- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
Tamam canım çok sağolCanım anladığım kadarıyla sezeryan sonrası herkes için farklı işliyor. O yüzden beni direk baz alma sen. Ve evet ilk bikaç gün ağrılarımın geçeceğine bile inanmadım ama şuan varla yok arası. Sadece sabır diyorum, bunu unutma. Diğer hamilelik şeyleri her türlü geçecek.
Hickimse bizim kanada lokumumuza laf edemez. O hemşireyi pişmaniye yaparizCanım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum
Yaa kıyamamKızlar 22 haziranda doğum yaptım
Allaha çok şukür kucağıma aldım yavrumu
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi olmadı
Yavrumu koynuma koydukları an çok güzeldi
Dikiş atmadılar lazerle yapıştırdılar
Ilk gün ağrım oldu okadar
Ikinci günün akşamı bebeğimi kendim alıp bakabildim
Hersey güzel giderken
inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantım başladı dünden beri
Sabah aksam ağrı kesici igne vuruluyorum
Öyle gözlerimi açabiliyorum
Yemek yiyip su icemiyorum direk çıkartıyorum
Bebegime eşim bakıyor 2 gundur
Ben yatıyorum esim getirip yanima tuttup meme mi emzirtiyor
Gazini cikartıp uyutuyor
Altıni degiştiriyor
Ben oylece yatiyorum sadece
Çok kötü durumdayım
Doktorun tek dediği şey bol bol kahve ve su içiceksin
Sadece böyle narkozu atabilirmişim
Inşallah bir an önce geçer bu durum dua edin lutfen bana çok ihtiyacım var☹
Sizler nasılsiniz merak ediyorum
Başka Dogum yapanlar oldumu acaba
Kendimi iyi hissettikçe açip okuyacam inşallah
Allaha emenet olun kızlar
Teşekkür ederim ❤Maşallah Rabbim nazarlardan korusun
Benim doktor yan yatır sırtını biraz sert hızlı sıvazla dedi. Memede uyuyuncada çene altı kulak ayak okşama hareketlerini önerdi.Bebek uyandırma yöntemleri bilen varsa yazsın
Canım ilk 15 gğn zorlu geçiyor ama hepsi geçecek sen ve bebek birbirinize alışacaksınız derlerdi inanmazdım. Benimkide 35 haftalıl doğdu ilk zamanlar mide kapasitesi küçük oldğu için 5-10dk emip uykuya dalıp uyanmıyordu şimdi biraz büyüdü daha güçlendi uykusu azaldı. Geçecek inşTamam cok haklısın ama bnm 36 haftalık doğdu sürekli uyuyo uyanık oldugu tek zaman altı degısırken oda 15dk.uykuda agzını kıtlıyo ne yaparsam yapayım almıyo.depresyona girmek üzereyim sürekli aglıyorum
Allah allah lohusaya söylenir mi böyle, saf seyler. Bir kere her bebek farklı. Kitap bilgisi her bebekte aynı olacak diye birşey mi var? Bu anneyle bebek arasındaki uyum. Sen kafana takma bebeğin ve sen doğru yolu bulursunuzCanım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum
O arkidişin düşünce yapısını çok sevdimVee Başak Hanım gezmelerde yeni geldi yine.
Bugün bi arkadaşıma kanala girmiş, vajinamin üstünde neredeyse kafası öyle düşün dedim. Ee ıkınsana o zaman çabucak çıksın diyoPok mu kızım bu ıkınarak istediğimde çıkarayım dedim. Kusura bakma annecim, teyzelerin biraz şapşal
Evet canım ilki sezeryandı bu da sezeryan olacak. Ben de merakla beklıyorum sanki sezeryan tarihinden de önce gelirmiş gibime geliyorSezaryenli misin? Eğer öyleyse 11 perşembe 12 cuma...15temmuz zaten resmi tatil 16sina verebilir gün hayırlısıyla gelsinler de şaka maka 3 hafta sonra kavuşuyorum inşallah...ama çok sancim kasilmam oluyor dayanamicak gibi geliyo bana bakalim en azından şu haziran çıksın da
Sagol canım ben de boyle hazırlayayımBuna göre hazırladım.Kurumus-Maskara nin listesi. Ek olarak nevresim ve malt içecekler bir de el vantilatörü ekledim..
