2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Öyle yapıyorum canım bunun gibi demi?
Bende emzirme süt sağıma,biberonla besleme derken 1.5 saatimi alıyor Bide zırt pirt emerken gülmüyor mu

Eklentiler

• B754BAC2-1C07-4D47-8CB9-75D704892B44.webp
    21 KB · Görüntüleme: 33
Kuzumm benimm çok teşekkür ederim İçime su serpiyorsun

Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyor Cildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
Benimki de kendini oradan oraya atıyor. Memeyi bulana kadar ikimiz de ter içinde kalıyoruz. Eşim ve annem olmasa yanımda emziremem. O kadar kavga edip cebellesiyor ki memeyle baş edemiyorum el kadar bebekle (

İnan son haftalar da hepimiz aynı oluyoruz insanlarin bunaltmasi yetiyor

Oooohhhhh içim soğudu yemin ederimmm. Ne güzel keşke benim de olsa
Kızlar ateşim 39.2
Az gelen süt
Misafirlerin gelmesiiii
Ateşin yüksek, normal değil, vücudun birşeylere tepki veriyır. Misafirleri kovala, çocuğu güvendiğin birine emanet et. Ilık bir duş al 3 saat uyu. Bana dua edeceksin. Hem ateşin düşecek hem de sütün artacak. Yorgunluktan hepsi

Benimki de kendini oradan oraya atıyor. Memeyi bulana kadar ikimiz de ter içinde kalıyoruz. Eşim ve annem olmasa yanımda emziremem. O kadar kavga edip cebellesiyor ki memeyle baş edemiyorum el kadar bebekle (
Yemin ederim ayniiiiiii,her yerimden terler boşalıyor,evin içi kaynıyor resmen saçlarım kıvırcık oldu terden bide benim memelerim çok büyük kontrol etmesi o kadar zor kiii

Emzirmek istiyorum beceremıyorum egitimini aldım ama biberon sonrası dönüş bir türlü olmuyo.1 saat meme tutturmaya calıstım 2cekiyo benı ıtıyo herkes arayıp emiyormu dıyo kv bizde sürekli soruyo emiyomu ac bırakalım dıye bı kere ac kaldı sarılık oldu anlatıyorum anlamıyo cok daraldım

Evet o his çok kötü işte işe yaramazlık çaresizlik Ben ki hayatımda kimseden su isteyemeyen bir insandım. Bu halim çok moralimi bozuyor. Neyse ki eşim çok yardımcı anlayışlı sağ olsun. Zaten başka da kimse yok. O da anlayışsız ters biri olsaydı napardım bilmiyorum Neyse biraz ağladım da rahatladım vallahi iyi geldi. Doğuma kadar götürür artık beni

Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyor Cildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
Kızım 20 gün solu almakta zorluk çıkardı. Sabırla ilk önce onu denedim. Tam o esnada biraz dua da ettim. Nette süt ile ilgili bi dua bulmuştum.
Sonra oldu ikisini de aldı, sanırım solda süt kanalları geç açıldı veya az geliyordu o da sınırlamıyordu.

Canım bebişin dil bağı var mı baktınız mı hiç?
Bi de üzme kendini.. Bnm kuzenim hiç biberon vermediği halde 1 ay sürmedi bebekte meme reddi başladı..
Dil bağı vardı operasyonla o düzeltildi vs ama yok ne yapsalar emziremedi. Ben de yönlendirdim, dr sen yapamamışsındır vs demiş o denemiş o da yapamamış.
Ve bebek emmek istemiyor memeyi bilinçli reddediyor dedi sonunda.
Saçma geliyo ama var böyle de bişi..
Israrla dene, kaç aylık olursa olsun hep dene. Bigün emerse süper
Ama emmeyebilir de, kuzenim sağdı verdi aylarca sonra mastit oldu vs derken komple kesti anne sütünden
Sağa sola bi çemkir kv dahil. Bi susun bi durun de. Sormayın de.. emdiği gün gazeteye ilan veririm ana haberde izlersiniz bi bırakın bizi bize de. Hiç sevmiyorum şu bık bık eden insan tipini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…