2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
çoook teşekkür ederim Allah razı olsun sanada büyük geçmiş olsun

bende tiroid ilacı kullanıyorum başlarda bağırsaklarda sıkıntı bende de yaptı diğerleri için bişi diyemem ama bağırsak sorunu ilaca bünyem alışınca geçti... ilacı kullanmazsan tiroidin bebeğe zararı var kızımda da çıkmıştı bende bu hamileliğimde de çıktı maalesef...

Ay beyaz kopekle gri kedi ikisinede bayildim cok tatlilar.Hayvanlar konusunda tartismak cok gereksiz gercektrn hem birbirinizin enerjisini almak hemde vaktinizden almak bosu bosuna geriliyosuniz jic gerek yok.Cunku hayvan besleyenle beslemeyen asla bir dusunemiyor.Ben mesela besleyip kendi evladi gibi gorenleri eskiden biraz yadirgardim disarida ac insanlar var derdim ama insan kendi beslemeden alismadan asla anlamiyormus.Bigun annem bi kedi buldu eve getirdi bahceli evdeydik sonra apartmana tasindik ee kedi nolcak dedik basta balkonda bakariz derken eve girmeye basladi babam istemem diyodu ama bikac kez kaybolunca hepimizden cok o uzuldu aradi etti.omru kisa oldu bi ishal oldu öldü malesef ama tamda cok alismistik beraber uyuyoduk o derece ki bende cok yadirgardim.olunce kac ay hepimiz agladik resmen.yani diyecegim o kisi bu konuda gerilmek anlamsiz fikirler degisebiliyo yasanilanlarla.bizim karsimiza cikti olaylar bu sekilde gelisti simdi tekrar almak istiyorum sokaktan

Günaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.
Zencefil bal ıhlamur bal taze zencefil karıştırıp yutabilirsin geçmiş olsun

şeyden patlak vermiş biri demiş ki evlat olarak görüyosanız neden çocuk yapıyosunuz bütün hayvanları evinize alın o zaman falan filan ya kim sever kim sevmez kimi bakar kimi bakmaz beni ilgilendirmez de beslemeyeni nasıl yargılamak yanlışsa hayvan sahibi olanı eleştirmekte saçma yani durumun varsa seviyosan alıp bakarsın sevmiyosan korkuyosan almazsın bu kadar basit

yapıyorum canım limona yapıştım nişallah çabuk atlatırım

insallah şimdi ben size bişi dicem gulmeyın :)

valla ben hamıleyken grıbe öksuruge bı yakalanırsam kesınlıkle geçmıyo o yuzden sık sık banyo yapmaktan korkuyorum vucudumu yıkıyorum sacımı bıraz kirlenınce allahtan kapalıyım da dısarda anlaşılmıyo :)

canım bende çok duşa girebilen bi insan değilim sinüzitim var boyun fıtığı başlangıcım var ıslak saçla asla yatamam dolaşamam hafta 2-3 yıkanıyorum zaten kış bide ilişki yasak o konudada rahatız olabilir yani yadırgamam

çok bunaldım kızlar, okulda çalışıyorum ve okulum çok berbat bir okul, koku desen var, temizlik namına çok birşey yok. öğrencilerin saçma sapan şikayetlerinden de sıkıldım.. bu aralar başımda çok ağrıyor hamilelikten sanırım normalde hiç ağrımaz, sinirlerim bozuldu yaaaa bunaldım, tatile ihtiyacımm vaaaaaaarrrrrr

Günaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.
geçmiş olsun canım bende yakın zamanda bir nezle atlattım. pastil almak istedim eczacı vermedi sadece okyanus suyu aldım günde 4 defa onu kullandım. onunla geçirmeye çalış dedi. doktorda sadece onu söyledi. tarçın çubuğu demledim onu da sevdim. faydası da çokmuş bilgin olsun. Allah şifa versin.

Kızlar idrar yolunda enfeksiyon olan ve bunun için hap kullanan var mı? Kardiyoloji doktoru ilaç veremem kadın doğuma gözük dedi.sizden kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…