ayy onlara bende çok bakıyorum. bugün de suwen de indirim varmış pijamalarda kendiniz için bakabilirsiniz 60tl ya takımlar var. bebekler içinde böyle bi sayfa buldum hastane çıkışı da çok birşey yok gibi ama iyi olabilir mi acaba dedim.Ben hiç anlamam ki el işinden, açıkçası çok fazla sevmem de hiç yatkınlığım yok çünküAnnem de bilmez ama terziliği var annemin, elbiseler, pijamalar, bez bebekler dikerdi bize, bez bebek yapıcam diyor :) Neyse ki kaynanam biliyor el işlerini battaniye falan örüyor :) Amigurumi güzel bi şeye benziyor ama o da örgü işiymiş. Ben yine 10lu hastane çıkışı setleri bakayım :) Fiyatları çok farklı oluyor kumaşları falan değişiyor herhalde, hepsinin açıklaması da aynı aşağı yukarı.
Tesekur ederim otomatik hesaplamalarda son adetimi yazinca 9 hafta 3 gunluk cikiyor suandaSon adet tarihinin ilk gününden itibaren say canım standardi o geç döllenme falan değilse :) saglikla kucağına alırsın insallah
Son adetimi biliyorum ama herkes farkli soyluyor ondan yoksa son adetime gore suanda 9 hafta 2 gunluk falan canim :)hayırlı uğurlu olsun öncelikle sanırım son adet tarihini bilmiyosun bebişin büyüyüp ölçülmeye başlandığı zaman haftasını söylerler canım sağlıkla gelsin
bence erkek13+3 dün gittim kontrole tahminde bulunur musunuz rica etsem
hahahahaha :) kız bakmaya başla senO zaman ben erkek isimleri düşünmeye tekrar döneyim :) Teşekkürler canım Allah hayırlısını versin inşallah.
Amiiiin amin :) Ben de valla oyalanmak kafamı dağıtmak kötü düşünceleri atmak için 3 yaş İngilizce kurslarına bile baktımBunun sonu üniversite ve bölüm bakmaya kadar gider, inşallah kız bakmaya başlayacak kadar ileri gitmem
minnoş bir kıza benzettim ama :)S Saryamarya Canjm Bizede tahmn yaparmsn 12 haftalik tam
hayır sen son adetinin ilk gününe göre hesaplicaksın :) ultrason ölçümüne göre değil onun için daha çok çok erken ultrason yanılıyor yada bebek kese normalinden ufak yada büyük olabiliyorSon adetimi biliyorum ama herkes farkli soyluyor ondan yoksa son adetime gore suanda 9 hafta 2 gunluk falan canim :)
ayy onlara bende çok bakıyorum. bugün de suwen de indirim varmış pijamalarda kendiniz için bakabilirsiniz 60tl ya takımlar var. bebekler içinde böyle bi sayfa buldum hastane çıkışı da çok birşey yok gibi ama iyi olabilir mi acaba dedim.
https://www.organickid.com.tr/yeni-dogan,LA_133-2.html#labels=133-2
hahahahaha :) kız bakmaya başla senhayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da kuzular, gerisini biz hallederiz :):):)
baktıkça bakasım geliyor:) oradan oraya bakınırken az önce kendimi bebek odası halısı bakarken buldum:) sonum iyi değilYa çok güzeller minik minik patikleri eldivenleriAllahım şunları almayı giydirmeyi nasip etsin inşşşşaaallah :)
Evet vallahi canları sağ olsun yeter, gerisi bizde
Veriyor da vermese daha iyievet şanslıyım gerçektenama devletin kötü yanı işte ultrason kağıdı falan vermiyo heralde
çok kötü dimi kalitesiVeriyor da vermese daha iyibugün devlete gittim mecburen. Ultrason sırasında sen hicbir şey göremiyorsun. Özelde karşında ekran oluyor burda yok.
O zaman size eskilerden bi foto benden gelsinAynen video görüyorum hep bir arkadaşın iki tane beşiğin başında nöbet tutuyorlar bebek mizirdaninca gidip kadını getiriyorlar beşiğe :) doğum yaptiginizda önden eve bebeğin giydigi birşeyi gönderin kokusunu alsın kiskanmasin, hamile iken kumunu esiniz temizlesin degistirsin
Daha cok erken degil mi rahim ağzını tamamen mi kapatmışSlm kızlar bugün 2li tarama testinin verdim ve plasenta previe olduğumu öğrendim erken haftalarda olabilir düzelir diye düşünüyor dedi perinatolog umarım düzelir en kısa sürede benim gibi olan varmi
Ooo alırlar alırlar. Odada yok yok zaten. 3_4 kişi birden çağırıyor. Biri alttan muayene oluyordu perde çekmişler.yan tarafa ben yattım karnım açık. Görevli diğerine seslendi surda çamaşırını çıkar diyeçok kötü dimi kalitesikuzenim videoya çekebilirse çekicek personel ya belki onu alırlar odaya
zaten sonuçlar çıkınca özele gidicem orda görürüm artık
Benim detaylida plesanta asagidaydi zamanla yukari çıkmıştı ins.senin de çıkar daha cok az haftalarEvet tamamen kapalı durumda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar diye düşünüyorum dedi ama ben geçmiş forumlarda okudum duzelmeyende baya varmış
İnsallah cikar iki güne psikolojim bozuldu sürekli kanamanın var diye kontrol ediyorum kendimiBenim detaylida plesanta asagidaydi zamanla yukari çıkmıştı ins.senin de çıkar daha cok az haftalar
Canım ikili test dışında diğerleri aynı gün çıkar. Ben aynı gün aldım her defasında sonucumu.kız zaten perşembe randevum var gidicem torch ilk 3 ay içinde bakılıyo acele etmene gerek yok dedi doktor o yüzden hepsini toptan aynı gün halledicem
Maşallah ne tatlı. Benimki de dizimde yatıyor şu andaBenim ilk hamilelik anladigimda bakildi doktorum 3 ay sonra tekrar bakarız belki ne olur olmaz dedi tosuncuk Karamel imden dolayı :)Eki Görüntüle 2218678
Ayyy erzurumda mı yaşıyorsun memleketim çok özledimErzurum'da nerden güneş görem kız
Biz de aslen Erzurumluyuz. Cok gıtmedım en son 4 5 sene oldu ama su an orada olup kızımla karda yuvarlanmak isterdim :)Ayyy erzurumda mı yaşıyorsun memleketim çok özledim
riskli gebelik bölümünde olucam tarama için sanırım onu yapamazlar o kadar değildir heralde o kdar mıOoo alırlar alırlar. Odada yok yok zaten. 3_4 kişi birden çağırıyor. Biri alttan muayene oluyordu perde çekmişler.yan tarafa ben yattım karnım açık. Görevli diğerine seslendi surda çamaşırını çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?