2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ayy onlara bende çok bakıyorum. bugün de suwen de indirim varmış pijamalarda kendiniz için bakabilirsiniz 60tl ya takımlar var. bebekler içinde böyle bi sayfa buldum hastane çıkışı da çok birşey yok gibi ama iyi olabilir mi acaba dedim.

https://www.organickid.com.tr/yeni-dogan,LA_133-2.html#labels=133-2

hayırlı uğurlu olsun öncelikle sanırım son adet tarihini bilmiyosun bebişin büyüyüp ölçülmeye başlandığı zaman haftasını söylerler canım sağlıkla gelsin
Son adetimi biliyorum ama herkes farkli soyluyor ondan yoksa son adetime gore suanda 9 hafta 2 gunluk falan canim :)

13+3 dün gittim kontrole tahminde bulunur musunuz rica etsem
bence erkek
hahahahaha :) kız bakmaya başla sen hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da kuzular, gerisini biz hallederiz :):):)

S Saryamarya Canjm Bizede tahmn yaparmsn 12 haftalik tam
minnoş bir kıza benzettim ama :)

Son adetimi biliyorum ama herkes farkli soyluyor ondan yoksa son adetime gore suanda 9 hafta 2 gunluk falan canim :)
hayır sen son adetinin ilk gününe göre hesaplicaksın :) ultrason ölçümüne göre değil onun için daha çok çok erken ultrason yanılıyor yada bebek kese normalinden ufak yada büyük olabiliyor

Ya çok güzeller minik minik patikleri eldivenleri Allahım şunları almayı giydirmeyi nasip etsin inşşşşaaallah :)

hahahahaha :) kız bakmaya başla sen hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da kuzular, gerisini biz hallederiz :):):)

Evet vallahi canları sağ olsun yeter, gerisi bizde

Ya çok güzeller minik minik patikleri eldivenleri Allahım şunları almayı giydirmeyi nasip etsin inşşşşaaallah :)

Evet vallahi canları sağ olsun yeter, gerisi bizde
baktıkça bakasım geliyor:) oradan oraya bakınırken az önce kendimi bebek odası halısı bakarken buldum:) sonum iyi değil

Slm kızlar bugün 2li tarama testinin verdim ve plasenta previe olduğumu öğrendim erken haftalarda olabilir düzelir diye düşünüyor dedi perinatolog umarım düzelir en kısa sürede benim gibi olan varmi

Veriyor da vermese daha iyi bugün devlete gittim mecburen. Ultrason sırasında sen hicbir şey göremiyorsun. Özelde karşında ekran oluyor burda yok.
çok kötü dimi kalitesi kuzenim videoya çekebilirse çekicek personel ya belki onu alırlar odaya
zaten sonuçlar çıkınca özele gidicem orda görürüm artık

O zaman size eskilerden bi foto benden gelsin

Slm kızlar bugün 2li tarama testinin verdim ve plasenta previe olduğumu öğrendim erken haftalarda olabilir düzelir diye düşünüyor dedi perinatolog umarım düzelir en kısa sürede benim gibi olan varmi
Daha cok erken degil mi rahim ağzını tamamen mi kapatmış

çok kötü dimi kalitesi kuzenim videoya çekebilirse çekicek personel ya belki onu alırlar odaya
zaten sonuçlar çıkınca özele gidicem orda görürüm artık
Ooo alırlar alırlar. Odada yok yok zaten. 3_4 kişi birden çağırıyor. Biri alttan muayene oluyordu perde çekmişler.yan tarafa ben yattım karnım açık. Görevli diğerine seslendi surda çamaşırını çıkar diye

Evet tamamen kapalı durumda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar diye düşünüyorum dedi ama ben geçmiş forumlarda okudum duzelmeyende baya varmış

Evet tamamen kapalı durumda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar diye düşünüyorum dedi ama ben geçmiş forumlarda okudum duzelmeyende baya varmış
Benim detaylida plesanta asagidaydi zamanla yukari çıkmıştı ins.senin de çıkar daha cok az haftalar

kız zaten perşembe randevum var gidicem torch ilk 3 ay içinde bakılıyo acele etmene gerek yok dedi doktor o yüzden hepsini toptan aynı gün halledicem
Canım ikili test dışında diğerleri aynı gün çıkar. Ben aynı gün aldım her defasında sonucumu.
Benim ilk hamilelik anladigimda bakildi doktorum 3 ay sonra tekrar bakarız belki ne olur olmaz dedi tosuncuk Karamel imden dolayı :)Eki Görüntüle 2218678
Maşallah ne tatlı. Benimki de dizimde yatıyor şu anda
Eki Görüntüle 2218696
O zaman size eskilerden bi foto benden gelsin
Nasıl güZeller

riskli gebelik bölümünde olucam tarama için sanırım onu yapamazlar o kadar değildir heralde o kdar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…