2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allahım güzel bi doğum nasip etsin canım
Sağlıkla kavuşun

Kızlarr benim oğluşuö çok tatlıııı:)) sezeryan biraz ağrılı geçti benimm yaa ama şükür bbek çok iyi yanımda minicik mimnacık kilosuna rahmen 54 cm paşam bide pek sessiz
Oiii maşallah aferim ona
Bir avazda kurtul canım dualarımız seninle
Ah yaaa ne tatlı buu maşallah

topuk kanı muhabbeti geçmiş kızlar ben hastanede aldırmıcam 72 saat geçtikten sonra alınması gerekiyomuş yarın çıkıcaz hastaneden tekrar bunun için getirmenize gerek yok sağlık ocağıyla aynı yere gönderiyoruz bizde orda aldırın isterseniz sadece dediler banada mantıklı geldi iki kere delinmesine gönlüm razı gelmedi

Çok geçmiş olsun canım bizimde sorunlu geçti ama çok şükür şimdi iyiyiz.benimde dikiş yerleri acıyor malesef

Hayırlısı olsun canım. Ben de 2 haftada bir gıdıyorum. Bakalım bize ne zaman tarih verecek ama muhtemelen 11 temmuz 15 Temmuz arası olur bızım de

Kızlar fena üşütmüşüm. Kulagım burnum her yerim tıkalı. Hamileliğin bu asamasında ne yapabılırım bu durumda. Zencefil demlesem sakıncası olur mu acaba. Yarın doktora da gıdeyım dıyorum antıbıyotık kullanımı bu haftalarda uygun mu acaba.Yasayan oldu mu hiç bu haftalarda bu durumu

Hadi ya harika bi surpriz olmus

Canim gordum yazamadim gozunaydin pasaya kavusmussun maşallah sen nasil oldun

Günaydınnnn sabah şekerleri Bu gece de zor geçen gecelerden biriydi. Belki 1-2 saat filan uyumuşumdur. Bugün doktorda son kontrol günüm, bakalım neler olacak

Heee bi de size bişey sorucam. Karnımda kasılmayla birlikte hafif sancı da var geceden beri. Ama sadece sağ tarafımda. Kramp gibi ama anlık değil bayağı sürüyo. Sizce nedir? Bugün dra da sorucam da, size de olmuş muydu böyle bişey?

Maşallah minik meleğe
Ben yaşamadım. Bence bir doktora git her ihtinale karşı. Çok geçmiş olsun
Günydın. Bir çoğumuzun rutini aynı bu anlamda yalnız değilsin. Hemoroid doğumdan sonra düzeliyır. Kramplar düzeliyor. Ama doğumdan sonra da az uyuyorsun
Ne sıklıkta hafif sancıların, düzenli mi? Önemli olan düzenli olması. Yoksa kasulma sancı bizkerde de var.
Güzel haberlerle gel inşallahhh. Usg bakacaklar mı.?
Sezaryen mi düşünüyorlardı sana, öyke hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…