Gün ortası raporu:
Evi süpürdüm sildim
Çorba pilav ve yemek hazırladım
Komidin üstleri temizlendi düzenlendi
Hemşire hediyeleri paketlendi
Çerçevelerdeki fotolar yenilendi
İlaç dolabında tarihi geçen ilaçlar ayıklandı düzenlendi
Bi sepet ütü yapıldı
Yeni yıkananlar asıldı
Atlas uyudu uyandı yemek yedirildi
Şimdi bulaşık yıkamaya
Sonra biraz meyve alıp sokağa çıkma zamanı ☺
Oh maşallah, normal zamanda yapamam o kadar isi bu kadar kısa sürede. Bize de ebe sancınız evde gelirse hemen gelmeyin bi kac kap kek çırpın getirin demiştiGün ortası raporu:
Evi süpürdüm sildim
Bi sepet ütü yapıldı
Yeni yıkananlar asıldı
Şimdi bulaşık yıkamaya
Kesinlikle çok vicdani bir durum. Allah iyikerle karşılaştırsın.Ablam hemşire hemde istanbulun en yoğun doğum ünitesi olan hastanelerinden birinde yenidoğan hemşireliği yaptı
Anlattıkları inanılmaz şeylerdi öyle hastalar geliyor ve o kadar kalabalık ve yoğun ki üzerine yürüyenler mi ararsınız hakaret edenler mi
Ama asla haklı çıkarmaz tüm bu nedenler o sağlık personellerinin kötü davranışlarını
Kesinlikle aile terbiyesi ile ilgili ve vicdani bi durum
Hiç utanmadın dimi?Gün ortası raporu:
Evi süpürdüm sildim
Bi sepet ütü yapıldı
Yeni yıkananlar asıldı
Şimdi bulaşık yıkamaya
Valla ya kocalık bugün kuzenini banyo yaptırmaya gitti öyle hevesli ki adam ama kızı gelmiyorKız boş ver biz miss gibi temmuz anası olacazpis karılar erken erken doğurup haziran annesi oldular sonraa biz de bunalıma girdik doğuramıyoruz diye, canımızı çektiriyorlar
Yok kız ne genci kim gençOhaa maşallahne yiyip ne içiyosun
Gençlik işte 35 den sonra çocuk yaparsam böyle olur
Hemşire hediyesi ne olaki
Niye adet çıkarıyosunuz ya
Gizli gizli doğuruyomuş bide onuda pıçaklarım
9’da kalktım ben de uykuyu alınca 6 saatte bu kadarcık iş normal yani.. Akşama keyif yapcak bi sürü saatim kaldı.. Otururum inşallah kurtlanmam yarabbi amin ..Oh maşallah, normal zamanda yapamam o kadar isi bu kadar kısa sürede. Bize de ebe sancınız evde gelirse hemen gelmeyin bi kac kap kek çırpın getirin demişti
Yaa kahkaha attımKesinlikle çok vicdani bir durum. Allah iyikerle karşılaştırsın.
Hiç utanmadın dimi?
Amin..cok imrendim bazilari gun sayiyor bazilariniz kucagina almis bileocak anne adayiyim daha cok baslarindayim darisi basimiza. Allah herkesin gönlüne gore, yavrusunu saglikli sihhatli kucagina versin
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsincok imrendim bazilari gun sayiyor bazilariniz kucagina almis bileocak anne adayiyim daha cok baslarindayim darisi basimiza. Allah herkesin gönlüne gore, yavrusunu saglikli sihhatli kucagina versin
En azından çok kısa bi süre ve sonunda kavuştun hadi bakalım, taşınma sürecine kadar toparlarsın.Epizyon yada yırtığın oldu mu
inşallah hepinizin hayırlı kolay doğumlari olurNe kadar güzel darısı bütün geride kalanlara olsun çok süper
Evet yani çok mu zor sanki iyi davranmak dimi? Ben öğrenciyken fast food restoranında çalışırken bile böyle surat yapmadım hep güler yüzlüydüm. Ne güzel bir meslekleri var halbuki, her gün Allahın mucizesine şahit oluyorlar.Ne adiler böyle davranan sağlık çalışanları. Sanki babalarının hayrına yapıyprlar bu işi. Zehir zıkkım olsun aldıkları bir dünya para. Hastanın halinden anlayacaklarına, sanki keyfinden ordasın. Ay bak gene beni kızdırdılar
Evet haziran annesi olduk çıktık be. :) Sağol canım inşallah senin de doğumun hemcecik rahatca kolayca olur. (Gerçi çok rahat değildim amaYaaaa sende mi doğurdun oyun bozanlar artıyor
Sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun canım
Ama 1 saate bitmiş bak ne güzel olmuşTabi çok şükür hemen olup bitti..
Bir küçük kesim yaptı hatta ben hissettim ordan bağırdım kesmeee diye5-6 dikiş attı herhalde, yani ucuz atlattık sayılır:)
inşallah hepinizin hayırlı kolay doğumlari olur
Evet yani çok mu zor sanki iyi davranmak dimi? Ben öğrenciyken fast food restoranında çalışırken bile böyle surat yapmadım hep güler yüzlüydüm. Ne güzel bir meslekleri var halbuki, her gün Allahın mucizesine şahit oluyorlar.
