2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaç haftalık canım. Dru bir yorum yapmamış mı. İnşallah bir sorun çıkmaz

Canm doktor bana da ayni kremi verdu ben 10 gun kullanip biraktim internette baska doktora sordum ilk 3 ay yasakmia ama doktor verdi die oda 8 haftayi geçtiysen kullanabilirsin dedi benim cok hafif var artik biraktim kullanmiyorum
Ben 10 haftaligim bilmiyorum korktum ya progestan da bitti almadim travazol verdi sirkeli su dedi

Kaç haftalık canım. Dru bir yorum yapmamış mı. İnşallah bir sorun çıkmaz
Tam olarak haftasını bilmiyorum ama daha önce bebeği ve kalp atışını duymuşlardı doktor alttan bakmayı teklif etmiş ama kabul etmemiş sadece kesenin boş olduğunu söylemiş başka bir bilgi vermemiş o da endişelendiği için panik olmş sormak aklına gelmemiş tekrar gidecek yarın bakalım inşaallah mkndn filan kaynaklanmıştır

Gerçekten ilginç vajinal baktırsaymış bence içi rahat ederdi hiç yoktan. Başka dra da görünebilir başka görüş alabilir belki. İnşallah hiç blr sorun yaşamaz sağlıkla ilerler hamileliği

Vitamin bana iyi gelmişti ne bulantım oldu ne baş ağrısı ilk hamileligimde

Gerçekten ilginç vajinal baktırsaymış bence içi rahat ederdi hiç yoktan. Başka dra da görünebilir başka görüş alabilir belki. İnşallah hiç blr sorun yaşamaz sağlıkla ilerler hamileliği
Ben de söyledim keşke baktırsaydın diye zararlı dediler diye cesaret edemedim dedi... İnşaallah ona da dua edin lütfen Rabbim herkese sağlıkla,hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

Arkadaşlar bişey sorucam.Çoğumuz 10-12.haftalardayiz.Cinsellik ne durumda sizlerde?Dr larınız herhangi bi tavsiyede bulundu mu?Ben Dr sormayı unuttum.Biz yaklaşık 2 aydır beraber olmadık eşimle.Şu an düşük tehlikem yok kanamam hiç olmadı çok şükür.Tereddutte kalıyorum.Sizce sıkıntı olur mu?

Benim de hiç lekelenme kanama vs olmadı doktorum da sağlıklı ilerliyor bir riskin yok dedi hep, hoplasan ziplasan birşey olmaz dedi. Biz eski düzen devam ediyoruz simdilik haftada 3-4 falan, ilerleyen zamanlarda sorarım doktora :)

Benim de sıkıntı olmamasına rağmen ilk 3 ay yasak dedi ilk muayenede. Cuma yoğun kanamam oldu gittim ilk sorduğu soru 3 gün içinde ilişki oldu mu oldu. Tabi bilemem bende ekstra bir durum görüp de mi yasakladı ?

Benim de sıkıntı olmamasına rağmen ilk 3 ay yasak dedi ilk muayenede. Cuma yoğun kanamam oldu gittim ilk sorduğu soru 3 gün içinde ilişki oldu mu oldu. Tabi bilemem bende ekstra bir durum görüp de mi yasakladı ?
Bize de 3 muayene de hiç yasak demedi sadece yeme içme konusunda diyetisyene gönderdi, 2 gün önce de 19 saatlik yolculuk yaptim, sordum gidebilirsin dedi. En iyisi kendi durumumuza göre doktorumuza danışmak tabi ki .yasak dediyse bir sebebi vardır

Ben de söyledim keşke baktırsaydın diye zararlı dediler diye cesaret edemedim dedi... İnşaallah ona da dua edin lütfen Rabbim herkese sağlıkla,hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
insallah Allah bebegini bagislasin yardimcisi olsun. benim drum 12. haftaya kadar vajinal bakiyor bir problem olmuyor rutini böyle. yarin bakmak isterse kabul etsin bence. insallah hayirli haberler alir

ilk muayenede haftada 1 yada on günde bir olabilir demisti ama o zaman bebek tekti. sonrada bir kanama yasadim cok korkuyorum bende esimde

Benim tüp bebek canım
Tedavimin başin dan beri yani 30 eylülden beri hiç olmadı
hemşire ilk 3 ay yasak dedi

11+2 deyim şuan

Şuan Şafak sayar hale geldik

Benimde yasak canım 13. 14. Haftaya kadar tedbirliyim özellikle erkeklerden enfeksiyon geçiyomuş eşlere korkum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…