cayın demine pamuk batırıp göğüs ucuna koyup bi deneyin.
Ahududu yaprağı bulamadım bende aktarlarda, hatta bazıları o neee? Der gibi alık alık baktılar ben şimdilik 5 veya 7 tane hurma yiyorum bide ananas yiyorum doğum için
Tropikal meyveler özellikle ananas doğumu tetikliyormuş diye okumuştum gebe okulunda da söylediler. Ahududu yaprağı çayı 34.haftadan sonra içilir diye biliyorum canım
Kız LaL yerim seni de yavru kuşları da. Afferim size. İkizlerine kurban. İnşallah @Shewolf15 ve ben de senin gibi oluruz çünkü biz +10ları çoktan gördük. Ben sana kilomu hiç söylemiyim arkadaş
Bilmiyorum.ki canim tecrubeli degilim ama ablamda hic catlak yok dogumdan sonra da gormedik o sekilde annemde o.sekil belki genetiktir ya da oyle olacaktir zaman gosterecek bakalim
Kızlar nişan geleli 8 saati biraz geçti ağrılarım başladı ama düzene girmedi hâlâ, ağrılar birşey değil de alt bölgeye verdiği bası çok can yakıyor, gitsem mi acaba hastaneye artık yoksa düzene girmesini beklesem mı acele mı ediyorum bilemedim
Kızlar nişan geleli 8 saati biraz geçti ağrılarım başladı ama düzene girmedi hâlâ, ağrılar birşey değil de alt bölgeye verdiği bası çok can yakıyor, gitsem mi acaba hastaneye artık yoksa düzene girmesini beklesem mı acele mı ediyorum bilemedim
Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür
Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanlım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür