2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
seninki erkek gibi canım :):):):)

O zaman ben erkek isimleri düşünmeye tekrar döneyim :) Teşekkürler canım Allah hayırlısını versin inşallah.

Amiiiin amin :) Ben de valla oyalanmak kafamı dağıtmak kötü düşünceleri atmak için 3 yaş İngilizce kurslarına bile baktım Bunun sonu üniversite ve bölüm bakmaya kadar gider, inşallah kız bakmaya başlayacak kadar ileri gitmem

Canım ikili zamanın gelmiş ki senin , torch gebelik başında isteniyor , d vitamini hepimizde genelde düşük çıkıyor.bugun 12+3 bence bu hafta git
Canım kedisi olanlarda 3 ay sonra torch istiyorlar ben de yaptircam tekrar 3 ay bitince,benim kadar yogurt yiyen birinin d vitamini düşük çıktıysa daha birşey bilmiyorum ben çok sinir oldum.

Canım ikili zamanın gelmiş ki senin , torch gebelik başında isteniyor , d vitamini hepimizde genelde düşük çıkıyor.bugun 12+3 bence bu hafta git
kız zaten perşembe randevum var gidicem torch ilk 3 ay içinde bakılıyo acele etmene gerek yok dedi doktor o yüzden hepsini toptan aynı gün halledicem

kız zaten perşembe randevum var gidicem torch ilk 3 ay içinde bakılıyo acele etmene gerek yok dedi doktor o yüzden hepsini toptan aynı gün halledicem
Benim ilk hamilelik anladigimda bakildi doktorum 3 ay sonra tekrar bakarız belki ne olur olmaz dedi tosuncuk Karamel imden dolayı :)

Benim ilk hamilelik anladigimda bakildi doktorum 3 ay sonra tekrar bakarız belki ne olur olmaz dedi tosuncuk Karamel imden dolayı :)Eki Görüntüle 2218678
Onun bi igm si bide igg si varmış canım yani daha önce geçirdin mi şuan var mı diye ben ikisinin de girişini yaptırttım bi daha istemezler sanmıyorum.
Maşallah oy tatlım benim

Sağol cnm inşallah. Bende de döküntü yok ve evet hamile olmadığımda da dönem dönem oluyor. Çok sıcak suyla banyo yaparım mesela öyle alışmışım (dereceyi düşürünce soğuk geliyor üşüyorum) belki de ondandır. Kışın artar zaten. Herhalde bünye ile alakalı ama ne acaba yani ne alaka dimi :) Bacaklarım yara içinde resmen.

Tam kan,ast,alt,üre,kreatinin,tam idrar,açlık kan şekeri canım bunlar biyokimya grubunda
he onlar yapıldı canım tam kan sayımı olarak yaklaşık 7 sayfa kuzenim hastanede çalıştığı için bana bırakmıyo sağolsun
şimdide tekrar tsh t3 t4 tekrar bakılcak troid değişebiliyomuş b12 demir torchlar falan bakılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…