2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım az önce 35 dakika emzirdim iki tarafida, sonra yaklasik 25 ml yine sagidim kendi sütümden verdim hala aranıyordu ama vermedim çünkü versem daha çok içer sonra da geri getiriyor çok az da olsa

Kuzum benim şaldırt die gelmişti, işte 2-3 haftadır da senin şu bahsettiğin oluyo bende. Ama bebeğin suyu değil, çiş değil, normal akıntı çıktı..
Pantolonuma kadar çıktı ama hastane evet sulu akıntı o dedi.. Normal
Renk koku yoksa tekrarlamazsa akıntıdır..

Valla kuzum bu sefer kendisi uyandi arandı öyle süt meme verdim ve ikisini de emdi 35 dakika toplamda

Canım az önce 35 dakika emzirdim iki tarafida, sonra yaklasik 25 ml yine sagidim kendi sütümden verdim hala aranıyordu ama vermedim çünkü versem daha çok içer sonra da geri getiriyor çok az da olsa
Aynen canım bnmki de öyle versen saatlerce emecek. Emzige alıştırmaya çalıştım ama boş boş emmeyi sevmedi sıpa. Mamayı da tukurmeye başladı

Hey allahım ya ne garip bi histi

Bekliyim bari değişik bi durum olursa diye

Teşekkür ederim canım peki gereksiz endişe etmiyorum o zman

Benim başım gazla dertte. Tüm yediğini gazla kusuyor. Birde bi sancı bi sancı, kızarıp morarana kadar ıkınma. Kolik değildir inş. 15gün sonra başladı bende diyorum aa ne uysal bebeğim var
Gaz damlasi falan kullanssn canim iyi gelir belki dediğin gibi inşallah kolik degildir bizim 4.gun ve hergun bana aglama geliyor

Ayy çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun kuzum maşallah ne kadar kolay bir doğum olmuş, rabbim sağlık sihhat versin

Çiş tir o çiş su olsa duramazsın su hep akr canım şaka bşr yana o akıntıdır. Bende de çok oluyor

Kizlar naber herkes dogurdumu dogum yapanlar ne alemdesiniz bebisler nasıl
Baya cogaldik kuzu Doğum yapanlar napalım valla , ben emzirme uyku minnosumla , Bi yandan misafirler uğraşıyorum, evdeyim bundan sonra darmadağın oldum biraz saç baş toparlamaya çalışıyorum. Sen Napıyorsun nasılsın canım

Ay bu millete neyse emiyormu diye soruyorlar yok emmiyorsa onlarmi emzirecek
Insani sınır strese sokmak için elinden geleni yapıyorlar.

Şuan 9 günlük ve sarılık değeri 16.3 .. 18 olursa tekrardan yatırırım ama şuan için kilo alsın diyor kilosuda 3300

Bende de her emzirmeden sonra goguslerlde sizi gibi bişey oluyor 15 dakika kadar sonra geçiyor. Uçlarında değil yani genel mana da göğsümde sizi oluyor. Süt geliyor diye düşünüyorum ama başka bişey olabilir mi. Bı de bu ağrı hep devam edecek mi yoksa geçecek mi ? Mastit i falan araştırdım ama onda ateşlenme kızarıklık vesaire gibi şeyler oluyormuş.

Tam emmeye başladığında sızlardı öyle inerdi süt benim

Şanslısın ne diyim . Ümidimi kestim artık almıyo biberonla dvam edecek mecbur

Doğum bekleme sırası bitti şimdi bebek sorunları başladı... Kuzumda sarılık olmaya başladı vücutta bişey yok ama gözlerinin beyaz olması gereken yerleri biraz sarı, hafiften de yüzü, salı sabah kontrol var o zamana kadar yoğun emzirme ile devam edersek düzelir herhalde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…