2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin..
Daha miniminnacık bebişiniz ama şıp die geçecek zaman.
Sağlıklı kolay bi hamilelik ve sorunsuz bi doğum dilerim ☺
amiin cok tesekkurler
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin
9 ayı bitiriceksin hooop diye de son günler geçmicek uyaralım
Aminnnn
ikinci cocugum olacak bu insallah. Oğlum 1 ay erken dogmustu cok sorun yasadik cok yiprandik. Gec olsun guc olmasin. Gun saymak beklemek zor tabi. Sizin bi de yaza geldi daha da zor olmali. Ama gununde gelsin insallah yavrularin hepsi

İnsan bazen o kadar doluyor ki yaşadığın çok normal, ağladıkça acılırsın, insan doluyor. İstediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Bana mesela en çok oğlumu kucağıma alıp istedigim gibi sevememek koyuyor. Sen bir de iki bebek taşıyorsun. Ama sabredecegiz. Anneler güçlüdür..

Doğru erken doğsa bi dert geç doğsa bi dert valla olsun tecrübelisin tabi bide Bi yavrun yanında Bizim oda yok
Gelsin artık diye bekliyoruz işte
Aminnn inşallah sağlıkla doğsunlar

Samiracım anlattığın olay bu demi? Kurumus-Maskara m bi bak derim videoya

Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyor Cildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum

Hemsirelere yemek ve atıştırmalık doktora da şık bir çikolata yaptırmış :)
Kuzum sen bu besleme işini nasil yapiyorsun?
Bugün 6. Günümüz sağınca 60 ml çıkıyor ama oğlumu 20-25 dakika emzirmek onu doyurmuyor,uyandirana kadar canim çıkıyor bir tarafi zar zor emmiyor diger tarafi da sagiyorum

Sağol canım çok teşekkür ederim Allah sana da sabır ve kolaylık versin Anneler (kadınlar) gerçekten çok güçlü, her bakımdan Feminist oldum ben artık hamilelik beni tamamen değiştirdi

Sağol canım çok teşekkür ederim Allah sana da sabır ve kolaylık versin Anneler (kadınlar) gerçekten çok güçlü, her bakımdan Feminist oldum ben artık hamilelik beni tamamen değiştirdi
Amin canım çok teşekkür ederim..

Olur canım benim sen strese girme, moral önemli sütte biliyorsun. Salı gününden itibaren her şey yoluna girecek bak valla.
Çok teşekkür ederim kuzumm. Dün hastanedeydik hemşire elektrikli pompa almamı tavsiye etti ve esimle gidip aventin elektrikli olanini aldık çok yavaş işe yaramadi hiç,aventin manuel olanı bile daha çok işe yariyor

Yaa, iyi derler aslında aventi, orda lansinoh satılıyor mu, keşke baştan lansinoh alsaydınız

Ayy kıyamam gojibeeren
Ben dün karpuz keserken bi dilimi yere düşürdüm zeminde patladı şakk diyee heryer karpuz oldu
Aynı dediğin gibi hissettim
İşe yaramaz çaresiz :/
Geçicek ama kızzz huu böyle kalcak halimiz yok yaa gevşe bakalım

Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyor Cildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum

Sakin ol canikom hemen hemen bütün yenidogan bebekler böyledir. Uyandırana kadar canin cikar, uyanınca da iki emip yorulur tekrar uyur. Bebeğin gayet normal yani. Ama bu süreç yorucu haklisin ama biraz katlanicaz. Bir öğün bitene kadar diğer öğünün saati geliyordu benim kızda

Bir memeyi alıp diğerini almaması yönden dolayı olabilir. Mesela sağ memeyi almıyorsa sola dayalı şekilde yatmak istemiyor olabilir. Sen de bu durumda sola verir gibi tutup sağı ver. Yanı sol memeyi veriyormus gibi o yönde tut. sadece kafasi kucaginda olsun, bacakları ve govdesi dışarıda. Anlatabildim mi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…