bende senin gibi oldum canım. bi çok şeyi dert ediyorum kendime. sürekli birşey araştıryorum sürekli bi endişe içindeyim. öyle olunca da kendimi oyalamak için bir çok şey bakıyorum. e bebekden oradan buradan :) hatta acaba şimdiden başlanacak el işi bişiler var mıdır diye düşünüyorum bugün de:) Allah hepimizin gebeliğinin tamamına erdirsin. kucağımıza sağ salim alırız inşallah.
Amiiiin amin :) Ben de valla oyalanmak kafamı dağıtmak kötü düşünceleri atmak için 3 yaş İngilizce kurslarına bile baktım Bunun sonu üniversite ve bölüm bakmaya kadar gider, inşallah kız bakmaya başlayacak kadar ileri gitmem
Canım kedisi olanlarda 3 ay sonra torch istiyorlar ben de yaptircam tekrar 3 ay bitince,benim kadar yogurt yiyen birinin d vitamini düşük çıktıysa daha birşey bilmiyorum ben çok sinir oldum.
Benim ilk hamilelik anladigimda bakildi doktorum 3 ay sonra tekrar bakarız belki ne olur olmaz dedi tosuncuk Karamel imden dolayı :)Eki Görüntüle 2218678
Onun bi igm si bide igg si varmış canım yani daha önce geçirdin mi şuan var mı diye ben ikisinin de girişini yaptırttım bi daha istemezler sanmıyorum.
Maşallah oy tatlım benim
Canım kedisi olanlarda 3 ay sonra torch istiyorlar ben de yaptircam tekrar 3 ay bitince,benim kadar yogurt yiyen birinin d vitamini düşük çıktıysa daha birşey bilmiyorum ben çok sinir oldum.
Onun bi igm si bide igg si varmış canım yani daha önce geçirdin mi şuan var mı diye ben ikisinin de girişini yaptırttım bi daha istemezler sanmıyorum.
Maşallah oy tatlım benim
Sen saol canım sorduğun için. Ben de baktım netten karaciğer enzim belirtilerine ama dediğin gbi hem erken hem de bende mesela deri dökülmesi yok. Bir de demiştim daha önce benim dönem dönem kaşıntı geçmişim de var(bünyemle alakalı) ama hamilelikte max seviyeye çıktı tabii. Bugün konuşim dermatologla, fikir olması açısından yazarım buraya da:) sanmıyorum sende de karaciğerle alakalı bişi çıkacağını canım
Sağol cnm inşallah. Bende de döküntü yok ve evet hamile olmadığımda da dönem dönem oluyor. Çok sıcak suyla banyo yaparım mesela öyle alışmışım (dereceyi düşürünce soğuk geliyor üşüyorum) belki de ondandır. Kışın artar zaten. Herhalde bünye ile alakalı ama ne acaba yani ne alaka dimi :) Bacaklarım yara içinde resmen.
he onlar yapıldı canım tam kan sayımı olarak yaklaşık 7 sayfa kuzenim hastanede çalıştığı için bana bırakmıyo sağolsun
şimdide tekrar tsh t3 t4 tekrar bakılcak troid değişebiliyomuş b12 demir torchlar falan bakılcak