2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de Bir sabah işe koştururken aynı şeyi yaşadım doktora gittim. Suyum sızmıştı ama devamı gelmedi. Kesedeki su da gayet nornal oldugu için yolladı beni

Yanı suyun gelmiş olabilir ama bu hemen doğuracağın anlamına gelmez. :)

Anammm kız suyum mu geldi ondan acep :)
Aman napıyım gelirsede

Meylennn kız reyhana aban

Neyse olan oldu ben hiç görmemişim valla o dediğini

Anammm kız suyum mu geldi ondan acep :)
Aman napıyım gelirsede

Meylennn kız reyhana aban

Neyse olan oldu ben hiç görmemişim valla o dediğini

Senin sonradan yazdığın mesajı görünce benim de aklıma o geldi acaba o yüzden mi oldu diye

Tesadüf mü bilmiyorum ama geçen gün canım çekti iki bardak içtim bir günde. Akşamına çok.adet sancım oldu. Onunla ilgili miydi bilmiyorum

Bizim evde yaz aylarının vazgeçilmez içeceğidir. Hep dolapta bulunur. Gelen kargoc uya pizzaciya uçan kuşa ikram edilir :))

Canım bende de oluyor süt iniyor diye düşünüyorum. Mastit çok daha farklı bir şey. Göğsünün özellikle koltuk altına doğru kısımlarına masaj yap oradaki kanallar geç boşalıyor sertlik oluyor

Bende yaparım artık bol bol
Hastanede de ikram edicem
Açılsın bütün rahimler

O zaman normal canım evet özellikle sağ göğsümde koltuk altim sert oluyor genelde sol yumuşuyor ama sağ çok nadir. Sağ ol canım bı yapayım bakiyim.

Canım biliyorsundur belki ama yine hatırlatmak istedim, ateşin yüksekse bebeği asla emzirmeyin diyorlar.
Tam tersi, muhtemelen kanallari tıkalı emzirmesi ve emzirmedigi zaman sağması lazım. Mastit yaşamış ve genel cerraha gitmiş biri olarak yazıyorum. Doktorun söylediği bu. Y Yademim mastit değildir umarım. Memede kızarıklık sertlik varsa genel cerraha bı görün derim..

Ayy çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun kuzum maşallah ne kadar kolay bir doğum olmuş, rabbim sağlık sihhat versin
Çok sağol canım:) Kolaydı evet ama o kadar şiddetli sancılar oldu ki anlatamam o acıyı. Şimdi de oluyor ara ara rahim toparlarken sancı, bende de 3. bebek olduğu için onlar da daha ağrılı oluyor yani doğum sancısı gibi nerdeyse. Ama ağrı kesici aldım biraz etkisi oldu çok şükür.

Son düzenleme:
Geçer inşallah evet normal. Bende ilk haftalar çok olmustu. Hafif bir sızı kalıyor ama emzirdigin sürece ama o ağrıyacak kadar değil

Hanımlar siz siz olun bu klima işini abartmayın. Bu saatte mide ağrısına uyandım. Fena üşütmüsüm. Klima altında yatmıştım

Bir de bir emzirme pozisyonu yazayım görselini bulamadım. Bebek meme reddi yaparsa ya da tıkanıklık varsa memede; bebeği yatağa sırt üstü yatırın. Çenesi memenizin sert olan yerine denk gelecek şekilde dizinizin üstüne eğilerek emzirin. Hani kediler nasıl emziriyor ayaktayken öyle. Memeyi daha kolay alabilir..

Tesekkür ederim cok sagol bi nebzede olsa rahatlattı cumlelerın . Dediğini deneyecegim .ah insanlar kendılerı ince düşünsede bunlara hiç gerek kalmasa ne olur sankı ama yok illa sert yüzünü göstereceksinki bilsinler ne hissettiğini

valla benimki şaldır diye inmişti canım
su gelse durmaz derdi doktorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…