- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Hayırlı olsun harika biroğum hikayesi. Allah yavurunun ömrünü bereketli kılsın. Sağlıkla büyüt. Darısı bizlere inşallahKızlar doğurdum. Sabah hafif sancı başladı duşa girdim acıdan bağırarak çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım çöktüm yere yerimden kalkamadım nasıl giyindim bilmiyorum eşim arabaya binelim gidelim dedi yapamam dedim ambulans çağırdık beni kaldırıp götürdüler, ama nasıl bağırıyorum.. Hastaneye varır varmaz doğuma aldılar hemen doğdu bebek, az bir dikişim var ama kolay ve çabuk oldu elhamdulillah.
Allahım ne oldu ne bitti hiç anlamadım 1 saat içinde.. şimdi odadayım kızımı emziriyorum.
Aslında ebe cağıracaktım ama hem ulaşamadım hem de zaten yetişemezdi diye düşünüyorum yani nerdeyse ambulansın içinde doğacaktı. Hayırlısı böyledir inşallah çok mutluyum nerde nasıl önemli değil zaten bebeğim iyi ben iyiyim çok şükür.
1 gün öncesinden bile belirti yoktu sadece arada kasılmalar vardı.. Sincan nafiz körez devlet hastanesine götürdüler zaten umrumda da değildi yani yok böyle bir acı artık bağırıyordum ambulansta, hastanenin ortasında flnHangi hastaneye götürdüler, muamele çok mu kötüydü? Bide hangi belirtilerin vardı 3 4 gün öncesinde
Sağol cnmHayırlı olsun harika biroğum hikayesi. Allah yavurunun ömrünü bereketli kılsın. Sağlıkla büyüt. Darısı bizlere inşallah
En azından çok kısa bi süre ve sonunda kavuştun hadi bakalım, taşınma sürecine kadar toparlarsın.1 gün öncesinden bile belirti yoktu sadece arada kasılmalar vardı.. Sincan nafiz körez devlet hastanesine götürdüler zaten umrumda da değildi yani yok böyle bir acı artık bağırıyordum ambulansta, hastanenin ortasında flnartık çıksın bebek diye feryat ediyor insan. Ilk acildeki doktor gıcıktı ben bağırınca bana dior ki ne bağırıyorsun sabah sabah...(Dedim doğuruyorum bir zahmet bağırayım!!) Tabi ben abartıyorum sandı ama bir baktı bebek geliyor hemen dogumhaneye alın dedi, ordaki ebe iyiydi ama hemşireler cok suratsız ve hep emir vererek konuşuyorlar, böyle haydi kalk otur uzar kolunu şöyle yap böyle yap diye. Amaaan neyseee geçtiii:)
Ne kadar güzel darısı bütün geride kalanlara olsun çok süperKızlar doğurdum. Sabah hafif sancı başladı duşa girdim acıdan bağırarak çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım çöktüm yere yerimden kalkamadım nasıl giyindim bilmiyorum eşim arabaya binelim gidelim dedi yapamam dedim ambulans çağırdık beni kaldırıp götürdüler, ama nasıl bağırıyorum.. Hastaneye varır varmaz doğuma aldılar hemen doğdu bebek, az bir dikişim var ama kolay ve çabuk oldu elhamdulillah.
Allahım ne oldu ne bitti hiç anlamadım 1 saat içinde.. şimdi odadayım kızımı emziriyorum.
Aslında ebe cağıracaktım ama hem ulaşamadım hem de zaten yetişemezdi diye düşünüyorum yani nerdeyse ambulansın içinde doğacaktı. Hayırlısı böyledir inşallah çok mutluyum nerde nasıl önemli değil zaten bebeğim iyi ben iyiyim çok şükür.
Bizde de ebe hafif sallar ya da soğuk portakal suyu içirirlerBenimki uyuyunca karnımı sallıyor hemşire bide limon esansı koklatiyorlar .
Yalnız videoda bebeğin şaşkınlığıAa evet canikom böyle de yapılabilir. Mantık aynı
Ben biberon yerine enjektör kullandım sadece. Bir de boyle damlatarak değil de ucunu hafif ağzına koyarak enjektorle sıkarak vermiştim.
Çok sukur kısa sürede göğüslerim doldu zaten.
