Ahahha benim de tam tersi memelerim o kadar küçük ki cocugu dibine sokmam gerekiyor. Büyük olsa bu kadar zorlanmamistim diyorum :)Yemin ederim ayniiiiiii,her yerimden terler boşalıyor,evin içi kaynıyor resmen saçlarım kıvırcık oldu terdenbide benim memelerim çok büyük kontrol etmesi o kadar zor kiii
Hemde nasıl .düşün kv nin komsuları arıyo emiyomu diye meme tutturmaya geldiler doğumun 5.günüAy bu millete neyse emiyormu diye soruyorlar yok emmiyorsa onlarmi emzirecek
Insani sınır strese sokmak için elinden geleni yapıyorlar.
OhaaHemde nasıl .düşün kv nin komsuları arıyo emiyomu diye meme tutturmaya geldiler doğumun 5.günüokadar daraldımki
Canım şans diye addederek kendine yukleniyorsun boş yere sonuçta anne sütü aliyor niye bu kadar üzülüyorsun . Sağlıklı yanında kucağında ya gerisi önemli değil .Şanslısın ne diyim . Ümidimi kestim artık almıyo biberonla dvam edecek mecbur
Öhööm öhö
Canım geçen yazmıştım.. Gözler limon gibiydi Atlas’ın.. Sen bol bol emzir, kontrolü de yakınmış zaten. Karnına kadar inmişti bizde kan sonuçları normal die anne sütü sarılığı dediler..Doğum bekleme sırası bitti şimdi bebek sorunları başladı... Kuzumda sarılık olmaya başladı vücutta bişey yok ama gözlerinin beyaz olması gereken yerleri biraz sarı, hafiften de yüzü, salı sabah kontrol var o zamana kadar yoğun emzirme ile devam edersek düzelir herhalde değil mi?
Merhaba kizlar çok sayfa birikmis hepsine ali ti yapamadim.güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim çok şükür sezeryan oldum çok zor oldu kanamam. Çok oldugu icin2 gün kalkamadim bebegim iyi ona sükrediyorum bugun ciktim hastaneden hepinize hayirli kolay dogum AllahGunaaydin kizlar sabah saat 10 da sezeryana gireceğimm bana dua edin hamilenin duasi kabul olur derler zor bir sezeryan beni bekliyor plesenta previayim çok korkuyorum. Saglikla bebegimi kucagima alayim
Valla bende hep bacak bacak üstüne atıp oturuyorumBen bacak bacak üstüne atıyorum kız hala
Allah kolaylık versin çok çok besleŞuan 9 günlük ve sarılık değeri 16.3 .. 18 olursa tekrardan yatırırım ama şuan için kilo alsın diyor kilosuda 3300
Bama doktor demisti ki su devamli gelir ve saril saril demisti eger devami gelmemisse degildir akintidirKızlar acil durummm
Su gelmesi nasıl bişey?
Şaldırt diye iniyomu hepsi
Buzluğa buz olsun diye su koyuyodum o ara ama hiç tuvaletim yoktu
Birden çamaşırımın önü komple ıslanıcak kadar su geldi ama işedim mi yoksa vajinadan mı geldi anlayamadım
Elimde buzlukla bırakamadım da şokla
Bu ne bee
Bi ben atamıyorum galibaValla bende hep bacak bacak üstüne atıp oturuyorum
Ay canım benim iyi dayanmışsın yine sen onlara neki ne gereksiz insanlar var ya bi rahat bırakmıyorlar lohusa kadını.Hemde nasıl .düşün kv nin komsuları arıyo emiyomu diye meme tutturmaya geldiler doğumun 5.günüokadar daraldımki
Ya senin neren tontiş yaBi ben atamıyorum galiba
Neden?
Çünkü tontişlik
Bencede yaBama doktor demisti ki su devamli gelir ve saril saril demisti eger devami gelmemisse degildir akintidir
Evet bu gorseldeki gibi kastetmiştim canım.Öyle yapıyorum canım bunun gibi demi?
Bende emzirme süt sağıma,biberonla besleme derken 1.5 saatimi alıyorBide zırt pirt emerken gülmüyor mu
Kızlar ateşim 39.2
Az gelen süt
Misafirlerin gelmesiiii
Ayy reyhan şerbeti diyodu biri burda geçen
Tesadüf birinde içtim iki gün önce
Nefissss
Hastane için yapayım diyorum
Denemek için aldım bakalım iki demet reyhan demleniyo şimdi
Şerbetin tarifini alabilir miyizEvet bu gorseldeki gibi kastetmiştim canım.
Allah kolaylık versin azmin sonu selamettir. Halletcen sen bu işi insallah
Kız gönder şu manyakları evden
Yoruldun iyice. Duş al soğuk kompres yap kendine
Canım ben demistim ama hamileyken içiliyor o zaman da uyarmıştım
Rahim acıcı özelliği var çünkü. Osmanlıda doğum sancısı başlayan kadınlara icirilirmiş
Gerçi senin haftan guzel
Suanda bile deniyorum ac ama mumkun degl almıyo aglıyo itiyo. Bebek hemsireside biberondan dedi bilmiyorumki insallah tutar
Aynen aynen bende de baya islandigi oluyodu isemis olabilirsin demistiBencede ya
Komple gitmesi lazım taksit taksit olmazdı
İşedim ben kesin söylemesi zor ama
İşedim yani napıyım
Şerbetin tarifini alabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?