Oy maşallah kuzularaKızlar doktordan geldim. Her şey yolunda çok şükür. Bebeklerin kalp atışları iyi, hareketleri iyi, usgye girmedim ama 2,5 kiloyu geçtiler diye tahmin ediyor doktor. Doğsalar da kuvöze girmezler dediBenim nabzım ve tansiyonum biraz yüksek çıktı ama hava çok sıcak normal dedi. Bi de demirim düşük çıktı ilk defa, takviye yazdı. Ağrılarıma sancılarıma her şeylerime normal dedi. Açılmam da yokmuş. Zamanından önce doğmazlar gibi görünüyor şimdilik. Bizden haberler böyle
Hoşgeldin şaşkın minik , sen çok masum ve çok güzelsin. Hep mutlu ve sağlıklı ol inşallah
Yavrun hayırlı olsun ömrü bereketli olsun. Sana da çok geçmiş olsun.Kızlar 22 haziranda doğum yaptım
Allaha çok şukür kucağıma aldım yavrumu
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi olmadı
Yavrumu koynuma koydukları an çok güzeldi
Dikiş atmadılar lazerle yapıştırdılar
Ilk gün ağrım oldu okadar
Ikinci günün akşamı bebeğimi kendim alıp bakabildim
Hersey güzel giderken
inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantım başladı dünden beri
Sabah aksam ağrı kesici igne vuruluyorum
Öyle gözlerimi açabiliyorum
Yemek yiyip su icemiyorum direk çıkartıyorum
Bebegime eşim bakıyor 2 gundur
Ben yatıyorum esim getirip yanima tuttup meme mi emzirtiyor
Gazini cikartıp uyutuyor
Altıni degiştiriyor
Ben oylece yatiyorum sadece
Çok kötü durumdayım
Doktorun tek dediği şey bol bol kahve ve su içiceksin
Sadece böyle narkozu atabilirmişim
Inşallah bir an önce geçer bu durum dua edin lutfen bana çok ihtiyacım var☹
Sizler nasılsiniz merak ediyorum
Başka Dogum yapanlar oldumu acaba
Kendimi iyi hissettikçe açip okuyacam inşallah
Allaha emenet olun kızlar
Çok teşekkür ederimmmmm ❤❤❤❤Oy maşallah kuzularasağlıkla gelsinler inşallah.
Hoşgeldin şaşkın minik , sen çok masum ve çok güzelsin. Hep mutlu ve sağlıklı ol inşallah
Yavrun hayırlı olsun ömrü bereketli olsun. Sana da çok geçmiş olsun.
Cok şükür canım gelmiş geçmiş olsun inşallahsöylememe gerek kalmadı lavman yaptılar
çıktık evimizdeyiz şükür
Gözünüz aydın olsun canım güle güle büyütün insallahArkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum
Oyyy masallah annesi
Ya sen çok güzelsin maşallah sana
Biz taburcu olduk evdeyiz bebek çok iyi maşşallah ama her iki saatte bir emmiyor sütüm yetiyormudur bilmiyorum mamada vermk istemiyorum
Hofff bende aynı durumdayım bir haftadır sabah ezanından sonra bi iki saat ne uyursam oBu gecede uyku yok bize
Kocalık mışıl mışıl uyuyo adamın suçu yok ama iç güdüsel gıcık oluyorum
Gözünaydin kuzum. Ne güzel. Canım pompan var mi bilmiyorum ama ondan sagip gorebilirsin sütünün ne kadar olduğunu. Şimdilik günde 30-40 ml yeter bebeğe. Benimkine mama veriyoruz,emzirdikten sonraBiz taburcu olduk evdeyiz bebek çok iyi maşşallah ama her iki saatte bir emmiyor sütüm yetiyormudur bilmiyorum mamada vermk istemiyorum
Fileli küvet arıyordum çok teşekkürlerKızlar 5 temmuzda bime geliyormuş ihtiyacı olan varsa bakabilir
O kadar kötü ki son birkaç gündür. Az bi hareket etsem bıçak saplanıyor gibi ağrıyor, bel ve kuyruk sokumu kısmım.kuyruk sokumu ağrısı çeken var mı? sadece bugün sabahtan beri ağrım var normal midir?
Bende 38. haftamda sağlık ve hayırla gelmesini ümid ediyorum canim zira kaburgalarımı ufalamaya başladı cimcimemAy bu kızlar gelmiyor canım analarına da acımıyolar
Bakalım ne zaman gelmeye karar vericekler
biz hem onlara hemde rahatımıza kavuşucaz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?