Banada ayni geliyoBazen su bile kokuyor.
İnşaallah çok teşekkürlerinsallah Allah bebegini bagislasin yardimcisi olsun. benim drum 12. haftaya kadar vajinal bakiyor bir problem olmuyor rutini böyle. yarin bakmak isterse kabul etsin bence. insallah hayirli haberler alir
Zannetmiyorum :)Ben de gribim bebege zarari olur mu ki
Tamam boşverin siz takılmayın böyle şeylere bildiğinizi yapınKusura bakmayın da bana biraz tuhaf geliyor doktorun ilişkiyi yasaklaması. Ya da haftada şu kadar yapın demesi. İlişki nasıl düşüğe sebep olabilir ki? İlişkiden sonra kanama olursa da bu hamilelik döneminde kadında kan oranı artması ve bir kılcal damarın yırtılması ile olur. Eşiniz de haliyle sizden başka biri ile ilişkiye girmiyorsa onda da enfeksiyon olamaz ki size bulaştırsın. Ki enfeksiyon size bulaşsa bile bebeğe bulaşmaz ki o kendi kesesinde. Yani bana tuhaf ve gereksiz geliyor bu önlem (hele ki "haftada bir olabilir" demesi çok komik) yani birisi beni aydınlatsın ben hiç öyle birşey okumadım. Sadece bazen ilişkiden sonra kanama olabilmesi, bunun endişe edilecek bir durum olmaması (muhtemelen kılcal damar) gibi şeyler okudum. Tamam düşük tehlikesi olanlarda ekstra tedbirli davranılıyor ama sebebini bilen var mı bu önlemin? Merak ediyorum sadece.
Benim dikisim var sonra bende kullanicamBen daha 4 hafta daha kullanıcam sonra inşallah bırakıcam.
Birinci yegane sebebi kanaması olan yada düşük tehlikesi olan kadının rahat etmesiKusura bakmayın da bana biraz tuhaf geliyor doktorun ilişkiyi yasaklaması. Ya da haftada şu kadar yapın demesi. İlişki nasıl düşüğe sebep olabilir ki? İlişkiden sonra kanama olursa da bu hamilelik döneminde kadında kan oranı artması ve bir kılcal damarın yırtılması ile olur. Eşiniz de haliyle sizden başka biri ile ilişkiye girmiyorsa onda da enfeksiyon olamaz ki size bulaştırsın. Ki enfeksiyon size bulaşsa bile bebeğe bulaşmaz ki o kendi kesesinde. Yani bana tuhaf ve gereksiz geliyor bu önlem (hele ki "haftada bir olabilir" demesi çok komik) yani birisi beni aydınlatsın ben hiç öyle birşey okumadım. Sadece bazen ilişkiden sonra kanama olabilmesi, bunun endişe edilecek bir durum olmaması (muhtemelen kılcal damar) gibi şeyler okudum. Tamam düşük tehlikesi olanlarda ekstra tedbirli davranılıyor ama sebebini bilen var mı bu önlemin? Merak ediyorum sadece.
Sami Ulus turgut özala gittim normal gebe pol artık o hastanede perinatolojiye devam ederim ama özele giderim ayda bir eşimle görmek için ortadoğuya gidiyordum diğer iki gebelikde bunda da etimet yada başka bi yere bakayom diyorm ortadoğu baya uzak kalıyr çok memnunum ordan ama bakalım etimet nasıldı hangi dr gittinEvet Ankaradayım. Etimed e gittim geçen hafta. Bugün de Zekai Tahir burak peribatolojiye gittim. 10 ocağa da hacettepe peribatolojiye randevu aldım. Duruma göre bu 3 hastane arasında seçim yapacağım i şallah
Sen nereye gidiyorsun.
Bazı sağlık sorunları nedeniyle belki yasakliyor olabilirler bir sonraki randevuda doktora soracağım sebep olabilecek durumları. Bize mesela hiçbir sınır da yasak da koymadı, hiçbir riskin yok diye de söyledi. Esim ben hamile kalma aşamasında idrar yolu enfeksiyonu olmustu prezervatif kullandik bana geçmesin ne olur ne olmaz belki hamile kalmayı zorlastirir belki hamileyimdir diye. Nitekim hamileymisim.gebelikte ilişki ve sonrasında kanama olursa doktora başvurmak gerekiyor ama kontrol acisindan. Şu an linkini de bulamadım ama bir doktorun açıklamasında sperm ve meninin ilk döllenmeden sonra embriyonun rahme tutunmasını kolaylastirdigi gibi birşey okumustumKusura bakmayın da bana biraz tuhaf geliyor doktorun ilişkiyi yasaklaması. Ya da haftada şu kadar yapın demesi. İlişki nasıl düşüğe sebep olabilir ki? İlişkiden sonra kanama olursa da bu hamilelik döneminde kadında kan oranı artması ve bir kılcal damarın yırtılması ile olur. Eşiniz de haliyle sizden başka biri ile ilişkiye girmiyorsa onda da enfeksiyon olamaz ki size bulaştırsın. Ki enfeksiyon size bulaşsa bile bebeğe bulaşmaz ki o kendi kesesinde. Yani bana tuhaf ve gereksiz geliyor bu önlem (hele ki "haftada bir olabilir" demesi çok komik) yani birisi beni aydınlatsın ben hiç öyle birşey okumadım. Sadece bazen ilişkiden sonra kanama olabilmesi, bunun endişe edilecek bir durum olmaması (muhtemelen kılcal damar) gibi şeyler okudum. Tamam düşük tehlikesi olanlarda ekstra tedbirli davranılıyor ama sebebini bilen var mı bu önlemin? Merak ediyorum sadece.
