- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Öyle yapıyorum canım bunun gibi demi?Sakin ol canikom hemen hemen bütün yenidogan bebekler böyledir. Uyandırana kadar canin cikar, uyanınca da iki emip yorulur tekrar uyur. Bebeğin gayet normal yani. Ama bu süreç yorucu haklisin ama biraz katlanicaz. Bir öğün bitene kadar diğer öğünün saati geliyordu benim kızda
Bir memeyi alıp diğerini almaması yönden dolayı olabilir. Mesela sağ memeyi almıyorsa sola dayalı şekilde yatmak istemiyor olabilir. Sen de bu durumda sola verir gibi tutup sağı ver. Yanı sol memeyi veriyormus gibi o yönde tut. sadece kafasi kucaginda olsun, bacakları ve govdesi dışarıda. Anlatabildim mi bilmiyorum ki
Kuzumm benimm çok teşekkür ederimKurumus-Maskara Bu arada,
Sagdiğında 60 ml çıktığına gore 120 ml e yakın sütün var. Inan ki yenidogan icin cok guzel bir miktar. Lutfen moralini bozma. Duzenli olarak sağmaya devam et. Bak gör günler geçtikçe her şey normale dönüyor ve kolaylaşıyor
Benimki de kendini oradan oraya atıyor. Memeyi bulana kadar ikimiz de ter içinde kalıyoruz. Eşim ve annem olmasa yanımda emziremem. O kadar kavga edip cebellesiyor ki memeyle baş edemiyorum el kadar bebekleBenimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyorCildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
İnan son haftalar da hepimiz aynı oluyoruz insanlarin bunaltmasi yetiyorHaklisin canım ama kafaya girmiyor bu söz...
Stres kesin etkiliyormuş.sancilarrin gelmemesini ama etrafta ki beklentiler.gunde 30 defa sormalar yavrum iyimi degilmi bilememek .sıcak havadan şişmiş vucud boğdu biraz.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin insallah
AA ateşin niye yükseldi ki Dr gittim miKızlar ateşim 39.2
Az gelen süt
Misafirlerin gelmesiiii
Oooohhhhh içim soğudu yemin ederimmm. Ne güzel keşke benim de olsaKomşum camları mutfak dolaplarını sildi mis gibi.Annem yerleri süpürdü sildi.Kaynanamla şimdi yatak odasındaki eşyaların altını süpürüp sildiler.Yerlestiriyorlar.Halilarim da geldi yıkamadan.Çok şükür mis gibi oldu evim
Ateşin yüksek, normal değil, vücudun birşeylere tepki veriyır. Misafirleri kovala, çocuğu güvendiğin birine emanet et. Ilık bir duş al 3 saat uyu. Bana dua edeceksin. Hem ateşin düşecek hem de sütün artacak. Yorgunluktan hepsiKızlar ateşim 39.2
Az gelen süt
Misafirlerin gelmesiiii
Kapatabilen var mı ki aramızdaBu vajina acısı nedir ya bacakları kapatamıyorum ben
2 3 gündür farklı kapatamıyorum canım ben sanki bişey varmış gibi çocukta yukarda onun günahını alamam şimdiKapatabilen var mı ki aramızda
Yemin ederim ayniiiiiii,her yerimden terler boşalıyor,evin içi kaynıyor resmen saçlarım kıvırcık oldu terdenBenimki de kendini oradan oraya atıyor. Memeyi bulana kadar ikimiz de ter içinde kalıyoruz. Eşim ve annem olmasa yanımda emziremem. O kadar kavga edip cebellesiyor ki memeyle baş edemiyorum el kadar bebekle(
Ben bacak bacak üstüne atıyorum kız halaKapatabilen var mı ki aramızda
Kapatamayınca noluyoooduuuuBu vajina acısı nedir ya bacakları kapatamıyorum ben
Sizin hediyeleriniz neydi peki canım fikir olsun bizedeHemşire ve doktor hediyelerini de ben ameliyattan çıkınca eşim yapmış sevincinden burda da var öyle bir adet hastamıza iyi bakılsın hesabına
Evet o his çok kötü işte işe yaramazlık çaresizlikAyy kıyamamgojibeeren
Ben dün karpuz keserken bi dilimi yere düşürdüm zeminde patladı şakk diyee heryer karpuz oldu
Aynı dediğin gibi hissettim
İşe yaramaz çaresiz :/
Geçicek ama kızzz huu böyle kalcak halimiz yok yaa gevşe bakalım
Sandalyeye otur bacak bacak üstüne at yapıyorum hergün (bugün doğuruyor muyum testi ) Ve bugün de atabiliyorumBu vajina acısı nedir ya bacakları kapatamıyorum ben
Kızım 20 gün solu almakta zorluk çıkardı. Sabırla ilk önce onu denedim. Tam o esnada biraz dua da ettim. Nette süt ile ilgili bi dua bulmuştum.Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyorCildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
Canım bebişin dil bağı var mı baktınız mı hiç?Emzirmek istiyorumbeceremıyorum egitimini aldım ama biberon sonrası dönüş bir türlü olmuyo.1 saat meme tutturmaya calıstım 2cekiyo benı ıtıyo herkes arayıp emiyormu dıyo kv bizde sürekli soruyo emiyomu ac bırakalım dıye bı kere ac kaldı sarılık oldu anlatıyorum anlamıyo cok daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?