Evet haziran annesi olduk çıktık be. :) Sağol canım inşallah senin de doğumun hemcecik rahatca kolayca olur. (Gerçi çok rahat değildim amaAllahım nasıl dayanılmaz bir ağrıydı öyle subhanallah, inşallah sizinkiler daha ağrısız olur)
Tabi çok şükür çabuk oldu. Zaten daha uzun sürseydi acıdan napardım bilmem. Inşallah sizin de çabuk olur hayırlısı ile ama inşaallah bu kadar şiddetli olmaz sancınız. Oğlumda hiç böyle olmadı ama her iki kızım da inanılmaz ağrılı ve çabuk oldu niyeyse. Zilliler :)Ama 1 saate bitmiş bak ne güzel olmuş
Darısı başımıza inşallah
Göbek değişince çok ağrı olur derler bizde hani Bi erkek Bi kız olursa zor olurmuşTabi çok şükür çabuk oldu. Zaten daha uzun sürseydi acıdan napardım bilmem. Inşallah sizin de çabuk olur hayırlısı ile ama inşaallah bu kadar şiddetli olmaz sancınız. Oğlumda hiç böyle olmadı ama her iki kızım da inanılmaz ağrılı ve çabuk oldu niyeyse. Zilliler :)
Ha bizde de genel olarak kız daha erken gelir ve daha çok çektirir derlerGöbek değişince çok ağrı olur derler bizde hani Bi erkek Bi kız olursa zor olurmuşçok ağrı şok doğum olmuş işte birden başlayıp bitmiş 30 saat çekenler var
Hayırlısıyla doğuralım canım bizde aminnn
Ben size dedim ben dogurcam dogurcam Durmaz bu çocuk diye inanmadiniz işte hakliymisimHepBirefebirece un başının altından çıktı . Her sey onunla basladi.
O mayısta kapıyı açtı, milleti doğurma psikolojisine soktu. Tam dayaklık
Ya süper fikir heYok kız ne genci kim genç
Bu tembel halim benim ya, biraz sokakta oğlanın peşine koşturayım akşam dondurma meyve dinlencem inşallah..
Biz hastanede kalmıyoruz ya malum, eş dost da yok.. o yüzden kimseye hediye vs vermiyoruz.
Şimdi bu bebeğimin ebesi de Atlası doğurtan ebe. İkisini de o doğurttu die ona bi hediye hazırladım ben, bi de hastanede doğuma girdiğimde orda olan o an çalışan hemşirelere bi atıştırmalık sepet işte..
İçlerine de “Thank you” card koydum falan.. Burda kart vermek baya seviliyo ☺ hastanede sergileniyo o kartlar vs.
Yani sadece hastane değil, balıkçıya bile teşekkür kartı vermişler tezgaha koymuş sergiliyo mesela..
Ben de hemşireleri gülümsetir dedim öyle yaptım yani..
Nasil hediyeler hazirliyorsunuz ... ben de doktorumla yanindaki hemsiresine almak istiyorum ama.ameliyat ekibi vs onlara hayır tabiki :)) iyiHemşire ve doktor hediyelerini de ben ameliyattan çıkınca eşim yapmış sevincinden burda da var öyle bir adet hastamıza iyi bakılsın hesabına
Sağol canım inşallah hepsi zamanlı gelsinler ne erken ne geçKüçük hanımlar duydunuz annenin uyarısınısağlıkla gelsinler inşallah.
Ay gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsünKızlar doğurdum. Sabah hafif sancı başladı duşa girdim acıdan bağırarak çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım çöktüm yere yerimden kalkamadım nasıl giyindim bilmiyorum eşim arabaya binelim gidelim dedi yapamam dedim ambulans çağırdık beni kaldırıp götürdüler, ama nasıl bağırıyorum.. Hastaneye varır varmaz doğuma aldılar hemen doğdu bebek, az bir dikişim var ama kolay ve çabuk oldu elhamdulillah.
Allahım ne oldu ne bitti hiç anlamadım 1 saat içinde.. şimdi odadayım kızımı emziriyorum.
Aslında ebe cağıracaktım ama hem ulaşamadım hem de zaten yetişemezdi diye düşünüyorum yani nerdeyse ambulansın içinde doğacaktı. Hayırlısı böyledir inşallah çok mutluyum nerde nasıl önemli değil zaten bebeğim iyi ben iyiyim çok şükür.
Ben bugün ilk defa ağladım 9 aydırKızlar banyoyu temizledim, 1 mak. Çamaşır attım serdim. Annem evi süpürdü ben sildim. Bu kadarcık iş beni mahvetti. Daha doğrusu bel fıtığım fena. Ben bu hallere düşecek kadın mıydım. Ah ah.
Canım kimseyi kafana takma. Her şey yolundaysa en hayırlı zamanda gelsin yavrun. Tehlikeli bi durum olsa doktorlar zaten bırakmaz.Haklisin canım ama kafaya girmiyor bu söz...
Stres kesin etkiliyormuş.sancilarrin gelmemesini ama etrafta ki beklentiler.gunde 30 defa sormalar yavrum iyimi degilmi bilememek .sıcak havadan şişmiş vucud boğdu biraz.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?