Bende komşuda börek falan yiyim ancaHepBirefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.
O mayısta kapıyı açtı, milleti doğurma psikolojisine soktu. Tam dayaklık
Evet ya 36. haftasına giren doğuruyorum moduna girdi. Ki doğurdular daHepBirefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.
Seninkide pek inatçı çıktı anam bende bugün 39+0 oldum 37de doğurcaktım halbuki hayal kurmuştumCanlarım umarım hepinizde bebeklerinizde iyisinizdir. Oğlum gelmeye hiç niyeti yok gibi hala Hiç sancim yok. O kadar yürüyüş okadar hareket hiç bir ise yaramıyor. Biraz bunalttı beni belirsizlikler.bugun 40+3 olduk.carsambaya kadar bekliycez artık. Sonrasına da Allahım yardımcımız olsun..
Doğum yapan olduysa göz aydınları diliyorum.yapmak üzere yada yapacak olanlara da Allahtan kolaylık diliyorum.okuyamadigim için neler oldu bitti bilmiyorum.hepinizi de Allaha emanet ediyorum...
Ay gördüm böreklerinide afiyet şeker olsun yarasın nisa hanımaBende komşuda börek falan yiyim anca
Bunlar çatır çatır doğuruyor ya pıçaklicam hepsini
kız benHepBirefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.
Yaniii temmuz annesi olan biziz
Gitsin onlar haziran anneleri grubuna
Gaz diyolar meme diyolar süt diyolar lohusa kanamaları bile bitenler var bu nasıl temmuz annesi şekerim
Benim arkadaş çevremde oturduğum binada manyaklar ordusu olduğu için her gün Bi aksiyon beni çatlatmaya çalışıyorlar +20 diye düşünüyordum +25le girerim artıkınn doğumaAy gördüm böreklerinide afiyet şeker olsun yarasın nisa hanıma
Komşuda yok börek getiren anacım
Dondurma hüplettim yine anca
Ana besin maddem dondurma oldu
Anam bilsem bulaşmazdım ben bunlara hepsi doğurdu oyun bozan pis karılar@Meylen hepsini pıçaklar biz de Temmuz anneleri olarak grupta 3 - 5 kişi devam işte
Dur sen 1 hafta daha bekle öyle doğur psikolojim az bozulsun canımcım acıyın bana artık litfenKonuşup konuşup akşama doğuruyomuşum..
Önce beni pıçaklar kesin
Canlarım umarım hepinizde bebeklerinizde iyisinizdir. Oğlum gelmeye hiç niyeti yok gibi hala Hiç sancim yok. O kadar yürüyüş okadar hareket hiç bir ise yaramıyor. Biraz bunalttı beni belirsizlikler.bugun 40+3 olduk.carsambaya kadar bekliycez artık. Sonrasına da Allahım yardımcımız olsun..
Doğum yapan olduysa göz aydınları diliyorum.yapmak üzere yada yapacak olanlara da Allahtan kolaylık diliyorum.okuyamadigim için neler oldu bitti bilmiyorum.hepinizi de Allaha emanet ediyorum...
Kız boş ver biz miss gibi temmuz anası olacazSeninkide pek inatçı çıktı anam bende bugün 39+0 oldum 37de doğurcaktım halbuki hayal kurmuştum
Olsun sağlıklı olsunlar canım bekleyelim birazcık kaldı
bu gün en son 13.52 de girmiş kız foruma, doğurmadı herhalde
Heleki ben ikidir hastaneye yatıp çıkıyorum .Temmuz gelmeden doğurmamHerkes doğurdu biz kaldık geride
And içtik temmuz annesi olmaya
Çok sagol canım allah razı olsun. Inşallah sağ salim alırsın kucağına kötü düşünme iyi düşün iyi olsun hamileliğin son günleri bak tadıni çıkar.Canim benim ya , Allahım yavrunu da senide esirgesin.cok üzüldüm.zaten gerçekten bende öyle duygusallastim ki şuan.hayirlisiyla bu gelselerdi.zaman geçtikçe bende korkmaya başlıyorum.kafam da deli sorular.kakasini yaparsa,kalbi sikintilanirsa diye.bigmiyorki endişeler.
Inşallah herşey yoluna girer kuzunu Rabbim sana bağışlasın..
Foruma pek girmiyorum.ara sıra giriyorum ama sanirim iyice bunalıma girdim okumaya güç bulamıyorum kendimde hemen çıkıyorum.
Rabbim sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin. Kursuna katıldığım ebe kızını 42.haftada doğurmuştu. O kadar bilgisine rağmen bazen vaktini zamanını bekliyorlar. Bizim elimizde olan bir durum değil. Ama kontrol altındasın. Öyle düşün..Canlarım umarım hepinizde bebeklerinizde iyisinizdir. Oğlum gelmeye hiç niyeti yok gibi hala Hiç sancim yok. O kadar yürüyüş okadar hareket hiç bir ise yaramıyor. Biraz bunalttı beni belirsizlikler.bugun 40+3 olduk.carsambaya kadar bekliycez artık. Sonrasına da Allahım yardımcımız olsun..
Hee iyi bariibu gün en son 13.52 de girmiş kız foruma, doğurmadı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?