Kızlar acil durummm
Su gelmesi nasıl bişey?
Şaldırt diye iniyomu hepsi
Buzluğa buz olsun diye su koyuyodum o ara ama hiç tuvaletim yoktu
Birden çamaşırımın önü komple ıslanıcak kadar su geldi ama işedim mi yoksa vajinadan mı geldi anlayamadım
Elimde buzlukla bırakamadım da şokla
Bu ne bee
Anammm kız suyum mu geldi ondan acep :)Evet bu gorseldeki gibi kastetmiştim canım.
Allah kolaylık versin azmin sonu selamettir. Halletcen sen bu işi insallah
Kız gönder şu manyakları evden
Yoruldun iyice. Duş al soğuk kompres yap kendine
Canım ben demistim ama hamileyken içiliyor o zaman da uyarmıştım
Rahim acıcı özelliği var çünkü. Osmanlıda doğum sancısı başlayan kadınlara icirilirmiş
Gerçi senin haftan guzel
Anammm kız suyum mu geldi ondan acep :)
Aman napıyım gelirsede
Meylennn kız reyhana aban
Neyse olan oldu ben hiç görmemişim valla o dediğini
Canım bende de oluyor süt iniyor diye düşünüyorum. Mastit çok daha farklı bir şey. Göğsünün özellikle koltuk altına doğru kısımlarına masaj yap oradaki kanallar geç boşalıyor sertlik oluyorBende de her emzirmeden sonra goguslerlde sizi gibi bişey oluyor 15 dakika kadar sonra geçiyor. Uçlarında değil yani genel mana da göğsümde sizi oluyor. Süt geliyor diye düşünüyorum ama başka bişey olabilir mi. Bı de bu ağrı hep devam edecek mi yoksa geçecek mi ? Mastit i falan araştırdım ama onda ateşlenme kızarıklık vesaire gibi şeyler oluyormuş.
Bende yaparım artık bol bolSenin sonradan yazdığın mesajı görünce benim de aklıma o geldi acaba o yüzden mi oldu diye
Tesadüf mü bilmiyorum ama geçen gün canım çekti iki bardak içtim bir günde. Akşamına çok.adet sancım oldu. Onunla ilgili miydi bilmiyorum
Bizim evde yaz aylarının vazgeçilmez içeceğidir. Hep dolapta bulunur. Gelen kargoc uya pizzaciya uçan kuşa ikram edilir :))
O zaman normal canım evet özellikle sağ göğsümde koltuk altim sert oluyor genelde sol yumuşuyor ama sağ çok nadir. Sağ ol canım bı yapayım bakiyim.Canım bende de oluyor süt iniyor diye düşünüyorum. Mastit çok daha farklı bir şey. Göğsünün özellikle koltuk altına doğru kısımlarına masaj yap oradaki kanallar geç boşalıyor sertlik oluyor
Görünmeyen yerlerim tontiş şekerimYa senin neren tontiş ya
İnstoş foto da çok minyonsun
Bi fotola bakim
Ne güzel tatlım ihtiyacın olmamış.ben medela aldım ama hiç kullanmadım
öyle duruyo
Canım biliyorsundur belki ama yine hatırlatmak istedim, ateşin yüksekse bebeği asla emzirmeyin diyorlar.Kızlar ateşim 39.2
Az gelen süt
Misafirlerin gelmesiiii
Karamela sepetim, ben tabi grubun en manken hanımı olduğumdanBi ben atamıyorum galiba
Neden?
Çünkü tontişlik
Tam tersi, muhtemelen kanallari tıkalı emzirmesi ve emzirmedigi zaman sağması lazım. Mastit yaşamış ve genel cerraha gitmiş biri olarak yazıyorum. Doktorun söylediği bu. Y Yademim mastit değildir umarım. Memede kızarıklık sertlik varsa genel cerraha bı görün derim..Canım biliyorsundur belki ama yine hatırlatmak istedim, ateşin yüksekse bebeği asla emzirmeyin diyorlar.
Çok sağol canım:) Kolaydı evet ama o kadar şiddetli sancılar oldu ki anlatamam o acıyı. Şimdi de oluyor ara ara rahim toparlarken sancı, bende de 3. bebek olduğu için onlar da daha ağrılı oluyor yani doğum sancısı gibi nerdeyse. Ama ağrı kesici aldım biraz etkisi oldu çok şükür.Ayy çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun kuzummaşallah ne kadar kolay bir doğum olmuş, rabbim sağlık sihhat versin
Geçer inşallah evet normal. Bende ilk haftalar çok olmustu. Hafif bir sızı kalıyor ama emzirdigin sürece ama o ağrıyacak kadar değilBende de her emzirmeden sonra goguslerlde sizi gibi bişey oluyor 15 dakika kadar sonra geçiyor. Uçlarında değil yani genel mana da göğsümde sizi oluyor. Süt geliyor diye düşünüyorum ama başka bişey olabilir mi. Bı de bu ağrı hep devam edecek mi yoksa geçecek mi ? Mastit i falan araştırdım ama onda ateşlenme kızarıklık vesaire gibi şeyler oluyormuş.
Bu baskıların üzerine meme istememeside eklenince işte ben girmeyım depresyona da kim girsin .Ay canım benim iyi dayanmışsın yine sen onlara neki ne gereksiz insanlar var ya bi rahat bırakmıyorlar lohusa kadını.
Tesekkür ederim cok sagol bi nebzede olsa rahatlattı cumlelerın . Dediğini deneyecegim .ah insanlar kendılerı ince düşünsede bunlara hiç gerek kalmasa ne olur sankı ama yok illa sert yüzünü göstereceksinki bilsinler ne hissettiğiniSüt akışı yavaştır belki o yuzden istemiyordur. Süt sağma makinen var mi ?
Emmeye başladığı ilk dakikalarda süt az gelir, birkaç dakika sonra hızlanır, emdikçe daha da hızlanır. Sabirsz bebekler -hele biberona alismissa - Ilk birkaç dakikaya sabredemez. Çünkü biberonda sabit ve hızlı bir akış var.
Bu durumda da meme vermeden once bir iki dk sağım yapılıyor ve sut akisi hizlandiriliyor. Sonrasinda bebege veriliyor. Bunu bir denesen belli faydasını görürsün
Sen bir annesin ve bebeğini herkesten daha iyi düşünüyorsun. Yanindaki insanların sözlerine baskılarına aldırış etmemek mümkün değil hele ilk doğumunsa insan kendini sürekli sorguluyor zaten. Seni anlıyorum . Ama en azından sustur. Rica et. Konuşmasınlar soru sormasınlar. Sen ihtiyacın olduğunda onlara sorarsın danışırsın zaten
Emzirmek için elinden geleni yapıyorsun. Mama vermek zorunda kalabilirsin, bu da seni kötü anne yapmaz. 9 ay karnında taşıdın, en iyisini en Doğrusunu tabi ki sen istersin .
valla benimki şaldır diye inmişti canımKızlar acil durummm
Su gelmesi nasıl bişey?
Şaldırt diye iniyomu hepsi
Buzluğa buz olsun diye su koyuyodum o ara ama hiç tuvaletim yoktu
Birden çamaşırımın önü komple ıslanıcak kadar su geldi ama işedim mi yoksa vajinadan mı geldi anlayamadım
Elimde buzlukla bırakamadım da şokla
Bu ne bee
mecbur çalışcamNe güzel tatlım ihtiyacın olmamış.Ama çalışırsan olacak ihtiyacın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?