- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Ben sormuştum. Ben de bayramdan sonra yaptırayım 40 muayenesinden önce. Çok sağol cevap için.Kızlar kim sordu hatırlamıyorum ama biri ağda sormuştu. Ben dün gittim, 38 günlük, çok rahatladım bir sorun yok
Canım benim ikizlerden biri 10 diperi 12 uzamış anne sütü sarılığı dediler ve çok da önemsemediler. Senin doktorun ne dedi?Sarılıgı uzamış kanda 12 cıktı dün cocuk doktoru idrar istedi verdik yetersiz numune diye laboratuvar reddetmiş bir daha vermemiz gerekiyor canım
@Meylen çok sevindim testi geçmenize darısı benim Burçağıma.

Geriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
Geriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
 senin bayramliklarini yerimmmm,ya ne güzel burda asla bayram havasi yok
 senin bayramliklarini yerimmmm,ya ne güzel burda asla bayram havasi yok 

kaç gündür okuyorum tam cevap yazıcam kız uyanıyor
 kaç gündür okuyorum tam cevap yazıcam kız uyanıyor  yüzde çıkan sivilcelere birşey yapmayın geçiyor. Ben ıslak pamukla siliyordum Dr. Nemli bırakma dedi hiç birşey sürme dedi şimdi sönmeye başladı.
 yüzde çıkan sivilcelere birşey yapmayın geçiyor. Ben ıslak pamukla siliyordum Dr. Nemli bırakma dedi hiç birşey sürme dedi şimdi sönmeye başladı.