Doğuruyorum sanıp hop oturup hop kalkıyorum bir saattir vazgeçtim perşembeye kadar tutacagim4 Temmuz'da doğum yaparsanız neden olmasın : )
yok benimki gelenekçi falanda değil bildiğin feministKız bende severim çok şükür tartışmamız olmamıştır biraz fazla gelenekçi kadınları köle olarak görüyo oğluna fazla düşkün ama napam kabul ettimyoksa oda yapar yedirir 9 aydır yemek çok nadir yaptım ben
Kız bende severim çok şükür tartışmamız olmamıştır biraz fazla gelenekçi kadınları köle olarak görüyo oğluna fazla düşkün ama napam kabul ettimyoksa oda yapar yedirir 9 aydır yemek çok nadir yaptım ben
Bikini, şort sezonu açıldı kışım tüm kıl uzatan kadınlar sıraya girdi
Süt doluyor annesi
benimde hiç baş omuz ağrım olmadıAllah Allah yaa bende hiç ağrı olmadı baş ağrısı fln da olmadı .
8 Temmuzdan önce doğurma Karamel diyordum kendime ama yeniden program yapayım ben bi4 Temmuz'da doğum yaparsanız neden olmasın : )
doğurduğum günün bigün öncesi yazmıştım buraya adet olcamda olamıyom gibi diyeeAdet olucakta olamıyomuşum gibi Bi sancı var hala ben bu hissi hiç sevmedim Allahım noluyo bana
Evi sattiktan sonra uğraşmsk istesen 6ay daha oturursun. Seni çıkaramaz.Hanımlar ev sahibi evi satmış acil çıkmamız lazım. Bu sabah ev baktık tuttuk anlayacağınız 9 aylık hamileyim ve taşınıyorum :'( inanabiliyor musunuz
Yok anam yok benim hiç umidim yok memeklerden
Oh mis gibiyok benimki gelenekçi falanda değil bildiğin feminist
beni savunur oğluna laf söyler sürekli
Valla bu kız çokta güzel oynuyor benle oynasındoğurduğum günün bigün öncesi yazmıştım buraya adet olcamda olamıyom gibi diyee
hadi @Meylen az kaldı
Ayyy keşke beni de yatırsalar o zaman biraz kurtulurum evin işinden...canım durmuyo yatamıyorum evde ee oğlan da 6yasinda bisiklet binmeye gidiyoruz Annanemin bahçesine market ister park ister dursam da duramam yani..keşke yatırsalar doğursam da rahatlasam o zaman ameliyatliyim diye yapmam belkiBen yine hastaneye yattım bu kızım gelene kadar bana eziyet edecek bayılıyor hastanede yatmamiza:)
Sabah kontrolüm vardı saniyelik kalp atışında düşme olmuş nst de doktorum büyük ihtimal çok hareket ettiği için olmuş dedi ve beni kontrol amaclı hastaneye gönderdi 24 saat burdayiz tekrar nst yapıldı ultrasonla bakıldı bi sorun yok ama yinede yatıcam
Ay çok sıcak ben bunalıyorum hastanede bide ayağıma dar beyaz gelin çorabı gibi bi çorap giydirdiler yanıyorum:)Ayyy keşke beni de yatırsalar o zaman biraz kurtulurum evin işinden...canım durmuyo yatamıyorum evde ee oğlan da 6yasinda bisiklet binmeye gidiyoruz Annanemin bahçesine market ister park ister dursam da duramam yani..keşke yatırsalar doğursam da rahatlasam o zaman ameliyatliyim diye yapmam belkikendime bile söz geçiremiyorum
Evet hemde çok şiştidoğuran beybilerim özellikle spinal olanlar
ayaklarınız şişti mi ?
benim bugün hamileliktekinden bile daha şiş ayaklarım
doktoruma mesaj attım normal dedi
ulan bunlara göre herşey normal
Sabır sabır kuzumDün gece delirdi karnım yamuk yumuk oldu sabah hareketsizdi adet sancısı var doktor normal diyor normalmiş bekliyorum bende
Hadi hayırlısı canım ya pztesi kontrolüm var sabır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?