2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
riskli gebelik bölümünde olucam tarama için sanırım onu yapamazlar o kadar değildir heralde o kdar mı
Bursada sevket yılmaz egıtım arastırmada 3 4 Allah ne verdiyse alıyorlardı onceden. Sımdı doktorların odasından ultrasonu cıkarmıslar. Ultrason için baska gune sıra veriyorlar nasıl olmustur bılmıyorum. Acılınde de aynı sekılde sen yatarken baskasını soyunduruyor ya da sen ultrasondasın baskası catalda vs arada perde oluyor tabi.Bir kac kez acılıne gıtmıstım kızımda bu sekıldeydı. Onun dısında gıtmedım hıc cunku devlette ne içeri eşini alıyorlar ne kagıt verıyorlar ne hijyen var. Ozel de vajınal ultrasonla bakarken alete prezervatif gecırıyorlar mesela ama devlette normal bir poset gıbı eldivenler var ya onların parmagıyla hıjyen saglamaya calısıyorlar. Bınlerce surıyelı var surıyelı dıye kucumsemıyorum ama onların bagısıklıgı farklı hastalıgı kaldırır bızımkı farklı. Surıyelı olmasa bıle pisi var temizi var hastalıgı olan var bunyesi hassas olan var.İnşallah senınkı boyle degıldır ama bursadaki boyle malesef

Ben hamile kalmaya calisirken gittim devlete genel muayeneye,4 kisiydik içerde vajinal ultrason yaptı ince poşet eldiven gecirdi.neyse ki doktor iyi biriydi en azindan

Ben hamile kalmaya calisirken gittim devlete genel muayeneye,4 kisiydik içerde vajinal ultrason yaptı ince poşet eldiven gecirdi.neyse ki doktor iyi biriydi en azindan
Bir kere ben de acile gıttım erken dogum rıskım vardı mecburen kabullendim benden once bır surıyelıye bakmıstı muayeneden sonra neredeyse psikolojim bozuldu ya baska turlu bır hastalıgı varsa kadının bana bulastıysa dıye. Cok sınır bozucu

rutin kontrolde öyle olabilir acili biliyorum her yer aynı malesef ama bu ikili tarama ya normal kadın doğumcu yapmıyomuş yeri ayrıymış özelin gözünü sevim Allahım durumu olmayanlara fırsat versin keşke herkes gidebilse çok üzülüyorum valla

Eğitim araştırmaya gideceksin sanırım değil mi. Çıkar bence canım kuzeninde bilir gerçi
benim sıkıntı olan tarama testi onu hemen verseler doktora uçucam oda tam bilmiyo yoğunluğa göre değişiyomuş ellerinden geleni yapıcaklar bakalım evet eğitim araştırmaya gidicem

Canım ben sana denilenleri söyleyim, sen de kendine göre uyarla:) birincisi karaciğer enzimleri olayı için erkenmiş dediğimiz gbi, o özellikle son 3 ayda olabilicek bir hadise. Bana tam sebep söleyemedi, çözüm odaklı konuştuk daha çok. 16. Haftaya kadar ilaç veremem, sağlıklı olmaz dedi. Buz&soğuk her zaman iyiymiş kaşıntı yerleri için, dolayısıyla soğuk duş da
1) Bir hafta Linola adlı nemlendirici losyon. Benim egzama görüntüsüne ulaşmış o yüzden bir hafta bunla başlayıp sonra organik hindistan cevizi yağına geçilecek.
2) aloe vera buzdolabında bekletilip, arada sürülecek.
3) asıl tedavi, akşamları 1 kez Advantan-m losyonu sürülecek. Ama sürmeden 2 saat önce nemlendiricinin sürülmüş olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…