Ya şöyle ki kaka yapıyor çiş yapıyor şekeri normal yeter diye düşünüyorumGözünaydin kuzum. Ne güzel. Canım pompan var mi bilmiyorum ama ondan sagip gorebilirsin sütünün ne kadar olduğunu. Şimdilik günde 30-40 ml yeter bebeğe. Benimkine mama veriyoruz,emzirdikten sonraemzirme diyorum ya bakma sütüm yok öyle veriyorum ağzına
Evet ya bende işe gidiyo uyusun diyorum sonra baba değil mi oda uyumasın diyorumHofff bende aynı durumdayım bir haftadır sabah ezanından sonra bi iki saat ne uyursam oadam uyudukça gıcık oluyorum sonrada üzülüyorum bu uykusuzluk nereye varacak sonumuz hayrolsun bide insanlar demezmi ayy bol bol uyu sonra hasret kalacaksın anacım biz şimdiden vampire döndük
Anasın sen anaa@Meylen @Alonya03 @bskscllaiyka @Sukella11 kuzularimm iyi ki varsiniz tabi ki onun kadar profesyonel olamam,bide bebeğim de 4 kablo var kavramakta zorlanıyorum, anca o kadar yapabiliyorum
İnşallah bekltmesin canım vallaFileli küvet arıyordum çok teşekkürler.
O kadar kötü ki son birkaç gündür. Az bi hareket etsem bıçak saplanıyor gibi ağrıyor, bel ve kuyruk sokumu kısmım.
Bende 38. haftamda sağlık ve hayırla gelmesini ümid ediyorum canim zira kaburgalarımı ufalamaya başladı cimcimem
Meylencim bide en merak ettiğim ve beni en çok heyecanlandıran konulardan biriside bebişimin gözlerinin rengiİnşallah bekltmesin canım valla
Gününü dolduran bebekler çıkın çıkın gelin litfennnnn
E bunlari yapiyorsa normaldir,bide emzirdikten sonra aglamiyorsa doymustur demekYa şöyle ki kaka yapıyor çiş yapıyor şekeri normal yeter diye düşünüyorum
Rabbim yardımcın olsun canım benim. En güzel zamanda sağlık ve hayırla kucağına al bebişini inşaAllahKizlar bende temmuz annesi olucam nasipse gece acildeydim sancilarim başlamış ama acilmam yok benim ağrıyor sürekli dualariniz hepimiz için olsun :)
Insallah canim hepimize insallah :) 38. Hafta fa sezeryan olacaktı beklemicek herhalde.Rabbim yardımcın olsun canım benim. En güzel zamanda sağlık ve hayırla kucağına al bebişini inşaAllah
Benim ilk gebeliğimde de çok sancım olurdu 40 hafta 2 günlük doğdu cimcimeInsallah canim hepimize insallah :) 38. Hafta fa sezeryan olacaktı beklemicek herhalde.
İnsallah canım .prematürenin verdiği birşey mi yoksa bebekler bu kadar cokmu uyuyo anlayamadım .sabırla emzirmeye calısıyorum bakalım sagol canmBenim doktor yan yatır sırtını biraz sert hızlı sıvazla dedi. Memede uyuyuncada çene altı kulak ayak okşama hareketlerini önerdi.
Canım ilk 15 gğn zorlu geçiyor ama hepsi geçecek sen ve bebek birbirinize alışacaksınız derlerdi inanmazdım. Benimkide 35 haftalıl doğdu ilk zamanlar mide kapasitesi küçük oldğu için 5-10dk emip uykuya dalıp uyanmıyordu şimdi biraz büyüdü daha güçlendi uykusu azaldı. Geçecek inş
Allah allah lohusaya söylenir mi böyle, saf seyler. Bir kere her bebek farklı. Kitap bilgisi her bebekte aynı olacak diye birşey mi var? Bu anneyle bebek arasındaki uyum. Sen kafana takma bebeğin ve sen doğru yolu bulursunuz
Canım aynı agrıları cektim sezeryanın berbat yanı iste.cook su içtim cok kahve içtim sukur 3.gün gecti canım darısı sanaKızlar 22 haziranda doğum yaptım
Allaha çok şukür kucağıma aldım yavrumu
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi olmadı
Yavrumu koynuma koydukları an çok güzeldi
Dikiş atmadılar lazerle yapıştırdılar
Ilk gün ağrım oldu okadar
Ikinci günün akşamı bebeğimi kendim alıp bakabildim
Hersey güzel giderken
inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantım başladı dünden beri
Sabah aksam ağrı kesici igne vuruluyorum
Öyle gözlerimi açabiliyorum
Yemek yiyip su icemiyorum direk çıkartıyorum
Bebegime eşim bakıyor 2 gundur
Ben yatıyorum esim getirip yanima tuttup meme mi emzirtiyor
Gazini cikartıp uyutuyor
Altıni degiştiriyor
Ben oylece yatiyorum sadece
Çok kötü durumdayım
Doktorun tek dediği şey bol bol kahve ve su içiceksin
Sadece böyle narkozu atabilirmişim
Inşallah bir an önce geçer bu durum dua edin lutfen bana çok ihtiyacım var☹
Sizler nasılsiniz merak ediyorum
Başka Dogum yapanlar oldumu acaba
Kendimi iyi hissettikçe açip okuyacam inşallah
Allaha emenet olun kızlar
Bebişin kontrolü ne zaman? Tartısı artıyorsa yetiyordurYa şöyle ki kaka yapıyor çiş yapıyor şekeri normal yeter diye düşünüyorum
Bezi kac kez degısıyorsun 8-10 falansa doyuyormusBiz taburcu olduk evdeyiz bebek çok iyi maşşallah ama her iki saatte bir emmiyor sütüm yetiyormudur bilmiyorum mamada vermk istemiyorum
Maşallah cok tatli
Guldurdun tatlim vallaVee Başak Hanım gezmelerde yeni geldi yine.
Bugün bi arkadaşıma kanala girmiş, vajinamin üstünde neredeyse kafası öyle düşün dedim. Ee ıkınsana o zaman çabucak çıksın diyoPok mu kızım bu ıkınarak istediğimde çıkarayım dedim. Kusura bakma annecim, teyzelerin biraz şapşal
Aynen canım bizdede herkesin merak konusu o ağır tehditler alıyorum bak o çocuğun gözü inşallah renkli olur diyeMeylencim bide en merak ettiğim ve beni en çok heyecanlandıran konulardan biriside bebişimin gözlerinin rengi. Sanırım senin gözler yeşil adamının kahverengiydi, bizde de durum tam tersi . Şimdi lol bebek gibi ne çıkacak merak ediyorum .
Bugun az gezdin demekkkiBundan sonra ki hayatıma zombi olarak devam edicem boşuna uyumak için çabalıyorum valla sıyırıcam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?