özelde mi devlet olunca biraz çekiniyorum işte :/Canım ikili test dışında diğerleri aynı gün çıkar. Ben aynı gün aldım her defasında sonucumu.
Maşallah ne tatlı. Benimki de dizimde yatıyor şu anda
Nasıl güZeller
Oyyy kalbim eridi
Evet canım gorev yerim 5 yıl bitti, Erzurum a gelirsen bana yaz tanisalim :)Ayyy erzurumda mı yaşıyorsun memleketim çok özledim
Bende 5 6 yıl oldu gitmeyeli çok özledim bende.Biz de aslen Erzurumluyuz. Cok gıtmedım en son 4 5 sene oldu ama su an orada olup kızımla karda yuvarlanmak isterdim :)
oy yiyim onların totişleriniiii
Inşallah nasip olur tekrar gelmek.Bu yıl gelmek istiyorduk eşimle ama bebiş olunca planlar değişti.Evet canım gorev yerim 5 yıl bitti, Erzurum a gelirsen bana yaz tanisalim :)
Devlette canım. Sabah erken verdim iki gibi çıktı. Perşembe tekrar vereceğim hattaözelde mi devlet olunca biraz çekiniyorum işte :/
oh süper ya inşallah burasıda öyledir çok iyi olur benim içinDevlette canım. Sabah erken verdim iki gibi çıktı. Perşembe tekrar vereceğim hatta
Valla ben geçen hafta memlekete gittim geldim kara yolu ile 19 saat. 19 da dönus eşim evde dogurdu hamile olan o sankiInşallah nasip olur tekrar gelmek.Bu yıl gelmek istiyorduk eşimle ama bebiş olunca planlar değişti.
Bursada sevket yılmaz egıtım arastırmada 3 4 Allah ne verdiyse alıyorlardı onceden. Sımdı doktorların odasından ultrasonu cıkarmıslar. Ultrason için baska gune sıra veriyorlar nasıl olmustur bılmıyorum. Acılınde de aynı sekılde sen yatarken baskasını soyunduruyor ya da sen ultrasondasın baskası catalda vs arada perde oluyor tabi.Bir kac kez acılıne gıtmıstım kızımda bu sekıldeydı. Onun dısında gıtmedım hıc cunku devlette ne içeri eşini alıyorlar ne kagıt verıyorlar ne hijyen var. Ozel de vajınal ultrasonla bakarken alete prezervatif gecırıyorlar mesela ama devlette normal bir poset gıbı eldivenler var ya onların parmagıyla hıjyen saglamaya calısıyorlar. Bınlerce surıyelı var surıyelı dıye kucumsemıyorum ama onların bagısıklıgı farklı hastalıgı kaldırır bızımkı farklı. Surıyelı olmasa bıle pisi var temizi var hastalıgı olan var bunyesi hassas olan var.İnşallah senınkı boyle degıldır ama bursadaki boyle malesefriskli gebelik bölümünde olucam tarama için sanırım onu yapamazlar o kadar değildir heralde o kdar mı
Ben hamile kalmaya calisirken gittim devlete genel muayeneye,4 kisiydik içerde vajinal ultrason yaptı ince poşet eldiven gecirdi.neyse ki doktor iyi biriydi en azindanBursada sevket yılmaz egıtım arastırmada 3 4 Allah ne verdiyse alıyorlardı onceden. Sımdı doktorların odasından ultrasonu cıkarmıslar. Ultrason için baska gune sıra veriyorlar nasıl olmustur bılmıyorum. Acılınde de aynı sekılde sen yatarken baskasını soyunduruyor ya da sen ultrasondasın baskası catalda vs arada perde oluyor tabi.Bir kac kez acılıne gıtmıstım kızımda bu sekıldeydı. Onun dısında gıtmedım hıc cunku devlette ne içeri eşini alıyorlar ne kagıt verıyorlar ne hijyen var. Ozel de vajınal ultrasonla bakarken alete prezervatif gecırıyorlar mesela ama devlette normal bir poset gıbı eldivenler var ya onların parmagıyla hıjyen saglamaya calısıyorlar. Bınlerce surıyelı var surıyelı dıye kucumsemıyorum ama onların bagısıklıgı farklı hastalıgı kaldırır bızımkı farklı. Surıyelı olmasa bıle pisi var temizi var hastalıgı olan var bunyesi hassas olan var.İnşallah senınkı boyle degıldır ama bursadaki boyle malesef
