Sirkeli su iyi geldi bana valla kasintisini aldi 1.5 litreye 2 corba kasigi elma sirkesi ile yikaniyorum ic camasirimi iki kez degistiriyorum haftaya ikiliye gidicem o zaman tahlik veririmBende mantari kuaforde agdaya bagliyordum megerse vajinal aldigim icin olmus bende de ayy allahim ne bir illettir o mantar Rabbim yasatmasin birsaha ya
BendeeeeeeKızlar o kadar çok sıcak havuz sauna hamam ihtiyacı hissediyorum ki anlatamam hamilelikte kesinlikle yasak olan şeyler arasındaymış. Yüzmeye gitsem hasta olur muyum mikrop kapar mıyım diye düşünüyorum
işte havuzunda güvenilir bi yer olması şart temizliği bakımı otellerin havuzları olabilir ama şu ayları atlattıktan sonraBendeeeeee
Allahtan öğrendiğim hafta kıbrısa gitmiştim o hafta bilmeden hem sauna hem hamam hem buhar banyosu hepsini kullandım :)) geldim iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Ama şu an bende çok istiyorum spa
Yüzme çok iyi gelen bişey ama havuz doğru bi seçim değil mevsim itibari ile denizde mümkün değil :/ kızımda ilk aylarım yaza denk gelmişti bol bol yüzdüm ama ıslak mayoyla oturunca mantar olmuştum
Bendeeeeee
Allahtan öğrendiğim hafta kıbrısa gitmiştim o hafta bilmeden hem sauna hem hamam hem buhar banyosu hepsini kullandım :)) geldim iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Ama şu an bende çok istiyorum spa
Yüzme çok iyi gelen bişey ama havuz doğru bi seçim değil mevsim itibari ile denizde mümkün değil :/ kızımda ilk aylarım yaza denk gelmişti bol bol yüzdüm ama ıslak mayoyla oturunca mantar olmuştum
işte havuzunda güvenilir bi yer olması şart temizliği bakımı otellerin havuzları olabilir ama şu ayları atlattıktan sonra
bende sorucam doktoruma düzenli bi yere gitmek istiyorum haftada bir iki belki ayda bi kaç kezbende masaj yaptırmak istiyorumsanırım sadece refleksoloji masaji yaptırabiliyoruz onu da araştırmayı düşünüyorum. yüzme de her yerde yapılmaz ama özellikle normal doğum düşünüyorsanız bol bol yüzmekte fayda var. arkadaşım 9 ay boyunca yüzdü 2 gebeliğinde hiç bir sıkıntısı olmadı.
Bende Folbiol kullaniyorum. Ondan mı acaba hakikaten bulantı ama içmek istemiyorum hakikatenher folik asit bir degıl ben folbiol kullanıorum hemde yarım içiyorum ona rağmen çok ağır gelıyor bende içinde uyku yapıyo kafamı tutamıyorum bazısında mmıgde bulantısı yapıyor eski hamılelıklerımde kullandıgım da hıc bısı yoktu mesela
Allah korktugumuzu yasatmasin ins. Allah yardımcıları olsun ins.tedavi edilebilir bir durumdur.kızlar yanımızda çalışan ablanın gelini hamile 5. ayı bitti detay ultrasonda kalbiyle akciğerinin arasında bişey çıkmış tamda bilmiyo gelini ağlıyomuş oğlu ağlıyomuş çok kötü oldum içim tuhaf oldu ya
İnşallah inşallah gerçekten çok kötü oldum ben bile annesini babasını düşünemiyorumAllah korktugumuzu yasatmasin ins. Allah yardımcıları olsun ins.tedavi edilebilir bir durumdur.
Bende bugün doktor kontrolüm vardı gittim kasintim olduğunu söyledim oda rahim ağzından örnek aldı bakım dedi ama o ara konuşmaya daldık bebeği gördüm öyle unutup geldim :) bisey yazmadı ilaç falan.bende artık sirkeli su denerim geçmezse giderim tekrar doktora.Sirkeli su iyi geldi bana valla kasintisini aldi 1.5 litreye 2 corba kasigi elma sirkesi ile yikaniyorum ic camasirimi iki kez degistiriyorum haftaya ikiliye gidicem o zaman tahlik veririm
Maşallah. Nasıldı kuzuBende bugün doktor kontrolüm vardı gittim kasintim olduğunu söyledim oda rahim ağzından örnek aldı bakım dedi ama o ara konuşmaya daldık bebeği gördüm öyle unutup geldim :) bisey yazmadı ilaç falan.bende artık sirkeli su denerim geçmezse giderim tekrar doktora.
