2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de dayanamıyorum artık söylenmemek şikayet etmemek için güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum az kaldı diye kendimi avutuyorum ama faydasız. şu an o kadar kötü hissediyorum ki ofisteyim mecbur dayanıyorum biraz önce de kustum halsizim ellerim tutmuyo titriyorum soğuktan, ısıtıcı açıyorum bulantım şiddetleniyo. bulantı inanılmaz şiddetli yutkunmaktan korkuyorum artık üstüne midem yanıyo çok zorlanıyorum. Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirelim artık

bulantı benimde fena öğleden sonra başlıyor uyuyana kadar. bugün 1 bardak su içtim sadece. sürekli kuru bişeyler yemeğe çalışıyorum. en azından pıtırcık iyi diye düşünüp kendimi teselli ediyorum birde tabi az kaldı düşüncesi beni çok mutlu ediyor. B betullu senin gibi ısıtıcı beni de baya kötü yapıyor. arabada klimaya hiç dayanamıyorum

önemli olan o zaten sağlıkla gelsinler de 10 mislisine razıyım
İnşallah canım sağlıkla gelsinler
Suçla bulantıyı artırıyor insan daha kötü hissediyor

Gecmis olsun bende dr soyledim travazol kullan dedi krem baktim ilk 3 ay kullanilmaz diyor geri surmedim sirkeli su iyi geldi kasintisi gitti

Canm doktor bana da ayni kremi verdu ben 10 gun kullanip biraktim internette baska doktora sordum ilk 3 ay yasakmia ama doktor verdi die oda 8 haftayi geçtiysen kullanabilirsin dedi benim cok hafif var artik biraktim kullanmiyorum
Gecmis olsun bende dr soyledim travazol kullan dedi krem baktim ilk 3 ay kullanilmaz diyor geri surmedim sirkeli su iyi geldi kasintisi gitti

Ankaradaydın demi canm sami ulus turgutözala mı gidiyorsun
Evet Ankaradayım. Etimed e gittim geçen hafta. Bugün de Zekai Tahir burak peribatolojiye gittim. 10 ocağa da hacettepe peribatolojiye randevu aldım. Duruma göre bu 3 hastane arasında seçim yapacağım i şallah
Sen nereye gidiyorsun.

Evet ben de ama ısıtıcı olmayınca da çok üşüyorum soğukta da geçmiyor sıcakta da hiçbir hava durumu iyi gelmiyor resmen. Gerçekten tek avuntum demek ki bebeğim iyi, bir sorun yok düşüncesi. Geçen hafta aşırı bulantı şikayetiyle gittiğimde doktor bulantı ilacı yazabilirim istersen dedi, bebeğe zararı oluyor mu dedim fayda-zarar durumuna göre yazıyorum dedi istemedim. 12. haftamda taramaya geldiğimde hala geçmemişse yazsanız olur mu dedim olur dedi. Yarın 2li tarama için gidicem ilaç da isticem katlanılacak gibi değil

Hacettepe'ye nerden randevu alınıyor acaba, bir türlü bulamadım da. Online alınıyor mu?

Hacettepe'ye nerden randevu alınıyor acaba, bir türlü bulamadım da. Online alınıyor mu?
Telefonla alınıyormuş güya am ben ulaşamadım hiç. İkiz gebelik yaşadığım için perinatoloji bölümü sekreterliğine gidip oradan randevu aldım. Ama normal gebelik takibi için randevu 4444444 den alın demişlerdi.

Ben zekai zahir hakkında iyi seyler duymadım canım sen bilirsin yinede ama

Kızlar kuzenim de gebe geçen hafta kontrole gittiğinde bebeği ve kalp atışını görmüş bugün kontrole gittiğinde 28mm kese var yolk sac da var ancak bebek görünmemiş hiç böyle bişey duyanınız oldu mu? Ne olmuş olabilir? Kanama filan da yok belirtileri de devam ediyor çok endişeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…