2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende folidoce kullanıyorum folik asit kullanıp hiç bulantı yaşamayan varmı peki
Bende de bulantı yapmıyor. Folik asit. Daha ziyade kokular içimi bulandırıyor. Ev sürekli havalanirsa hiç bulantı olmayacak belki de ama mevsim malum bu defa da hasta oluyorum.

aksine o kadar iğrenç bi bünyem var ki havadan nem kaparım. Progestanı ve coraspini bıraktım ona yoruyorum ben
PROGESTRONU BENIDE BIRAKTIM AMA CORASPİNE DEVAM HALA

BİDE DOKTORUM A SORDUM SEN DEMISTIN YA İĞNE KULLANANLARIN KALSIYUM KULLANMASINA GEREK VARMI DIYE ONU SORDUM SÜT YUMURTA YORGUT YIYOMUSUN DEDI BENDE YIYEMIYORUM DEDIM KALSIYUMU VERDİ D VITAMINIM ÇOK DÜŞÜKTÜ D VİTAMİNİ Nİ VERDİ

zaten 12. 13. haftadan sonra hepimize folik asiti bıraktırıp demir magnezyum kalsiyum falan vericek ihtiyaca göre folik asit 3. aydan sonra çalışmıyomuş

Kızlar o kadar çok sıcak havuz sauna hamam ihtiyacı hissediyorum ki anlatamam hamilelikte kesinlikle yasak olan şeyler arasındaymış. Yüzmeye gitsem hasta olur muyum mikrop kapar mıyım diye düşünüyorum

Günaydın kızlar bende bin bir stresten sonra dün dr gittim ve benm bebiş oluştumu derken ikiz olduklarını öğrendm rabbim 3 ay önce aldı ama şimdi ikiz verdi çok riskli durum dedi dr yatıcaksın dedi olsun yatarım dedim tek yumurta ikiziymiş dua edin sağ sağlim alıyım kucağıma Rabbim tüm bebişlerimizi korusun

Hayırlı olsun ne güzel bir sürpriz bende yarın gideceğim inşallah iyidir meleklerim

aa ne güzel süpriz olmuş tek yumurta ikizi o zaman tek kese yani Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun ne güzel bir sürpriz bende yarın gideceğim inşallah iyidir meleklerim
Ayy inşş seninde mi ikiz yaa çok sevindm yalnız olmadığıma 2 tarama yapılmıylr muş galiba bize sadece ense kalınlığına bakılıyormuş bilgin varmı seninde

Ayy inşş seninde mi ikiz yaa çok sevindm yalnız olmadığıma 2 tarama yapılmıylr muş galiba bize sadece ense kalınlığına bakılıyormuş bilgin varmı seninde
Evet benimde ikiz çok şükür :) bende yarın drumla bu konuyu görüşeceğim. İkili teste ne diyor. Yaptırmıyor çoğu dr bakalım bizimki ne önerecek. Sen sordun mu dra

gözün aydın allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasip etsn

Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler, ilk çocuk mu

Maşallahhhh bende 3 ay önce yavrumu kaybetmiştim şu an çift yumurta ikiz hamileyim. Az sonra doktor kontrolu var sorarımsorarım

kızlar yanımızda çalışan ablanın gelini hamile 5. ayı bitti detay ultrasonda kalbiyle akciğerinin arasında bişey çıkmış tamda bilmiyo gelini ağlıyomuş oğlu ağlıyomuş çok kötü oldum içim tuhaf oldu ya

Ne güzel sağlıkla kavuşun ins.

zamanla geçer insallah çogu cocugun dogmadan sılınıyo bazı hastalıkları ıns onunda öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…