2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canlarım umarım hepinizde bebeklerinizde iyisinizdir. Oğlum gelmeye hiç niyeti yok gibi hala Hiç sancim yok. O kadar yürüyüş okadar hareket hiç bir ise yaramıyor. Biraz bunalttı beni belirsizlikler.bugun 40+3 olduk.carsambaya kadar bekliycez artık. Sonrasına da Allahım yardımcımız olsun..

Doğum yapan olduysa göz aydınları diliyorum.yapmak üzere yada yapacak olanlara da Allahtan kolaylık diliyorum.okuyamadigim için neler oldu bitti bilmiyorum.hepinizi de Allaha emanet ediyorum...

Hep Birefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.

O mayısta kapıyı açtı, milleti doğurma psikolojisine soktu. Tam dayaklık
Evet ya 36. haftasına giren doğuruyorum moduna girdi. Ki doğurdular da

Seninkide pek inatçı çıktı anam bende bugün 39+0 oldum 37de doğurcaktım halbuki hayal kurmuştum
Olsun sağlıklı olsunlar canım bekleyelim birazcık kaldı

Ç
Hep Birefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.

O mayısta kapıyı açtı, milleti doğurma psikolojisine soktu. Tam dayaklık
kız ben Birefebirece un doğurduğu günden beri bugün doğurabilirim modundayım ama tık yok hatta ilk zamanlar diyodum offf bu kız niye erken doğurdu yaaa benim psikolojim bozuldu filan

Ay gördüm böreklerinide afiyet şeker olsun yarasın nisa hanıma
Komşuda yok börek getiren anacım
Dondurma hüplettim yine anca
Ana besin maddem dondurma oldu
Benim arkadaş çevremde oturduğum binada manyaklar ordusu olduğu için her gün Bi aksiyon beni çatlatmaya çalışıyorlar +20 diye düşünüyordum +25le girerim artıkınn doğuma
Sağol canımcım bende dondurma çok yiyorum ya yarasın gömelim bol bol madem doğmuyolar

Allah kolaylık versin
Nasıl olsa sagliklisiniz ikiniz de. Demek ki daha gelmek için hazır değil kendisi annesi

Sana soru soran herkesi uyar ki bir daha sormasınlar. Off ya kendi stresimiz bize yetiyi bir de başkalarıyla mi uğraşıcaz. Boş yapmasın kimse

Seninkide pek inatçı çıktı anam bende bugün 39+0 oldum 37de doğurcaktım halbuki hayal kurmuştum
Olsun sağlıklı olsunlar canım bekleyelim birazcık kaldı
Kız boş ver biz miss gibi temmuz anası olacaz pis karılar erken erken doğurup haziran annesi oldular sonraa biz de bunalıma girdik doğuramıyoruz diye, canımızı çektiriyorlar

Çok sagol canım allah razı olsun. Inşallah sağ salim alırsın kucağına kötü düşünme iyi düşün iyi olsun hamileliğin son günleri bak tadıni çıkar.
Havalardan dolayı da baya bunaldık sanırım çok sıcak bende halsizlestim gücüm yok pek .
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Rabbim sağlıkla bebegini kucağına almayı nasip etsin. Kursuna katıldığım ebe kızını 42.haftada doğurmuştu. O kadar bilgisine rağmen bazen vaktini zamanını bekliyorlar. Bizim elimizde olan bir durum değil. Ama kontrol altındasın. Öyle düşün..

Gün ortası raporu:
Evi süpürdüm sildim
Çorba pilav ve yemek hazırladım
Komidin üstleri temizlendi düzenlendi
Hemşire hediyeleri paketlendi
Çerçevelerdeki fotolar yenilendi
İlaç dolabında tarihi geçen ilaçlar ayıklandı düzenlendi
Bi sepet ütü yapıldı
Yeni yıkananlar asıldı
Atlas uyudu uyandı yemek yedirildi
Şimdi bulaşık yıkamaya
Sonra biraz meyve alıp sokağa çıkma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…