Kaybımız için üzgünüm. Sağlıklı bir doğum diliyorum.Bende bugün bebisimi gördüm .Benim de ilk başlarda ikizdi ama malesef biri gelişmedi ve yola bi taneyle devam ediyoruz şükür oda iyi ilerliyor bi sorun yok inşallah sağ salim kucagima alırım onu.
Allah şifa versin inşallah başka görüş almakta fayda var dediğin gibi. Bazı kistler anne karnında kaybıluyor bazılarının Doğumdan sonra tedavisi mümkün oluyor inşallah sağlıkla doğarkızlar yanımızda çalışan ablanın gelini hamile 5. ayı bitti detay ultrasonda kalbiyle akciğerinin arasında bişey çıkmış tamda bilmiyo gelini ağlıyomuş oğlu ağlıyomuş çok kötü oldum içim tuhaf oldu ya
Gözünaydın canımMuayeneden çıktım. Herşey yolunda. 1 ay sonra yine gideceğim. İkiz de 2li test yapılmıyor sadece ense kalınlığı bakacağım dedi.
Bende de durum aynı hala kilo vermeye devam ediyorum. Sürekli bulantı hissi günde iki üç defa kusma. Dra da gitmedim inatla kontrol gününü bekliyorumMide bulantıları yüzünden serumlarla ayakta duran bir ben miyim kızlar ya çok fenayım üç haftadır canım burnuma geldi artik dayanamiyorum bulantılara . Isı gücü de bıraktım. Normal hayatımı çok özledim
Günde kaç kez kustuğumu ögürduğumu sayamiyorum bile
Ayrıca ben folik asiti bıraktım çünkü mide bulantılarımi dayanılmaz hale getiriyo.
işte hiç bi açık kapı bırakmamış doktor almamız lazım demiş bakalım yarın gidicekler haklarında hayırlısı Rabbim yardımcıları olsunAllah şifa versin inşallah başka görüş almakta fayda var dediğin gibi. Bazı kistler anne karnında kaybıluyor bazılarının Doğumdan sonra tedavisi mümkün oluyor inşallah sağlıkla doğar
Gözünaydın canım
çok çektim bende malesef işe gelirken eve giderken evden çıkarken sürekli kusma atakları sürekli soğuk soğuk terleme serum yedim çok şükür bu hafta hafifledi günde bir yada iki kere yokluyor biraz daha dişini sıkmalısın ilaç için yalvardım vermediler dişini sık 11. haftadan sonra rahatlarsın 14. haftada tamamen biter demişti eczacı dediği gibi olcak inşallah Geçiyor az daha sabırMide bulantıları yüzünden serumlarla ayakta duran bir ben miyim kızlar ya çok fenayım üç haftadır canım burnuma geldi artik dayanamiyorum bulantılara . Isı gücü de bıraktım. Normal hayatımı çok özledim
Günde kaç kez kustuğumu ögürduğumu sayamiyorum bile
Ayrıca ben folik asiti bıraktım çünkü mide bulantılarımi dayanılmaz hale getiriyo.
11-12. Haftaları bekliyorum sabırsızlıkla inşallah geçer yada hafifler. Herkes en fazla 16 hafta diyor. Annem 9 ay kusmuş genetiğe bakarsak yandıkçok çektim bende malesef işe gelirken eve giderken evden çıkarken sürekli kusma atakları sürekli soğuk soğuk terleme serum yedim çok şükür bu hafta hafifledi günde bir yada iki kere yokluyor biraz daha dişini sıkmalısın ilaç için yalvardım vermediler dişini sık 11. haftadan sonra rahatlarsın 14. haftada tamamen biter demişti eczacı dediği gibi olcak inşallah Geçiyor az daha sabır
geçer inşallah çok zor biliyorum ama sabır birazcık daha11-12. Haftaları bekliyorum sabırsızlıkla inşallah geçer yada hafifler. Herkes en fazla 16 hafta diyor. Annem 9 ay kusmuş genetiğe bakarsak yandık
Çok tessekkür ederim .zaten baştan da doktor söylemişti kese tek vardı şimdi tamamen kaybolmuştu şükür diğer kuzum iyi rabbim herkese nasip etsin inşallah.Maşallah. Nasıldı kuzu
Kaybımız için üzgünüm. Sağlıklı bir doğum diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?