2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eğer çalışmak istemiyorsan herhangi bir zamanda tekrar çalışmaz alabilirsin. İlla 37 yi (gercekte 38i) doldurmana gerek yok ki..

Aa tam işe yarayacakları zamanda olmadı bu bilgi Acaba korunarak yapılsa en azından kaslar açısından bir faydası olur mu?
Zaten adamın dünyası başına yıkıldı garibim
Valla canım ben perine masajı yapıyorum Korunarak yapmayı da sormadım yalan yok

doğurdum

saol canım kavuştum çok şükür yavruma darısı başınıza

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın

evet alabilirim ama o zamn aktaramam ki izinleri .. Eşimde diyor sona kadar çalışmasan mı diye,ama doğum sonrası için öncesinde çalışmam lazım
Yılık izinden bahsediyorsan aktarırsın. Yalnız geçen senenin iznini yıl sonuna kadar kullanman lazım. Analık iznin biter atıyorum 20 gün iznin var çalışmaya başlarsın. İznini kullanıp tekrar ucretsize ayrılabilirsin. Hatta ocaktan once 1-2 hafta çalışırsan diger senenin iznini de alırsın. Analık iznini de her türlü 16 hafta olarak kullanacaksın. İster 36 da ayril ister 37 de. Çalışmayı bıraktığın an 4 ay analık iznin başlamış olur..

Canım sarılık değeri limiti gün ve gün değişen birşey. En son 13.9 ve 14tü sınır 17yken. Sonra indi. Ama bi 5-6 gün içinde yükselerek indi. Phototerapi almadılar. Topuk kan bakıldı hep.
Benımkide dün 13.51 di beslenme tuvalet falan normal neden yuksek bilmiyorum.sizinkiler neden yuksekmıs peki

hayır yıllık izin demiyorum . 8 hafta doğum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmaktan bahsediyorum
Zorlanmazsan veya bir şey olmazsa çalışırsın madem B Bayanefe09
evet bende kötü bi durum olmazsa çalışmayı düşünüyorum . Nasip artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…