- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım az önce 35 dakika emzirdim iki tarafida, sonra yaklasik 25 ml yine sagidim kendi sütümden verdim hala aranıyordu ama vermedim çünkü versem daha çok içer sonra da geri getiriyor çok az da olsaCanım hıçkırık tutuyor mu emdikten sonra. Benimki de doymuyor sanıyordum emiyor emiyor hala arıyor artık vermiyorum kucağımda ayakta falan unutturmaya çalışıyorum ya da emzik vermeye çalışıyorum onu da iki üç dakka emip bırakıyor unutuyor sonra memeyi. Çünkü versem kusuyor.
Kuzum benim şaldırt die gelmişti, işte 2-3 haftadır da senin şu bahsettiğin oluyo bende. Ama bebeğin suyu değil, çiş değil, normal akıntı çıktı..Kızlar acil durummm
Su gelmesi nasıl bişey?
Şaldırt diye iniyomu hepsi
Buzluğa buz olsun diye su koyuyodum o ara ama hiç tuvaletim yoktu
Birden çamaşırımın önü komple ıslanıcak kadar su geldi ama işedim mi yoksa vajinadan mı geldi anlayamadım
Elimde buzlukla bırakamadım da şokla
Bu ne bee
Valla kuzum bu sefer kendisi uyandi arandı öyle süt meme verdim ve ikisini de emdi 35 dakika toplamdaBenim başım gazla dertte. Tüm yediğini gazla kusuyor. Birde bi sancı bi sancı, kızarıp morarana kadar ıkınma. Kolik değildir inş. 15gün sonra başladı bende diyorum aa ne uysal bebeğim var
Ayy canım benimde öyle aç olsa bile solu alamıyor solu makinayla sağıyorum. Solmemem küçük kaldı sağ daha iri. Birde bu çıktı başımıza
Aynen canım bnmki de öyle versen saatlerce emecek. Emzige alıştırmaya çalıştım ama boş boş emmeyi sevmedi sıpa.Canım az önce 35 dakika emzirdim iki tarafida, sonra yaklasik 25 ml yine sagidim kendi sütümden verdim hala aranıyordu ama vermedim çünkü versem daha çok içer sonra da geri getiriyor çok az da olsa
Hey allahım ya ne garip bi histiKuzum benim şaldırt die gelmişti, işte 2-3 haftadır da senin şu bahsettiğin oluyo bende. Ama bebeğin suyu değil, çiş değil, normal akıntı çıktı..
Pantolonuma kadar çıktı ama hastane evet sulu akıntı o dedi.. Normal
Renk koku yoksa tekrarlamazsa akıntıdır..
Teşekkür ederim canım peki gereksiz endişe etmiyorum o zmanBuyrun efenim
Ayrıca bence kan hapını kullanmalısın emzirmek uzun bir maraton ve depoları tğketmeye devam ediyor bebek de. Demir hapı kan depon dışında saç tırnak cilt için de faydalı. Bence bi düşün
Bnm kanamam da bir hafta on gün falan sürmüştü, sonra kırkımız çıkana kadar ara ara kahverengi leke şeklinde devam etti.. Anormal olduğunu sanmıyorumMammamia2
Gaz damlasi falan kullanssn canim iyi gelir belki dediğin gibi inşallah kolik degildir bizim 4.gun ve hergun bana aglama geliyorBenim başım gazla dertte. Tüm yediğini gazla kusuyor. Birde bi sancı bi sancı, kızarıp morarana kadar ıkınma. Kolik değildir inş. 15gün sonra başladı bende diyorum aa ne uysal bebeğim var
Ayy çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun kuzumKızlar doğurdum. Sabah hafif sancı başladı duşa girdim acıdan bağırarak çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım çöktüm yere yerimden kalkamadım nasıl giyindim bilmiyorum eşim arabaya binelim gidelim dedi yapamam dedim ambulans çağırdık beni kaldırıp götürdüler, ama nasıl bağırıyorum.. Hastaneye varır varmaz doğuma aldılar hemen doğdu bebek, az bir dikişim var ama kolay ve çabuk oldu elhamdulillah.
