2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
SEzaryen oldugu için bol nescafe ve su

Allah ikinize de sağlık versin. Çabucak çıkın ameliyattan. Her iki hastane çıkışını da götür istersen sezaryrn oldupu için bakmayabilir usg

Kızı emzir oğlan uyanır, oğlanı emzir tekrar kızı tekrar oğlanı ... geceleri bu döngü bitmiyooor Allahtan anaları uyku düşkünü değil uyumadan da yaşayabiliyor ancak hayal gerçek karışmaya başladı emzirip yerine yatırdığım bebeyi yatağımda arıyorum ezmeyim diye tekrar tekrar kontrol ediyorum yerine bırakmış mıydım eyvah çocuk ezildi, babayı bir hışımla sarsıyorum bebeyi ezeceksin ahh lohusalık

Biz taburcu olduk evdeyiz bebek çok iyi maşşallah ama her iki saatte bir emmiyor sütüm yetiyormudur bilmiyorum mamada vermk istemiyorum
Emsin canım, bi kaç güne memelerden süt fışkırarak, yeter ki emsin. Zaten su an cok küçük midesi. Bir de anne sütü kolay sindirilir. Mama gibi sindirim sistemini yormaz. Devamlı acıkması çok normal

Sağlıkla kavuşun, kolay bir doğum diliyorum. Bence ikisini de götür. Kızın da bir an önce toparlanır inşallah..

Maşallah, çok güzel bir bebek. Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim..
Tebrik ederim. İnşallah daha da iyi olursun. Allah yardımcın olsun..
Kizlar bende temmuz annesi olucam nasipse gece acildeydim sancilarim başlamış ama acilmam yok benim ağrıyor sürekli dualariniz hepimiz için olsun :)
Allah yardımcınız olsun. Hayırlı vakitte gelsin inşallah..

Gözün aydın canım bebeğine kavuştun. Sanada geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlanır bebisinle hasret giderirsin bol bol.

Benim bebek doğunca ben poku yedim yaa. Kız masallah diyeyim de, gece bi yatiyorum en az 7-8 saat deliksiz uyuyorum ben Sabah çiş torbam patlamayacak gibi olsa daha uyuyacağım. Kahvaltı yapiyorum 1 saat daha şekerleme yapiyorum. Sonra akşamüstü bu sefer yatağıma yatıp en az 1-2 saat daha uyuyorum Sizi okuyunca bende gariplik var kesin diyorum. Vampirellalar sizi ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…