2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya şöyle ki kaka yapıyor çiş yapıyor şekeri normal yeter diye düşünüyorum

Evet ya bende işe gidiyo uyusun diyorum sonra baba değil mi oda uyumasın diyorum
Ne uykusu ben unuttum cidden bide vajina acısı ayak şişmesi bonus
Tırlatmadan doğururuz inşallah

İnşallah bekltmesin canım valla
Gününü dolduran bebekler çıkın çıkın gelin litfennnnn

İnşallah bekltmesin canım valla
Gününü dolduran bebekler çıkın çıkın gelin litfennnnn
Meylencim bide en merak ettiğim ve beni en çok heyecanlandıran konulardan biriside bebişimin gözlerinin rengi. Sanırım senin gözler yeşil adamının kahverengiydi, bizde de durum tam tersi. Şimdi lol bebek gibi ne çıkacak merak ediyorum .

Kizlar bende temmuz annesi olucam nasipse gece acildeydim sancilarim başlamış ama acilmam yok benim ağrıyor sürekli dualariniz hepimiz için olsun :)
Rabbim yardımcın olsun canım benim. En güzel zamanda sağlık ve hayırla kucağına al bebişini inşaAllah

Insallah canim hepimize insallah :) 38. Hafta fa sezeryan olacaktı beklemicek herhalde.
Benim ilk gebeliğimde de çok sancım olurdu 40 hafta 2 günlük doğdu cimcime . Bu da öyle olur sanıyorum. Ama belki senin erken gelir belli olmuyo bu işler, hayırla gelsinlerde sağlıcakla

İnsallah canım .prematürenin verdiği birşey mi yoksa bebekler bu kadar cokmu uyuyo anlayamadım .sabırla emzirmeye calısıyorum bakalım sagol canm

Canım aynı agrıları cektim sezeryanın berbat yanı iste.cook su içtim cok kahve içtim sukur 3.gün gecti canım darısı sana

Guldurdun tatlim valla

Aynen canım bizdede herkesin merak konusu o ağır tehditler alıyorum bak o çocuğun gözü inşallah renkli olur diye
Tipini yediklerim sağlıkla gelsin önceliğim o ama yalan yok bende çatlıyorum meraktan

Gunaydin kizlar
Bugun 9:35gibi doguma girmis olucam uyuyamadim tabiki ruyamda doguma gce kaliyorum falan birazda bas agrim var dun cokk duygusaldim kizimdan ayri nasil kalicam diye cok ters zamanda hastalandi hastane çıkışı hem pramture hem normal aldim hangisini koysam kararsizim dogumdan once tekrar usg ile bakiyorlsrmiydi birde dogum yapan arkadaslar dogumdan sonra neler ictiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…