Allahım ne oldu ne bitti hiç anlamadım 1 saat içinde.. şimdi odadayım kızımı emziriyorum.
Aslında ebe cağıracaktım ama hem ulaşamadım hem de zaten yetişemezdi diye düşünüyorum yani nerdeyse ambulansın içinde doğacaktı. Hayırlısı böyledir inşallah çok mutluyum nerde nasıl önemli değil zaten bebeğim iyi ben iyiyim çok şükür.
Sen biricik Haziran annelerimize bık bık edip Haziranın son günü doğuruyo musun bi deHey allahım ya ne garip bi histi
Bekliyim bari değişik bi durum olursa diye
Tutucammm temmuza kadarSen biricik Haziran annelerimize bık bık edip Haziranın son günü doğuruyo musun bi de
Çiş tir o çiş su olsa duramazsınKızlar acil durummm
Su gelmesi nasıl bişey?
Şaldırt diye iniyomu hepsi
Buzluğa buz olsun diye su koyuyodum o ara ama hiç tuvaletim yoktu
Birden çamaşırımın önü komple ıslanıcak kadar su geldi ama işedim mi yoksa vajinadan mı geldi anlayamadım
Elimde buzlukla bırakamadım da şokla
Bu ne bee
Baya cogaldik kuzu Doğum yapanlar napalım valla , ben emzirme uyku minnosumla , Bi yandan misafirler uğraşıyorum, evdeyim bundan sonraKizlar naber herkes dogurdumudogum yapanlar ne alemdesiniz bebisler nasıl
Ay çoktu ama kızz su gibiydi bideÇiş tir o çiş su olsa duramazsınsu hep akr canım şaka bşr yana o akıntıdır. Bende de çok oluyor
Ay bu millete neyse emiyormu diye soruyorlar yok emmiyorsa onlarmi emzirecekEmzirmek istiyorumbeceremıyorum egitimini aldım ama biberon sonrası dönüş bir türlü olmuyo.1 saat meme tutturmaya calıstım 2cekiyo benı ıtıyo herkes arayıp emiyormu dıyo kv bizde sürekli soruyo emiyomu ac bırakalım dıye bı kere ac kaldı sarılık oldu anlatıyorum anlamıyo cok daraldım
Şuan 9 günlük ve sarılık değeri 16.3 .. 18 olursa tekrardan yatırırım ama şuan için kilo alsın diyor kilosuda 3300Küçük hanımlar duydunuz annenin uyarısınısağlıkla gelsinler inşallah.
Annem ve babamda da vardı. Erkek kardeşim sarılığı çok ağır geçirdi. Işık tedavisi gördü bebekken 4 5 gün. Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmamıştı. Doktorun ne diyor?
Bizim şuan 16.3 çıktı yani düşmüştü tekrar yükseldiBizde de kan uyuşmazlığı var. İki kere 11 bir kere de 13 cikti doktor artık yükseleceğini sanmıyorum dedi. Ama ben de korkuyorum. Sizin kaç çıkmıştı canim
Tam emmeye başladığında sızlardı öyle inerdi süt benimBende de her emzirmeden sonra goguslerlde sizi gibi bişey oluyor 15 dakika kadar sonra geçiyor. Uçlarında değil yani genel mana da göğsümde sizi oluyor. Süt geliyor diye düşünüyorum ama başka bişey olabilir mi. Bı de bu ağrı hep devam edecek mi yoksa geçecek mi ? Mastit i falan araştırdım ama onda ateşlenme kızarıklık vesaire gibi şeyler oluyormuş.
Şanslısın ne diyim . Ümidimi kestim artık almıyo biberonla dvam edecek mecburBence de biberonla alakası yok suçlama kendini boşu boşuna. Bende ilk hafta enjektör kullandım sonra mümkün değil basedemedjm aç çocuk kafasını cevirdikce kendini yaralayacak diye biberon la mama verdim iki haftaya yakın sütüm yeterli değildi sagdim biberonla verdim ama hala açlıktan ölmediği sürece ne biberon ne emzik kabul ediyor illa meme istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?