2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam canım çok sağol Inşallah atlatırım ben de bir an önce. Sana çok geçmiş olsun ne mutlu her şey geride kaldı.

Hickimse bizim kanada lokumumuza laf edemez. O hemşireyi pişmaniye yapariz
Kız bilmiyoruz tabi, ben olsam kesin bi daha anlatırmısınız deyip kadını bunaltirdim sıkma sen güzel canını ❤❤ yaşayarak öğreneceğiz anne olmayı ❤❤

Yaa kıyamam Geçecek hayatım elbette her dönemin zorluklarını maalesef birilerimiz daha fazla tadiyor. Bizleri neler bekliyor kimbilir. Şimdilik eşinle güzel bir döngü yaşıyorsunuz. Hemencecik iyileş inşallah ❤❤

Vee Başak Hanım gezmelerde yeni geldi yine.
Bugün bi arkadaşıma kanala girmiş, vajinamin üstünde neredeyse kafası öyle düşün dedim. Ee ıkınsana o zaman çabucak çıksın diyo Pok mu kızım bu ıkınarak istediğimde çıkarayım dedim. Kusura bakma annecim, teyzelerin biraz şapşal

Bebek uyandırma yöntemleri bilen varsa yazsın
Benim doktor yan yatır sırtını biraz sert hızlı sıvazla dedi. Memede uyuyuncada çene altı kulak ayak okşama hareketlerini önerdi.

Canım ilk 15 gğn zorlu geçiyor ama hepsi geçecek sen ve bebek birbirinize alışacaksınız derlerdi inanmazdım. Benimkide 35 haftalıl doğdu ilk zamanlar mide kapasitesi küçük oldğu için 5-10dk emip uykuya dalıp uyanmıyordu şimdi biraz büyüdü daha güçlendi uykusu azaldı. Geçecek inş

Allah allah lohusaya söylenir mi böyle, saf seyler. Bir kere her bebek farklı. Kitap bilgisi her bebekte aynı olacak diye birşey mi var? Bu anneyle bebek arasındaki uyum. Sen kafana takma bebeğin ve sen doğru yolu bulursunuz

O arkidişin düşünce yapısını çok sevdim keşke be anam ya

Evet canım ilki sezeryandı bu da sezeryan olacak. Ben de merakla beklıyorum sanki sezeryan tarihinden de önce gelirmiş gibime geliyor

Oy maşallah kuzulara sağlıkla gelsinler inşallah.
Hoşgeldin şaşkın minik , sen çok masum ve çok güzelsin. Hep mutlu ve sağlıklı ol inşallah
Yavrun hayırlı olsun ömrü bereketli olsun. Sana da çok geçmiş olsun.

söylememe gerek kalmadı lavman yaptılar
çıktık evimizdeyiz şükür
Cok şükür canım gelmiş geçmiş olsun inşallah
Gözünüz aydın olsun canım güle güle büyütün insallah
Oyyy masallah annesi gözünüz aydın canım güle güle büyütün inşallah

Bu gecede uyku yok bize
Kocalık mışıl mışıl uyuyo adamın suçu yok ama iç güdüsel gıcık oluyorum
Hofff bende aynı durumdayım bir haftadır sabah ezanından sonra bi iki saat ne uyursam o adam uyudukça gıcık oluyorum sonrada üzülüyorum bu uykusuzluk nereye varacak sonumuz hayrolsun bide insanlar demezmi ayy bol bol uyu sonra hasret kalacaksın anacım biz şimdiden vampire döndük

Biz taburcu olduk evdeyiz bebek çok iyi maşşallah ama her iki saatte bir emmiyor sütüm yetiyormudur bilmiyorum mamada vermk istemiyorum
Gözünaydin kuzum. Ne güzel. Canım pompan var mi bilmiyorum ama ondan sagip gorebilirsin sütünün ne kadar olduğunu. Şimdilik günde 30-40 ml yeter bebeğe. Benimkine mama veriyoruz,emzirdikten sonra emzirme diyorum ya bakma sütüm yok öyle veriyorum ağzına

Kızlar 5 temmuzda bime geliyormuş ihtiyacı olan varsa bakabilir
Fileli küvet arıyordum çok teşekkürler .
kuyruk sokumu ağrısı çeken var mı? sadece bugün sabahtan beri ağrım var normal midir?
O kadar kötü ki son birkaç gündür. Az bi hareket etsem bıçak saplanıyor gibi ağrıyor, bel ve kuyruk sokumu kısmım.
Ay bu kızlar gelmiyor canım analarına da acımıyolar
Bakalım ne zaman gelmeye karar vericekler
biz hem onlara hemde rahatımıza kavuşucaz hayırlısıyla
Bende 38. haftamda sağlık ve hayırla gelmesini ümid ediyorum canim zira kaburgalarımı ufalamaya başladı cimcimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…