2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlı olsun harika biroğum hikayesi. Allah yavurunun ömrünü bereketli kılsın. Sağlıkla büyüt. Darısı bizlere inşallah

Hangi hastaneye götürdüler, muamele çok mu kötüydü? Bide hangi belirtilerin vardı 3 4 gün öncesinde
1 gün öncesinden bile belirti yoktu sadece arada kasılmalar vardı.. Sincan nafiz körez devlet hastanesine götürdüler zaten umrumda da değildi yani yok böyle bir acı artık bağırıyordum ambulansta, hastanenin ortasında fln artık çıksın bebek diye feryat ediyor insan. Ilk acildeki doktor gıcıktı ben bağırınca bana dior ki ne bağırıyorsun sabah sabah...(Dedim doğuruyorum bir zahmet bağırayım!!) Tabi ben abartıyorum sandı ama bir baktı bebek geliyor hemen dogumhaneye alın dedi, ordaki ebe iyiydi ama hemşireler cok suratsız ve hep emir vererek konuşuyorlar, böyle haydi kalk otur uzar kolunu şöyle yap böyle yap diye. Amaaan neyseee geçtiii:)

En azından çok kısa bi süre ve sonunda kavuştun hadi bakalım, taşınma sürecine kadar toparlarsın. Epizyon yada yırtığın oldu mu

Samiracım anlattığın olay bu demi? @Kurumus-Maskara m bi bak derim videoya

Aa evet canikom böyle de yapılabilir. Mantık aynı
Ben biberon yerine enjektör kullandım sadece. Bir de boyle damlatarak değil de ucunu hafif ağzına koyarak enjektorle sıkarak vermiştim.
Çok sukur kısa sürede göğüslerim doldu zaten.

Ne kadar güzel darısı bütün geride kalanlara olsun çok süper

Benimki uyuyunca karnımı sallıyor hemşire bide limon esansı koklatiyorlar .
Bizde de ebe hafif sallar ya da soğuk portakal suyu içirirler

Yalnız videoda bebeğin şaşkınlığı
Meme ağzımda ama burnumdan aşağı süt akıyo
Şırınga ile dudak kenarından vermek daha çok aklıma yattı benim de..
Oğlumda hemen gelmişti süt ama her doğum başka serüven, aklımda olsun

Ne adiler böyle davranan sağlık çalışanları. Sanki babalarının hayrına yapıyprlar bu işi. Zehir zıkkım olsun aldıkları bir dünya para. Hastanın halinden anlayacaklarına, sanki keyfinden ordasın. Ay bak gene beni kızdırdılar

Biz halis mulis temmuz annesiyiz kanka. Önce doğuranlar biraz şey oluyo
(Haset style)
Ahahha

Biz kesin temmuza kaldık. Ağustos'u bulmasa bari. En geç 38 de gelse ne iyi olur..
Ağustos olmaz öz hakiki temmuz annesi olcaz

Öz hakiki Temmuz anneleri diye topic açalım

Ahahha süper fikir
En temmuz annesi biziz bi kere..
Temmuz annesiyim deyip haziranda doğurmak da asdfgahsjsga (Random gülemedi)

Ablam hemşire hemde istanbulun en yoğun doğum ünitesi olan hastanelerinden birinde yenidoğan hemşireliği yaptı
Anlattıkları inanılmaz şeylerdi öyle hastalar geliyor ve o kadar kalabalık ve yoğun ki üzerine yürüyenler mi ararsınız hakaret edenler mi
Ama asla haklı çıkarmaz tüm bu nedenler o sağlık personellerinin kötü davranışlarını
Kesinlikle aile terbiyesi ile ilgili ve vicdani bi durum

Canim benim ya , Allahım yavrunu da senide esirgesin.cok üzüldüm.zaten gerçekten bende öyle duygusallastim ki şuan.hayirlisiyla bu gelselerdi.zaman geçtikçe bende korkmaya başlıyorum.kafam da deli sorular.kakasini yaparsa,kalbi sikintilanirsa diye.bigmiyorki endişeler.
Inşallah herşey yoluna girer kuzunu Rabbim sana bağışlasın..

Foruma pek girmiyorum.ara sıra giriyorum ama sanirim iyice bunalıma girdim okumaya güç bulamıyorum kendimde hemen çıkıyorum.

Ahahha

Ağustos olmaz öz hakiki temmuz annesi olcaz

Ahahha süper fikir
En temmuz annesi biziz bi kere..
Temmuz annesiyim deyip haziranda doğurmak da asdfgahsjsga (Random gülemedi)
Yaniii temmuz annesi olan biziz
Gitsin onlar haziran anneleri grubuna
Gaz diyolar meme diyolar süt diyolar lohusa kanamaları bile bitenler var bu nasıl temmuz annesi şekerim

Stres yapma arkadaşım niye stres yapıyorsun bebek ne zaman isterse o zaman gelir bende ilk oğlumu 40+5e kadar bekledim kuzenim kendisi Dr 42. Haftada doğurdu bekledi stres yapma
Haklisin canım ama kafaya girmiyor bu söz...
Stres kesin etkiliyormuş.sancilarrin gelmemesini ama etrafta ki beklentiler.gunde 30 defa sormalar yavrum iyimi degilmi bilememek .sıcak havadan şişmiş vucud boğdu biraz.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin insallah

Yaaaa sende mi doğurdun oyun bozanlar artıyor
Sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…