2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim senin gununu one cekmisler ya belkide cekmeden onceki tarihe gore gelir oyle olamaz mi

Canım hıçkırık tutuyor mu emdikten sonra. Benimki de doymuyor sanıyordum emiyor emiyor hala arıyor artık vermiyorum kucağımda ayakta falan unutturmaya çalışıyorum ya da emzik vermeye çalışıyorum onu da iki üç dakka emip bırakıyor unutuyor sonra memeyi. Çünkü versem kusuyor.

Üzüyorum valla .biberonu cok iyi emiyo dilbagı olsa biberonuda ememezdi demi? Görünürde bi sıkıntı yok dılınde canım.bı salıyorum emerse emer emmezse emmez diye millet sordukca işe yaramaz hissedıyorum onu doyuramıyorum cok bunaldım herkesten ev kalabalık ama ben yalnızım

Canim bence daha once biberon vermenle alakasi cokta yok.Inan benim bak ablamin biri sutu gelmiyo diye yigenimine kasikla verdi biberon kullanmadi.Sut gelmeye baslayinca da memeyi oyle zor tuttu ki bastan beri de memeyi tutmuyodu. Ama diger ablamla yengem sutleri gelene.kadar biberonla doyurdular. Bebekleri memeyi de oyle guzel tutuyorlardi ki diger yigenimden sonra onlarin tutusuna emisine hayran kaldim. Yani kendini suclama alisacaktir zamanla

Dil bağına rağmen biberonla emebiliyodu bizim bebiş. Ama olsa görürdün dilin altında zaten..
Ben de Akilvar gibi düşünüyorum, Atlas da 2 ay hem biberon hem meme gitti, sonra biberonu reddetti Biraz da bebek karar veriyo bence, asla yalnız ya da yapamamış hissetme ve sana böyle hissettireni de çevrende tutma bi süre..

Deliliğe vur kovala herkesi
Panik yapma canım inşallah emecek o bebe
Ama sana iyi bi psikoloji lazım önce
Biliyorum söylemesi kolay diyosun şimdi ama lohusalık tam da böyle bişey ve senin yaşadığını yaşayan bir sürü kadın var

Kizlar naber herkes dogurdumu dogum yapanlar ne alemdesiniz bebisler nasıl
Benim başım gazla dertte. Tüm yediğini gazla kusuyor. Birde bi sancı bi sancı, kızarıp morarana kadar ıkınma. Kolik değildir inş. 15gün sonra başladı bende diyorum aa ne uysal bebeğim var

Benimki bir tarafi emmiyor diger tarafi almıyor Cildiricammmm
İkisini alması için 4 saat aç kalmasi gerekiyor
Bazen 3.5 saatte bile zor uyaniyor her beslemede en az yarım saat sadece uyansin diye uğraşıyorum
Ayy canım benimde öyle aç olsa bile solu alamıyor solu makinayla sağıyorum. Solmemem küçük kaldı sağ daha iri. Birde bu çıktı başımıza

Suanda bile deniyorum ac ama mumkun degl almıyo aglıyo itiyo. Bebek hemsireside biberondan dedi bilmiyorumki insallah tutar

Sagol canım bizimki biberonu secti sanırım.yanımdan uzaklastırmayı yapamam ki sabır diliyorum kendıme ve benım gibi zor durumdakı herkese

Evet depresyondayım sanırım gözümün yası durmuyo . Bide bu bebe emmiyo gece 3saate bı mama hazırlamak zoruma gidiyo öğlenleri süt sagmak falan. Off off.kovabılsem ah yapabılsem

Yaaaaaa ben bugün hiçbirşey okuyamadım.Doguran var mı doğuran.Bisey yapmadım ama ayakta kalmak yetti.Ayaklarimin acisından ağlamak istiyorum

Bence de biberonla alakası yok suçlama kendini boşu boşuna. Bende ilk hafta enjektör kullandım sonra mümkün değil basedemedjm aç çocuk kafasını cevirdikce kendini yaralayacak diye biberon la mama verdim iki haftaya yakın sütüm yeterli değildi sagdim biberonla verdim ama hala açlıktan ölmediği sürece ne biberon ne emzik kabul ediyor illa meme istiyor.

Kızlar acil durummm

Su gelmesi nasıl bişey?
Şaldırt diye iniyomu hepsi

Buzluğa buz olsun diye su koyuyodum o ara ama hiç tuvaletim yoktu
Birden çamaşırımın önü komple ıslanıcak kadar su geldi ama işedim mi yoksa vajinadan mı geldi anlayamadım
Elimde buzlukla bırakamadım da şokla

Bu ne bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…