Ozaman tamam bosver duyma kötü şeyler güvendiysen iyiyse :)Ben doktoru beğendim. Bundan önce düşükte de oraya gitmiştim doktorları iyiydi ama. Ne duydunuz ki
Kaç haftalık canım. Dru bir yorum yapmamış mı. İnşallah bir sorun çıkmazKızlar kuzenim de gebe geçen hafta kontrole gittiğinde bebeği ve kalp atışını görmüş bugün kontrole gittiğinde 28mm kese var yolk sac da var ancak bebek görünmemiş hiç böyle bişey duyanınız oldu mu? Ne olmuş olabilir? Kanama filan da yok belirtileri de devam ediyor çok endişeliyiz
Ben 10 haftaligim bilmiyorum korktum ya progestan da bitti almadim travazol verdi sirkeli su dediCanm doktor bana da ayni kremi verdu ben 10 gun kullanip biraktim internette baska doktora sordum ilk 3 ay yasakmia ama doktor verdi die oda 8 haftayi geçtiysen kullanabilirsin dedi benim cok hafif var artik biraktim kullanmiyorum
Progestani kullandigimiz surece gecmiyor kizimdan biliyorum sirkeli suda enfeksiyon kapmamak icin kullanmistim bunda da kullaniyorumBende artık sirkeli suyla geçirmeye calisicam geçmezse ararım doktorumu.
Tam olarak haftasını bilmiyorum ama daha önce bebeği ve kalp atışını duymuşlardı doktor alttan bakmayı teklif etmiş ama kabul etmemiş sadece kesenin boş olduğunu söylemiş başka bir bilgi vermemiş o da endişelendiği için panik olmş sormak aklına gelmemiş tekrar gidecek yarın bakalım inşaallah mkndn filan kaynaklanmıştırKaç haftalık canım. Dru bir yorum yapmamış mı. İnşallah bir sorun çıkmaz
Gerçekten ilginç vajinal baktırsaymış bence içi rahat ederdi hiç yoktan. Başka dra da görünebilir başka görüş alabilir belki. İnşallah hiç blr sorun yaşamaz sağlıkla ilerler hamileliğiTam olarak haftasını bilmiyorum ama daha önce bebeği ve kalp atışını duymuşlardı doktor alttan bakmayı teklif etmiş ama kabul etmemiş sadece kesenin boş olduğunu söylemiş başka bir bilgi vermemiş o da endişelendiği için panik olmş sormak aklına gelmemiş tekrar gidecek yarın bakalım inşaallah mkndn filan kaynaklanmıştır
Vitamin bana iyi gelmişti ne bulantım oldu ne baş ağrısı ilk hamileligimdeBen mide bulantımın çok olduğunu söylediğimde folik asit de bazı vitaminler de yapar demişti, ki deneyimlerime dayanarak da söyleyebilirim. Tesadüf olabilir mi bilmiyorum çünkü perşembe-cuma-cumartesi günleri içmedim ve perşembe fena değildim, cuma cumartesi günleri gayet iyiydim. Hatta pazar sabah folik asiti içtim akşama kadar da iyiydim, yedim içtim gece mide bulantısından ağlaya ağlaya uyudum. Ve pazartesi günü eski halime dönerek günü bir paket çubuk krakerle bir muz sıfır su ile kapattım. Yediğimi de kustum.
Ben de folidoce kullanıyorum, ağır geliyor olabilir. Kimine ağır geliyodur kimini etkilemiyodur bünyeden bünyeye her şey değişiyor sonuçta ilacın etkisi mi değişmicek. Ay neyse ki az kaldı 3 ayın bitmesineTabii vitaminlere başlarsak bi de onlar perişan ederse
Bana haftaya cuma gel dedi 12+3 4 falan ol dediSen ne zaman yaptırıyosun canım günlerimiz aynı seninle
Insallah canim ya hayirlisiyla onu bi atlatsak biraz sha rahatliycaz insallahAynen bende valla inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Ben de söyledim keşke baktırsaydın diye zararlı dediler diye cesaret edemedim dedi... İnşaallah ona da dua edin lütfen Rabbim herkese sağlıkla,hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinGerçekten ilginç vajinal baktırsaymış bence içi rahat ederdi hiç yoktan. Başka dra da görünebilir başka görüş alabilir belki. İnşallah hiç blr sorun yaşamaz sağlıkla ilerler hamileliği
Bitmiyo stres vallahi zamanda durdu akmıyo sanki sağlıkla doğsun lar hepsi Rabbim bütün melekleri korusunInsallah canim ya hayirlisiyla onu bi atlatsak biraz sha rahatliycaz insallah
Benim de hiç lekelenme kanama vs olmadı doktorum da sağlıklı ilerliyor bir riskin yok dedi hep, hoplasan ziplasan birşey olmaz dedi. Biz eski düzen devam ediyoruz simdilik haftada 3-4 falan, ilerleyen zamanlarda sorarım doktora :)Arkadaşlar bişey sorucam.Çoğumuz 10-12.haftalardayiz.Cinsellik ne durumda sizlerde?Dr larınız herhangi bi tavsiyede bulundu mu?Ben Dr sormayı unuttum.Biz yaklaşık 2 aydır beraber olmadık eşimle.Şu an düşük tehlikem yok kanamam hiç olmadı çok şükür.Tereddutte kalıyorum.Sizce sıkıntı olur mu?
