2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ohaa maşallah ne yiyip ne içiyosun
Gençlik işte 35 den sonra çocuk yaparsam böyle olur

Hemşire hediyesi ne olaki
Niye adet çıkarıyosunuz ya

Oh maşallah, normal zamanda yapamam o kadar isi bu kadar kısa sürede. Bize de ebe sancınız evde gelirse hemen gelmeyin bi kac kap kek çırpın getirin demişti

Kesinlikle çok vicdani bir durum. Allah iyikerle karşılaştırsın.
Hiç utanmadın dimi?

Kız boş ver biz miss gibi temmuz anası olacaz pis karılar erken erken doğurup haziran annesi oldular sonraa biz de bunalıma girdik doğuramıyoruz diye, canımızı çektiriyorlar
Valla ya kocalık bugün kuzenini banyo yaptırmaya gitti öyle hevesli ki adam ama kızı gelmiyor
Bunların hepsi oyun bozan boşver biz temmuz sözümüzü tutucaz

Ohaa maşallah ne yiyip ne içiyosun
Gençlik işte 35 den sonra çocuk yaparsam böyle olur

Hemşire hediyesi ne olaki
Niye adet çıkarıyosunuz ya
Yok kız ne genci kim genç
Bu tembel halim benim ya, biraz sokakta oğlanın peşine koşturayım akşam dondurma meyve dinlencem inşallah..
Biz hastanede kalmıyoruz ya malum, eş dost da yok.. o yüzden kimseye hediye vs vermiyoruz.
Şimdi bu bebeğimin ebesi de Atlası doğurtan ebe. İkisini de o doğurttu die ona bi hediye hazırladım ben, bi de hastanede doğuma girdiğimde orda olan o an çalışan hemşirelere bi atıştırmalık sepet işte..
İçlerine de “Thank you” card koydum falan.. Burda kart vermek baya seviliyo hastanede sergileniyo o kartlar vs.
Yani sadece hastane değil, balıkçıya bile teşekkür kartı vermişler tezgaha koymuş sergiliyo mesela..
Ben de hemşireleri gülümsetir dedim öyle yaptım yani..

Eklentiler

• C8C30C97-CB49-4561-B0FF-7B29FB42C0A6.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 92
Oh maşallah, normal zamanda yapamam o kadar isi bu kadar kısa sürede. Bize de ebe sancınız evde gelirse hemen gelmeyin bi kac kap kek çırpın getirin demişti
9’da kalktım ben de uykuyu alınca 6 saatte bu kadarcık iş normal yani.. Akşama keyif yapcak bi sürü saatim kaldı.. Otururum inşallah kurtlanmam yarabbi amin ..

Kesinlikle çok vicdani bir durum. Allah iyikerle karşılaştırsın.

Hiç utanmadın dimi?
Yaa kahkaha attım

cok imrendim bazilari gun sayiyor bazilariniz kucagina almis bile ocak anne adayiyim daha cok baslarindayim darisi basimiza. Allah herkesin gönlüne gore, yavrusunu saglikli sihhatli kucagina versin
Amin..
Daha miniminnacık bebişiniz ama şıp die geçecek zaman.
Sağlıklı kolay bi hamilelik ve sorunsuz bi doğum dilerim

cok imrendim bazilari gun sayiyor bazilariniz kucagina almis bile ocak anne adayiyim daha cok baslarindayim darisi basimiza. Allah herkesin gönlüne gore, yavrusunu saglikli sihhatli kucagina versin
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin
9 ayı bitiriceksin hooop diye de son günler geçmicek uyaralım
Aminnnn

En azından çok kısa bi süre ve sonunda kavuştun hadi bakalım, taşınma sürecine kadar toparlarsın. Epizyon yada yırtığın oldu mu

