2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yok benimki gelenekçi falanda değil bildiğin feminist
beni savunur oğluna laf söyler sürekli

Valla şehrin bütün kıllıları benim doğumu beklemiş ben evlenirken de aynısı olmuştu neyse beleşten yengeme yaptırayım ben bu akşam her yiiirimi @Meylen B bskscl
B bibliyofil_k Hadi yavrum pazartesiye de senin güzel bakım haberlerini bekliyoruz
Bikini, şort sezonu açıldı kışım tüm kıl uzatan kadınlar sıraya girdi

yok benimki gelenekçi falanda değil bildiğin feminist
beni savunur oğluna laf söyler sürekli
Oh mis gibi
Benimki de geçen gün nasıl olduysa bedavadan baba oluyorsunuz bazen çocukların üstünde hakkınızın olmadığını düşünüyorum dedi ben dedim ki anne rüyadamıyım oğlunu savunman lazımdı

Ben yine hastaneye yattım bu kızım gelene kadar bana eziyet edecek bayılıyor hastanede yatmamiza:)
Sabah kontrolüm vardı saniyelik kalp atışında düşme olmuş nst de doktorum büyük ihtimal çok hareket ettiği için olmuş dedi ve beni kontrol amaclı hastaneye gönderdi 24 saat burdayiz tekrar nst yapıldı ultrasonla bakıldı bi sorun yok ama yinede yatıcam

Ayyy keşke beni de yatırsalar o zaman biraz kurtulurum evin işinden...canım durmuyo yatamıyorum evde ee oğlan da 6yasinda bisiklet binmeye gidiyoruz Annanemin bahçesine market ister park ister dursam da duramam yani..keşke yatırsalar doğursam da rahatlasam o zaman ameliyatliyim diye yapmam belki kendime bile söz geçiremiyorum

Ay çok sıcak ben bunalıyorum hastanede bide ayağıma dar beyaz gelin çorabı gibi bi çorap giydirdiler yanıyorum:)
Günlerimiz aynı seninle daha var bende artık doğurmak istiyorum çok yoruldum :)

Kızlar bu ayak şişmesi için ebe bugün bana pirinci tuzsuz hasla üstüne çilek doğra ye dedi çok iyi geliyormuş bende deniyeyim çıkınca ananas ve çilek ye dedi iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…