Benim de sıkıntı olmamasına rağmen ilk 3 ay yasak dedi ilk muayenede. Cuma yoğun kanamam oldu gittim ilk sorduğu soru 3 gün içinde ilişki oldu mu oldu. Tabi bilemem bende ekstra bir durum görüp de mi yasakladı ?Arkadaşlar bişey sorucam.Çoğumuz 10-12.haftalardayiz.Cinsellik ne durumda sizlerde?Dr larınız herhangi bi tavsiyede bulundu mu?Ben Dr sormayı unuttum.Biz yaklaşık 2 aydır beraber olmadık eşimle.Şu an düşük tehlikem yok kanamam hiç olmadı çok şükür.Tereddutte kalıyorum.Sizce sıkıntı olur mu?
Ben daha 4 hafta daha kullanıcam sonra inşallah bırakıcam.Progestani kullandigimiz surece gecmiyor kizimdan biliyorum sirkeli suda enfeksiyon kapmamak icin kullanmistim bunda da kullaniyorum
Bize de 3 muayene de hiç yasak demedi sadece yeme içme konusunda diyetisyene gönderdi, 2 gün önce de 19 saatlik yolculuk yaptim, sordum gidebilirsin dedi. En iyisi kendi durumumuza göre doktorumuza danışmak tabi ki .yasak dediyse bir sebebi vardırBenim de sıkıntı olmamasına rağmen ilk 3 ay yasak dedi ilk muayenede. Cuma yoğun kanamam oldu gittim ilk sorduğu soru 3 gün içinde ilişki oldu mu oldu. Tabi bilemem bende ekstra bir durum görüp de mi yasakladı ?
insallah Allah bebegini bagislasin yardimcisi olsun. benim drum 12. haftaya kadar vajinal bakiyor bir problem olmuyor rutini böyle. yarin bakmak isterse kabul etsin bence. insallah hayirli haberler alirBen de söyledim keşke baktırsaydın diye zararlı dediler diye cesaret edemedim dedi... İnşaallah ona da dua edin lütfen Rabbim herkese sağlıkla,hayırla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
ilk muayenede haftada 1 yada on günde bir olabilir demisti ama o zaman bebek tekti. sonrada bir kanama yasadim cok korkuyorum bende esimdeArkadaşlar bişey sorucam.Çoğumuz 10-12.haftalardayiz.Cinsellik ne durumda sizlerde?Dr larınız herhangi bi tavsiyede bulundu mu?Ben Dr sormayı unuttum.Biz yaklaşık 2 aydır beraber olmadık eşimle.Şu an düşük tehlikem yok kanamam hiç olmadı çok şükür.Tereddutte kalıyorum.Sizce sıkıntı olur mu?
Benim tüp bebek canımArkadaşlar bişey sorucam.Çoğumuz 10-12.haftalardayiz.Cinsellik ne durumda sizlerde?Dr larınız herhangi bi tavsiyede bulundu mu?Ben Dr sormayı unuttum.Biz yaklaşık 2 aydır beraber olmadık eşimle.Şu an düşük tehlikem yok kanamam hiç olmadı çok şükür.Tereddutte kalıyorum.Sizce sıkıntı olur mu?
Benimde yasak canım 13. 14. Haftaya kadar tedbirliyim özellikle erkeklerden enfeksiyon geçiyomuş eşlere korkum oArkadaşlar bişey sorucam.Çoğumuz 10-12.haftalardayiz.Cinsellik ne durumda sizlerde?Dr larınız herhangi bi tavsiyede bulundu mu?Ben Dr sormayı unuttum.Biz yaklaşık 2 aydır beraber olmadık eşimle.Şu an düşük tehlikem yok kanamam hiç olmadı çok şükür.Tereddutte kalıyorum.Sizce sıkıntı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?