Tabi çok şükür hemen olup bitti..
Bir küçük kesim yaptı hatta ben hissettim ordan bağırdım kesmeee diye 5-6 dikiş attı herhalde, yani ucuz atlattık sayılır:)
Ne kadar güzel darısı bütün geride kalanlara olsun çok süper
inşallah hepinizin hayırlı kolay doğumlari olur
Evet yani çok mu zor sanki iyi davranmak dimi? Ben öğrenciyken fast food restoranında çalışırken bile böyle surat yapmadım hep güler yüzlüydüm. Ne güzel bir meslekleri var halbuki, her gün Allahın mucizesine şahit oluyorlar.
Yaaaa sende mi doğurdun oyun bozanlar artıyor
Sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun canım
Evet haziran annesi olduk çıktık be. :) Sağol canım inşallah senin de doğumun hemcecik rahatca kolayca olur. (Gerçi çok rahat değildim ama Allahım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı öyle subhanallah, inşallah sizinkiler daha ağrısız olur)

Ama 1 saate bitmiş bak ne güzel olmuş
Darısı başımıza inşallah

Ama 1 saate bitmiş bak ne güzel olmuş
Darısı başımıza inşallah
Tabi çok şükür çabuk oldu. Zaten daha uzun sürseydi acıdan napardım bilmem. Inşallah sizin de çabuk olur hayırlısı ile ama inşaallah bu kadar şiddetli olmaz sancınız. Oğlumda hiç böyle olmadı ama her iki kızım da inanılmaz ağrılı ve çabuk oldu niyeyse. Zilliler :)

Göbek değişince çok ağrı olur derler bizde hani Bi erkek Bi kız olursa zor olurmuş çok ağrı şok doğum olmuş işte birden başlayıp bitmiş 30 saat çekenler var
Hayırlısıyla doğuralım canım bizde aminnn

Hep Birefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.

O mayısta kapıyı açtı, milleti doğurma psikolojisine soktu. Tam dayaklık
Ben size dedim ben dogurcam dogurcam Durmaz bu çocuk diye inanmadiniz işte hakliymisim hele ramazanda bı gün saldalye de otururken bı baktım karnım bacaklarimin üstüne düşüyor iki gün geçmeden de dogurduk zaten temmuz annesi olacakken Mayıs annesi olduk oğlanı buyuttuk bile

Ya süper fikir he
Bende yapabilirim bunu gelen eş dosta hediye vermekten daha mantıklı :) emekçilerin yanındayız

Hemşire ve doktor hediyelerini de ben ameliyattan çıkınca eşim yapmış sevincinden burda da var öyle bir adet hastamıza iyi bakılsın hesabına
Nasil hediyeler hazirliyorsunuz ... ben de doktorumla yanindaki hemsiresine almak istiyorum ama.ameliyat ekibi vs onlara hayır tabiki :)) iyi

Küçük hanımlar duydunuz annenin uyarısını sağlıkla gelsinler inşallah.
Sağol canım inşallah hepsi zamanlı gelsinler ne erken ne geç

Ay gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün Ne ara oldu nasıl oldu vallahi süper bi doğum

Kızlar banyoyu temizledim, 1 mak. Çamaşır attım serdim. Annem evi süpürdü ben sildim. Bu kadarcık iş beni mahvetti. Daha doğrusu bel fıtığım fena. Ben bu hallere düşecek kadın mıydım. Ah ah.
Ben bugün ilk defa ağladım 9 aydır Evin hemmen yanındaki markete gittim eşimle sırf bi hava alayım diye ve geri dönemedim yürüyemedim Merdivenlere oturdum ağladım gelen geçen bana baktı. Eşim dedi neden ağlıyosun çok mu ağrıyo bacakların, ama ondan diildi sinirim bozuldu acıdım mı kendime üzüldüm mü sinirim bozuldu ya da bilmiyorum Halâ yaşlar akıyor gözümden istemsizce. Artık normale dönmek istiyorum. Yakında koltuktan kalkıp tuvalete gidemicem diye korkuyorum Doktor demişti dayanamazsan daha erken gel başlatırız doğumu diye. Ben de düşünmüştüm nasıl yani dayanamazsam niye dayanamiyim ki diye ama böyleymiş demek

Canım kimseyi kafana takma. Her şey yolundaysa en hayırlı zamanda gelsin yavrun. Tehlikeli bi durum olsa doktorlar zaten bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…