neden ikili değil de üçlü canım yani sebebini merak ettim ?Kızlar, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin hepimize ins. Iyide dr.larla karsilastirsin. Benim 1 kizim var 1 tane 4 aylik düsügüm var. Kizima gebeligimde şark görevi dolasiyla hakkari semdinlideydim 2li veya 3lu test yaptiramadim. Çok sükür bi sıkintida olmadi. Bu bebegimdede 2li test yaptirmicam fakat 3lü testi yaptiricam. Allaha emanet bebeklerimiz Rabbim dunyaya gelen evlatlari ve meleklerimizi korusun inş.
boş gebelik diyecektim ama kalp atışını duymuş diyorsun o zaman embriyoda kalp atışı durdu umarım bi yanılgıdır veya hakkında hayırlısı.. Sonucu bize de yazarsın.. bi arkadaş boş gebelikti ama keseyi görüp bebeği hiç görememişti. erken düşük olarak tanımlanıyor bu hadise..Kızlar kuzenim de gebe geçen hafta kontrole gittiğinde bebeği ve kalp atışını görmüş bugün kontrole gittiğinde 28mm kese var yolk sac da var ancak bebek görünmemiş hiç böyle bişey duyanınız oldu mu? Ne olmuş olabilir? Kanama filan da yok belirtileri de devam ediyor çok endişeliyiz
Etimed de Ahmet cingiye gidiyorum. İyi bir hekim tavsiye ederim.Sami Ulus turgut özala gittim normal gebe pol artık o hastanede perinatolojiye devam ederim ama özele giderim ayda bir eşimle görmek için ortadoğuya gidiyordum diğer iki gebelikde bunda da etimet yada başka bi yere bakayom diyorm ortadoğu baya uzak kalıyr çok memnunum ordan ama bakalım etimet nasıldı hangi dr gittin
Boş gebelikte yolk sac da oluşmuyor diye biliyorum... Bide aynen onlar bebeği görmüştü yani kalbi durmuş bile olsa bebek nereye gidebilirki orda olması gerekmez mi ben de akıl sır erdiremedim inşaallah bi yanlışlık olmuştur tabiki bilgilendiririmboş gebelik diyecektim ama kalp atışını duymuş diyorsun o zaman embriyoda kalp atışı durdu umarım bi yanılgıdır veya hakkında hayırlısı.. Sonucu bize de yazarsın.. bi arkadaş boş gebelikti ama keseyi görüp bebeği hiç görememişti. erken düşük olarak tanımlanıyor bu hadise..
Kızlar kuzenim de gebe geçen hafta kontrole gittiğinde bebeği ve kalp atışını görmüş bugün kontrole gittiğinde 28mm kese var yolk sac da var ancak bebek görünmemiş hiç böyle bişey duyanınız oldu mu? Ne olmuş olabilir? Kanama filan da yok belirtileri de devam ediyor çok endişeliyiz
Kızlar ben mı tuhafım bilmiyorum ama bu bulantiyla sıfır enerjiyle düşünebileceğim en son sey ilişki. Mümkün değil yaniBirinci yegane sebebi kanaması olan yada düşük tehlikesi olan kadının rahat etmesi
İkinci sebebi rahim kasılmasını önleme
Üçüncü sebebi ise eşten kadına enfeksiyon mikrop geçiyor başkasıyla ilişki yaşaması şart değil tuvaletten geçebilir drar yollarında olabilir bebek için enfeksiyon tehlikeli zaten düşük tehlikesi olan birine + Bi tehlike yaratıyor
Yine çok sert geldin ama seni çözdüm o yüzden yargılamıuorım cevap vermek istedim
Bence normaliz cogumuz ayniyiz.:)Kızlar ben mı tuhafım bilmiyorum ama bu bulantiyla sıfır enerjiyle düşünebileceğim en son sey ilişki. Mümkün değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?