Herkes doğurdu biz kaldık geride
And içtik temmuz annesi olmaya
Ne adiler böyle davranan sağlık çalışanları. Sanki babalarının hayrına yapıyprlar bu işi. Zehir zıkkım olsun aldıkları bir dünya para. Hastanın halinden anlayacaklarına, sanki keyfinden ordasın. Ay bak gene beni kızdırdılar1 gün öncesinden bile belirti yoktu sadece arada kasılmalar vardı.. Sincan nafiz körez devlet hastanesine götürdüler zaten umrumda da değildi yani yok böyle bir acı artık bağırıyordum ambulansta, hastanenin ortasında flnartık çıksın bebek diye feryat ediyor insan. Ilk acildeki doktor gıcıktı ben bağırınca bana dior ki ne bağırıyorsun sabah sabah...(Dedim doğuruyorum bir zahmet bağırayım!!) Tabi ben abartıyorum sandı ama bir baktı bebek geliyor hemen dogumhaneye alın dedi, ordaki ebe iyiydi ama hemşireler cok suratsız ve hep emir vererek konuşuyorlar, böyle haydi kalk otur uzar kolunu şöyle yap böyle yap diye. Amaaan neyseee geçtiii:)
Biz kesin temmuza kaldık. Ağustos'u bulmasa bari. En geç 38 de gelse ne iyi olur..Herkes doğurdu biz kaldık geride
Öz hakiki Temmuz anneleri diye topic açalımHerkes doğurdu biz kaldık geride
AhahhaBiz halis mulis temmuz annesiyiz kanka. Önce doğuranlar biraz şey oluyo
(Haset style)
Ağustos olmaz öz hakiki temmuz annesi olcazBiz kesin temmuza kaldık. Ağustos'u bulmasa bari. En geç 38 de gelse ne iyi olur..
Öz hakiki Temmuz anneleri diye topic açalım
Ne adiler böyle davranan sağlık çalışanları. Sanki babalarının hayrına yapıyprlar bu işi. Zehir zıkkım olsun aldıkları bir dünya para. Hastanın halinden anlayacaklarına, sanki keyfinden ordasın. Ay bak gene beni kızdırdılar
Canim benim ya , Allahım yavrunu da senide esirgesin.cok üzüldüm.zaten gerçekten bende öyle duygusallastim ki şuan.hayirlisiyla bu gelselerdi.zaman geçtikçe bende korkmaya başlıyorum.kafam da deli sorular.kakasini yaparsa,kalbi sikintilanirsa diye.bigmiyorki endişeler.Stres yapma canım gelir hayırlısıyla. Gorumcemde stres yaptığı için gelmiyor herkes sorup durduğu için kendini baskı altında hisediyor dün bütün gün oturup ağlamış biraz rahatlamak lazım illaki gelecek.
Gelmezse suni sanci falan verirler.
Bende hastaneye yattım bebeğin kalp atışı düştü biraz şimdi Iyiz şükür gün de 3 defa nst ye giriyorum herşey yolunda inşallah bugün çıkarım.
Sen kafanı rahatlatacak biseylerle uğraş düşünme bak gejecektir inşallah.
Yaniii temmuz annesi olan bizizAhahha
Ağustos olmaz öz hakiki temmuz annesi olcaz
Ahahha süper fikir
En temmuz annesi biziz bi kere..
Temmuz annesiyim deyip haziranda doğurmak da asdfgahsjsga(Random gülemedi)
Haklisin canım ama kafaya girmiyor bu söz...Stres yapma arkadaşım niye stres yapıyorsun bebek ne zaman isterse o zaman gelir bende ilk oğlumu 40+5e kadar bekledim kuzenim kendisi Dr 42. Haftada doğurdu bekledi stres yapma
Yaaaa sende mi doğurdun oyun bozanlar artıyorKızlar doğurdum. Sabah hafif sancı başladı duşa girdim acıdan bağırarak çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım çöktüm yere yerimden kalkamadım nasıl giyindim bilmiyorum eşim arabaya binelim gidelim dedi yapamam dedim ambulans çağırdık beni kaldırıp götürdüler, ama nasıl bağırıyorum.. Hastaneye varır varmaz doğuma aldılar hemen doğdu bebek, az bir dikişim var ama kolay ve çabuk oldu elhamdulillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?