2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yemin ederim ayniiiiiii,her yerimden terler boşalıyor,evin içi kaynıyor resmen saçlarım kıvırcık oldu terden bide benim memelerim çok büyük kontrol etmesi o kadar zor kiii
Ahahha benim de tam tersi memelerim o kadar küçük ki cocugu dibine sokmam gerekiyor. Büyük olsa bu kadar zorlanmamistim diyorum :)

Ay bu millete neyse emiyormu diye soruyorlar yok emmiyorsa onlarmi emzirecek
Insani sınır strese sokmak için elinden geleni yapıyorlar.
Hemde nasıl .düşün kv nin komsuları arıyo emiyomu diye meme tutturmaya geldiler doğumun 5.günü okadar daraldımki

Canım geçen yazmıştım.. Gözler limon gibiydi Atlas’ın.. Sen bol bol emzir, kontrolü de yakınmış zaten. Karnına kadar inmişti bizde kan sonuçları normal die anne sütü sarılığı dediler..
Sen saat başı ya da 2 saatte bir emzirmeye devam et bence..

Eklentiler

• 9D732CCB-DCB8-49B7-9F5D-62B64DFFD80A.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 4218B081-8366-4CE6-8DBF-D23141AA55ED.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 56
Gunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Merhaba kizlar çok sayfa birikmis hepsine ali ti yapamadim.güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim çok şükür sezeryan oldum çok zor oldu kanamam. Çok oldugu icin2 gün kalkamadim bebegim iyi ona sükrediyorum bugun ciktim hastaneden hepinize hayirli kolay dogum Allah

Bama doktor demisti ki su devamli gelir ve saril saril demisti eger devami gelmemisse degildir akintidir

Öyle yapıyorum canım bunun gibi demi?
Bende emzirme süt sağıma,biberonla besleme derken 1.5 saatimi alıyor Bide zırt pirt emerken gülmüyor mu
Evet bu gorseldeki gibi kastetmiştim canım.
Allah kolaylık versin azmin sonu selamettir. Halletcen sen bu işi insallah

Kızlar ateşim 39.2
Az gelen süt
Misafirlerin gelmesiiii

Kız gönder şu manyakları evden
Yoruldun iyice. Duş al soğuk kompres yap kendine

Ayy reyhan şerbeti diyodu biri burda geçen
Tesadüf birinde içtim iki gün önce
Nefissss
Hastane için yapayım diyorum
Denemek için aldım bakalım iki demet reyhan demleniyo şimdi

Canım ben demistim ama hamileyken içiliyor o zaman da uyarmıştım
Rahim acıcı özelliği var çünkü. Osmanlıda doğum sancısı başlayan kadınlara icirilirmiş
Gerçi senin haftan guzel

Şerbetin tarifini alabilir miyiz

Suanda bile deniyorum ac ama mumkun degl almıyo aglıyo itiyo. Bebek hemsireside biberondan dedi bilmiyorumki insallah tutar

Süt akışı yavaştır belki o yuzden istemiyordur. Süt sağma makinen var mi ?

Emmeye başladığı ilk dakikalarda süt az gelir, birkaç dakika sonra hızlanır, emdikçe daha da hızlanır. Sabirsz bebekler -hele biberona alismissa - Ilk birkaç dakikaya sabredemez. Çünkü biberonda sabit ve hızlı bir akış var.

Bu durumda da meme vermeden once bir iki dk sağım yapılıyor ve sut akisi hizlandiriliyor. Sonrasinda bebege veriliyor. Bunu bir denesen belli faydasını görürsün

Sen bir annesin ve bebeğini herkesten daha iyi düşünüyorsun. Yanindaki insanların sözlerine baskılarına aldırış etmemek mümkün değil hele ilk doğumunsa insan kendini sürekli sorguluyor zaten. Seni anlıyorum . Ama en azından sustur. Rica et. Konuşmasınlar soru sormasınlar. Sen ihtiyacın olduğunda onlara sorarsın danışırsın zaten

Emzirmek için elinden geleni yapıyorsun. Mama vermek zorunda kalabilirsin, bu da seni kötü anne yapmaz. 9 ay karnında taşıdın, en iyisini en Doğrusunu tabi ki sen istersin .

Şerbetin tarifini alabilir miyiz

Internette farklı tarifler var ama benim yaptığım şu sekilde:

1 buçuk litre suyu kaynatıp tencereye koy.
1 bağ reyhan (mor feslegen) i de yika ayikla icine koy. 3 -4 limon dilimle icine at. 1 su bardağı şeker dök. Tencere kapağını kapat demlemeye bırak. Altı açık olmayacak tencerenin . Kendi kendine soğumaya bırakılacak

Ben bazen çubuk tarçın kırıp içine atıyorum, karanfil attigim da oluyor aroma veriyorlar.

Soğuk içilmesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…