Aynen video görüyorum hep bir arkadaşın iki tane beşiğin başında nöbet tutuyorlar bebek mizirdaninca gidip kadını getiriyorlar beşiğe :) doğum yaptiginizda önden eve bebeğin giydigi birşeyi gönderin kokusunu alsın kiskanmasin, hamile iken kumunu esiniz temizlesin degistirsinbenim oğluşumda abi oluyorabilere bak
çok merak ediyorum ne tepki vereceğine korumacı oluyolarmış bebeğin yanına biri yaklaşmasın istiyolarmış
ayy bugün eşimle arabada işe gelirken konuştum. çocuğun okulu belli şimdiden olunca herhalde ben nasıl olurum bilmiyorum dedim:) el işi gibi bişeye başlasam kafam onunla meşgul olabilir gibi düşünüyorum. bi ara amigurumi başlamıştım onu bitireyim yeni modeller araştırıyorum şimdiden. o baya meşgul ediyor insanı bu arada. aklınızda bulunsunO zaman ben erkek isimleri düşünmeye tekrar döneyim :) Teşekkürler canım Allah hayırlısını versin inşallah.
Amiiiin amin :) Ben de valla oyalanmak kafamı dağıtmak kötü düşünceleri atmak için 3 yaş İngilizce kurslarına bile baktımBunun sonu üniversite ve bölüm bakmaya kadar gider, inşallah kız bakmaya başlayacak kadar ileri gitmem
sanmıyorum bi sıkıntı yaşayacağımızı ya çocukları çok sevmiyo o bi gerçek ama evde kedi falanda misafir ettik sakin karşılıyo inşallah öylede olurAynen video görüyorum hep bir arkadaşın iki tane beşiğin başında nöbet tutuyorlar bebek mizirdaninca gidip kadını getiriyorlar beşiğe :) doğum yaptiginizda önden eve bebeğin giydigi birşeyi gönderin kokusunu alsın kiskanmasin, hamile iken kumunu esiniz temizlesin degistirsin
Bizim de anneannemiz iki tane battaniye örmeye basladi şimdidenayy bugün eşimle arabada işe gelirken konuştum. çocuğun okulu belli şimdiden olunca herhalde ben nasıl olurum bilmiyorum dedim:) el işi gibi bişeye başlasam kafam onunla meşgul olabilir gibi düşünüyorum. bi ara amigurumi başlamıştım onu bitireyim yeni modeller araştırıyorum şimdiden. o baya meşgul ediyor insanı bu arada. aklınızda bulunsun
hahaha yerim ben onu ikinci fotoğrafla 3. fotoğrafı açınca resmen oynadığı belli ayaklara bak maşallah subanAllahS Saryamarya Canjm Bizede tahmn yaparmsn 12 haftalik tam
benimde annem bi ara sürekli hırka yelek modeli gönderiyordu bana:) temmuz sıcağında nereye giydiricem ben bunları dedim bi normale döndü gibi ama sanırım yine başlamış bile bi yelek. bugün gelicek inşallah artık modeller havada uçuşur:)Bizim de anneannemiz iki tane battaniye örmeye basladi şimdiden
İyi canım torpillisin :)he onlar yapıldı canım tam kan sayımı olarak yaklaşık 7 sayfakuzenim hastanede çalıştığı için bana bırakmıyo sağolsun
şimdide tekrar tsh t3 t4 tekrar bakılcak troid değişebiliyomuş b12 demir torchlar falan bakılcak
evet şanslıyım gerçektenİyi canım torpillisin :)
Aa niye vermiyorlar saçmaevet şanslıyım gerçektenama devletin kötü yanı işte ultrason kağıdı falan vermiyo heralde
Geçen hafta annemlere gitmiştim kazak yelek modeli bakmaktan internetimi bitirdi kadın :)benimde annem bi ara sürekli hırka yelek modeli gönderiyordu bana:) temmuz sıcağında nereye giydiricem ben bunları dedim bi normale döndü gibi ama sanırım yine başlamış bile bi yelek. bugün gelicek inşallah artık modeller havada uçuşur:)
hayırlı uğurlu olsun öncelikle sanırım son adet tarihini bilmiyosun bebişin büyüyüp ölçülmeye başlandığı zaman haftasını söylerler canım sağlıkla gelsinMerhaba bende temmuz annesi olacam hayirlisiyla insallah ve supriz oldu bebegimiz bize üstelik tahmini dogum tarihi bebegimin benimle aynı gün Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin tek sorunumuz bebegimiz kac haftalik bilmiyoruz acilde ilk kan testi yaptirdigimda 5 hafta denildi 4 gun sonra doktor kontrolüne gittigimde 7 hafta 2 gun denildi 10 gun sonra baska bi doktora gittigimde de 6 hafta 5 gun denildi simdi hic bilmiyoruz bebisimiz kac haftalik bunun kesin olanini nasil öğrenecez
valla bi arkadaş vermediler canım bana dedi bbakalım bana vericekler mi merak ediyorum hoş doktora yeniden gidicem amaAa niye vermiyorlar saçma
Son adet tarihinin ilk gününden itibaren say canım standardi o geç döllenme falan değilse :) saglikla kucağına alırsın insallahMerhaba bende temmuz annesi olacam hayirlisiyla insallah ve supriz oldu bebegimiz bize üstelik tahmini dogum tarihi bebegimin benimle aynı gün Rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin tek sorunumuz bebegimiz kac haftalik bilmiyoruz acilde ilk kan testi yaptirdigimda 5 hafta denildi 4 gun sonra doktor kontrolüne gittigimde 7 hafta 2 gun denildi 10 gun sonra baska bi doktora gittigimde de 6 hafta 5 gun denildi simdi hic bilmiyoruz bebisimiz kac haftalik bunun kesin olanini nasil öğrenecez
ayy bugün eşimle arabada işe gelirken konuştum. çocuğun okulu belli şimdiden olunca herhalde ben nasıl olurum bilmiyorum dedim:) el işi gibi bişeye başlasam kafam onunla meşgul olabilir gibi düşünüyorum. bi ara amigurumi başlamıştım onu bitireyim yeni modeller araştırıyorum şimdiden. o baya meşgul ediyor insanı bu arada. aklınızda bulunsun
İste sende canım .. usg cihazı alalım diyorum eşime bende iyice saçmaladımvalla bi arkadaş vermediler canım bana dedi bbakalım bana vericekler mi merak ediyorum hoş doktora yeniden gidicem ama
dimi keşke evde olsaİste sende canım .. usg cihazı alalım diyorum eşime bende iyice saçmaladım
Usg başından ayrılmazdım herhalde.. :) kadın doğum polikliniğinde çalışmıştım ara sıra personele bakıyordum ,şimdi çalışsam diyorum kesinlikle her gun bakardım :))))dimi keşke evde olsamerak içinde geçireceğimiz bi süreçmiş arkadaşıma nasıl dayandın 9 ay bekledin bana yol göster diyorum kızım bekleyemiyosun ki zaten ama ikinci daha çabuk geçiyo merak etme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?