amiin cok tesekkurlerAmin..
Daha miniminnacık bebişiniz ama şıp die geçecek zaman.
Sağlıklı kolay bi hamilelik ve sorunsuz bi doğum dilerim ☺
ikinci cocugum olacak bu insallah. Oğlum 1 ay erken dogmustu cok sorun yasadik cok yiprandik. Gec olsun guc olmasin. Gun saymak beklemek zor tabi. Sizin bi de yaza geldi daha da zor olmali. Ama gununde gelsin insallah yavrularin hepsiSağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin
9 ayı bitiriceksin hooop diye de son günler geçmicek uyaralım
Aminnnn
İnsan bazen o kadar doluyor ki yaşadığın çok normal, ağladıkça acılırsın, insan doluyor. İstediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Bana mesela en çok oğlumu kucağıma alıp istedigim gibi sevememek koyuyor. Sen bir de iki bebek taşıyorsun. Ama sabredecegiz. Anneler güçlüdür..Sağol canım inşallah hepsi zamanlı gelsinler ne erken ne geç
Ay gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsünNe ara oldu nasıl oldu vallahi süper bi doğum
Ben bugün ilk defa ağladım 9 aydırEvin hemmen yanındaki markete gittim eşimle sırf bi hava alayım diye ve geri dönemedim yürüyemedim Merdivenlere oturdum ağladım gelen geçen bana baktı. Eşim dedi neden ağlıyosun çok mu ağrıyo bacakların, ama ondan diildi sinirim bozuldu acıdım mı kendime üzüldüm mü sinirim bozuldu ya da bilmiyorum Halâ yaşlar akıyor gözümden istemsizce. Artık normale dönmek istiyorum. Yakında koltuktan kalkıp tuvalete gidemicem diye korkuyorum Doktor demişti dayanamazsan daha erken gel başlatırız doğumu diye. Ben de düşünmüştüm nasıl yani dayanamazsam niye dayanamiyim ki diye ama böyleymiş demek
Canım kimseyi kafana takma. Her şey yolundaysa en hayırlı zamanda gelsin yavrun. Tehlikeli bi durum olsa doktorlar zaten bırakmaz.
Doğru erken doğsa bi dert geç doğsa bi dert valla olsun tecrübelisin tabi bide Bi yavrun yanında Bizim oda yokamiin cok tesekkurler
ikinci cocugum olacak bu insallah. Oğlum 1 ay erken dogmustu cok sorun yasadik cok yiprandik. Gec olsun guc olmasin. Gun saymak beklemek zor tabi. Sizin bi de yaza geldi daha da zor olmali. Ama gununde gelsin insallah yavrularin hepsi
Hemsirelere yemek ve atıştırmalık doktora da şık bir çikolata yaptırmış :)Nasil hediyeler hazirliyorsunuz ... ben de doktorumla yanindaki hemsiresine almak istiyorum ama.ameliyat ekibi vs onlara hayır tabiki :)) iyi
Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyor
Orada danışmanlık veren ebeler var mı canım, bi yardım mı alsan?Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyorCildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
Kuzum sen bu besleme işini nasil yapiyorsun?Hemsirelere yemek ve atıştırmalık doktora da şık bir çikolata yaptırmış :)
Sağol canım çok teşekkür ederimİnsan bazen o kadar doluyor ki yaşadığın çok normal, ağladıkça acılırsın, insan doluyor. İstediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Bana mesela en çok oğlumu kucağıma alıp istedigim gibi sevememek koyuyor. Sen bir de iki bebek taşıyorsun. Ama sabredecegiz. Anneler güçlüdür..
Salı günü randevum var gidecem inşallah. Faydası olur mu bilmiyorumOrada danışmanlık veren ebeler var mı canım, bi yardım mı alsan?
Olur canım benim sen strese girme, moral önemli sütte biliyorsun. Salı gününden itibaren her şey yoluna girecek bak valla.Salı günü randevum var gidecem inşallah. Faydası olur mu bilmiyorum
Amin canımSağol canım çok teşekkür ederimAllah sana da sabır ve kolaylık versin Anneler (kadınlar) gerçekten çok güçlü, her bakımdan Feminist oldum ben artık hamilelik beni tamamen değiştirdi
Çok teşekkür ederim kuzumm. Dün hastanedeydik hemşire elektrikli pompa almamı tavsiye etti ve esimle gidip aventin elektrikli olanini aldık çok yavaş işe yaramadi hiç,aventin manuel olanı bile daha çok işe yariyorOlur canım benim sen strese girme, moral önemli sütte biliyorsun. Salı gününden itibaren her şey yoluna girecek bak valla.
Yaa, iyi derler aslında aventi, orda lansinoh satılıyor mu, keşke baştan lansinoh alsaydınızÇok teşekkür ederim kuzumm. Dün hastanedeydik hemşire elektrikli pompa almamı tavsiye etti ve esimle gidip aventin elektrikli olanini aldık çok yavaş işe yaramadi hiç,aventin manuel olanı bile daha çok işe yariyor
Ayy kıyamamSağol canım inşallah hepsi zamanlı gelsinler ne erken ne geç
Ay gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsünNe ara oldu nasıl oldu vallahi süper bi doğum
Ben bugün ilk defa ağladım 9 aydırEvin hemmen yanındaki markete gittim eşimle sırf bi hava alayım diye ve geri dönemedim yürüyemedim Merdivenlere oturdum ağladım gelen geçen bana baktı. Eşim dedi neden ağlıyosun çok mu ağrıyo bacakların, ama ondan diildi sinirim bozuldu acıdım mı kendime üzüldüm mü sinirim bozuldu ya da bilmiyorum Halâ yaşlar akıyor gözümden istemsizce. Artık normale dönmek istiyorum. Yakında koltuktan kalkıp tuvalete gidemicem diye korkuyorum Doktor demişti dayanamazsan daha erken gel başlatırız doğumu diye. Ben de düşünmüştüm nasıl yani dayanamazsam niye dayanamiyim ki diye ama böyleymiş demek
Canım kimseyi kafana takma. Her şey yolundaysa en hayırlı zamanda gelsin yavrun. Tehlikeli bi durum olsa doktorlar zaten bırakmaz.
Evet oda var,bugün geri götürecez. Lansinoh iyi mi?Yaa, iyi derler aslında aventi, orda lansinoh satılıyor mu, keşke baştan lansinoh alsaydınız
Evet oda var,bugün geri götürecez. Lansinoh iyi mi?
Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyorCildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
Kuzum sen bu besleme işini nasil yapiyorsun?
Bugün 6. Günümüz sağınca 60 ml çıkıyor ama oğlumu 20-25 dakika emzirmek onu doyurmuyor,uyandirana kadar canim çıkıyorbir tarafi zar zor emmiyor diger tarafi da sagiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?