keske sorsaydı yani keske.. iyi hoş .. Ama sorsa istemezdim bu şekilde bişey . Ücretsiz izin lüksüm olsa şimdi bile çok isteyerek gelmiyorum . Ha işim rahat çok şükür ama genede zor geliyor günden güne.. Böyle oldu artık Allah hayra çevirsin ne diyeyim çalışırken doğurmam inşallah
aceleci kuş hadi gözün aydın canımm, Allah sizi hiç ayırmasın.
gözün aydın maskaram, sağ salim kavuştunuz böyle bak duruma ikinizi de çok kokluyorum Allah hiç ayırmasın sizi.
Maşallah oglusuna
Bir an önce kucağına gelir merak etme annesi.
Bebekler bizden daha da güçlüler . Sen şimdi kendini toparlamaya çalış. Sen iyi ol, bebeğin de iyi olsun. Allah kolaylık versin
Ay Allah kolaylık versin canım. Hadi bakalım güzel haberlerle ins :)
@Kurumus-Maskara canım tebrik ederim ve geçmiş olsun, inşallah bir an önce gelir yanına sen de ayaklanırsın. Sen güçlü olursan yavrun da toparlanır. Güzel haberlerini bekliyoruz..
@Pelinim35 ve Ggulayavsar
hanımlar sağlıkla kucaklayın yavrularınızı kolay doğumlar diliyorum..
Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuz Yazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Yılık izinden bahsediyorsan aktarırsın. Yalnız geçen senenin iznini yıl sonuna kadar kullanman lazım. Analık iznin biter atıyorum 20 gün iznin var çalışmaya başlarsın. İznini kullanıp tekrar ucretsize ayrılabilirsin. Hatta ocaktan once 1-2 hafta çalışırsan diger senenin iznini de alırsın. Analık iznini de her türlü 16 hafta olarak kullanacaksın. İster 36 da ayril ister 37 de. Çalışmayı bıraktığın an 4 ay analık iznin başlamış olur..
Canım sarılık değeri limiti gün ve gün değişen birşey. En son 13.9 ve 14tü sınır 17yken. Sonra indi. Ama bi 5-6 gün içinde yükselerek indi. Phototerapi almadılar. Topuk kan bakıldı hep.
Yılık izinden bahsediyorsan aktarırsın. Yalnız geçen senenin iznini yıl sonuna kadar kullanman lazım. Analık iznin biter atıyorum 20 gün iznin var çalışmaya başlarsın. İznini kullanıp tekrar ucretsize ayrılabilirsin. Hatta ocaktan once 1-2 hafta çalışırsan diger senenin iznini de alırsın. Analık iznini de her türlü 16 hafta olarak kullanacaksın. İster 36 da ayril ister 37 de. Çalışmayı bıraktığın an 4 ay analık iznin başlamış olur..