Eğitim araştırmaya gideceksin sanırım değil mi. Çıkar bence canım kuzeninde bilir gerçioh süper ya inşallah burasıda öyledir çok iyi olur benim için
Bir kere ben de acile gıttım erken dogum rıskım vardı mecburen kabullendim benden once bır surıyelıye bakmıstı muayeneden sonra neredeyse psikolojim bozuldu ya baska turlu bır hastalıgı varsa kadının bana bulastıysa dıye. Cok sınır bozucuBen hamile kalmaya calisirken gittim devlete genel muayeneye,4 kisiydik içerde vajinal ultrason yaptı ince poşet eldiven gecirdi.neyse ki doktor iyi biriydi en azindan
rutin kontrolde öyle olabilir acili biliyorum her yer aynı malesef ama bu ikili tarama ya normal kadın doğumcu yapmıyomuş yeri ayrıymış özelin gözünü sevim Allahım durumu olmayanlara fırsat versin keşke herkes gidebilse çok üzülüyorum vallaBursada sevket yılmaz egıtım arastırmada 3 4 Allah ne verdiyse alıyorlardı onceden. Sımdı doktorların odasından ultrasonu cıkarmıslar. Ultrason için baska gune sıra veriyorlar nasıl olmustur bılmıyorum. Acılınde de aynı sekılde sen yatarken baskasını soyunduruyor ya da sen ultrasondasın baskası catalda vs arada perde oluyor tabi.Bir kac kez acılıne gıtmıstım kızımda bu sekıldeydı. Onun dısında gıtmedım hıc cunku devlette ne içeri eşini alıyorlar ne kagıt verıyorlar ne hijyen var. Ozel de vajınal ultrasonla bakarken alete prezervatif gecırıyorlar mesela ama devlette normal bir poset gıbı eldivenler var ya onların parmagıyla hıjyen saglamaya calısıyorlar. Bınlerce surıyelı var surıyelı dıye kucumsemıyorum ama onların bagısıklıgı farklı hastalıgı kaldırır bızımkı farklı. Surıyelı olmasa bıle pisi var temizi var hastalıgı olan var bunyesi hassas olan var.İnşallah senınkı boyle degıldır ama bursadaki boyle malesef
benim sıkıntı olan tarama testi onu hemen verseler doktora uçucam oda tam bilmiyo yoğunluğa göre değişiyomuş ellerinden geleni yapıcaklar bakalım evet eğitim araştırmaya gidicemEğitim araştırmaya gideceksin sanırım değil mi. Çıkar bence canım kuzeninde bilir gerçi
13+3 dün gittim kontrole tahminde bulunur musunuz rica etsem
@Saryamarya Canjm Bizede tahmn yaparmsn 12 haftalik tam
Canım ben sana denilenleri söyleyim, sen de kendine göre uyarla:) birincisi karaciğer enzimleri olayı için erkenmiş dediğimiz gbi, o özellikle son 3 ayda olabilicek bir hadise. Bana tam sebep söleyemedi, çözüm odaklı konuştuk daha çok. 16. Haftaya kadar ilaç veremem, sağlıklı olmaz dedi. Buz&soğuk her zaman iyiymiş kaşıntı yerleri için, dolayısıyla soğuk duş daSağol cnm inşallah. Bende de döküntü yok ve evet hamile olmadığımda da dönem dönem oluyor. Çok sıcak suyla banyo yaparım mesela öyle alışmışım (dereceyi düşürünce soğuk geliyor üşüyorum) belki de ondandır. Kışın artar zaten. Herhalde bünye ile alakalı ama ne acaba yani ne alaka dimi :) Bacaklarım yara içinde resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?