- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Bağışıklığın düşmüş canım sanirim zencefil bal zerdeçal karışımı yiyebilirsin. 1 çay kaşığı sabah akşam o beni baya toparlıyor.Kızlar yine boğaz yanmasıyla baş etmeye çalışıyorum bütün kemiklerim sızlıyor resmen ağrı kesici almamak için zor sabrediyorum Allahım çok sık hasta olmaya başladım neden acaba ya =(
Amin ederim tabjki canim ya insallah kucagina alirsin rabbim sna bagislasn insallahMuslumanin muslumana duasi daha cabuk gecer senin icin dua edicem bu cocugun en guzelinden bi erkek olsun Rabbim sana o meyveden de taddirsin ins. Sende bana et benimde bi oglum vefat etti Rabbim saglikli noksansiz kusursuz ayipsiz nasip etsin insallah. Bebeklerimizi bize bagislasin AMiN
sanırım bu kulaklarla ilgili bişey yutkundukça kulaklarımın içi acıyo orta kulak iltihabı falan olabilir bugün gidicem doktora canım geçicek gibi değil canımı çok yakıyoİlk 3 ay bağışıklık sistemi bebeği tehlike olarak algılayıp yok etmesin diye yarı yarıya dusuyor. Bu yüzden hepimiz çok savunmasız kaldık. Ben neredeyse 1 ay olacak hala iyileşmedim
çok çok dikkat et gerçekten benim bu sefer kulaklarıma vuruyo inşallah iltihap yoktur diye dua ediyorum zaten dünyanın ilacını kullanıyorum bide ona ilaç verirse yandıkGünaydın canlar,
Canim hamilelikle birlikte bağışıklık sistemi zayiflayabiliyormus. O yuzden jastaliklara açığız. Benimde esim hasta olmaz olmaz olmaz 1 ay arayla 2.ye oldu bende hastalik kapmiyayim diye uğraşıyorum
yaptım canım ıhlamur içtim ama bugün anladım ki kulaktan çünkü boğazda şişme acıma yok kulaklarımın içi acıyorBağışıklığın düşmüş canım sanirim zencefil bal zerdeçal karışımı yiyebilirsin. 1 çay kaşığı sabah akşam o beni baya toparlıyor.
Kızlar yine boğaz yanmasıyla baş etmeye çalışıyorum bütün kemiklerim sızlıyor resmen ağrı kesici almamak için zor sabrediyorum Allahım çok sık hasta olmaya başladım neden acaba ya =(
malesef insanlarla temas halindeyim ne kadar dikkat edersem edeyim gelip yapışıyor canımHayırlı sabahlar herkese...
@Meylen cim en iyisi doktora görünmek.Bogaz ağrısı tekrar mı etti başka bi hastalik mi diye.Allah şifa versin tez vakitte.Vücudumuz çok savunmasız şu an.Cok dikkat etmemiz gerekiyor.Calisanlar için daha zor tabi dikkat etmek.Allah yardımcınız olsun...
Gecmis olsun canım, O kemik sizilari yüzünden dayanamadim en son bir kez Parol aldım 4 gündür yatiyorum ama çalışınca dinlenmek de hastaliktan kaçınmak da mümkün değil ilk 3 ayda özelliklemalesef insanlarla temas halindeyim ne kadar dikkat edersem edeyim gelip yapışıyor canımben boğaz olmadığını düşünüyorum bugün gidicem bütün kemiklerim sızlıyor işe zor geldim
çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toplarız kendimizi sürünüyoruz gerçkten :/Gecmis olsun canım, O kemik sizilari yüzünden dayanamadim en son bir kez Parol aldım 4 gündür yatiyorum ama çalışınca dinlenmek de hastaliktan kaçınmak da mümkün değil ilk 3 ayda özellikleÖksürük ağrı bademcikler bakalım nasıl iyilesirim
Günaydın kızlar.
Benim mide bulantım dün ve bugün baya azaldı, az az kahvaltı yapabildim ve az akşam yemeği yiyebildim. 4 bardak su içebildim. Sonrasında bulantım oldu ama şiddetlenmedi çok şükür. Küçük şeylerle mutlu olabilmek lazım :) Bugün bulantı var ama dayanılmayacak gibi değil.
Benim en son 1 damla lekelenmem olmuştu acildeki doktor progestan yazmıştı çok çok küçük bi kanama alanı görüyorum ama yanlış yorumlamış da olabilirim demişti(acilde asistan doktorlar oluyor onlar da bana güven vermiyor çünkü kendileri de emin konuşamıyor). Sonrasında ben hastaneye yatmıştım +bulantı şikayetiyle o zaman bakıldığında da kanama alanı yok, kanama olması normal olabiliyor bu haftalarda demişti bakan doktor, progestanın çok ciddi bi düşük engelleyici etkisi yok falan demişti ben de vücuduma extra ilaç girmesini istemediğim için bırakmıştım. Herhangi bi sorun yaşamadım 1 hafta oldu. Eşim şehir dışında, buralar da kar kış kıyamet, hastaneye de gidemedim arada bi 10 günlük boşluk oldu hem başlayacağım vitaminler için hem de progestanı adamakıllı bi doktora sormak için. Randevum 3 ocak'ta. Sizce bu sürede vitamin kullanmamam vs sorun olur mu?
Canım ilk önce imkanın varsa vitamin ve troid değerlerine baktırmanı tavsiye ediyorum sonra doktor bana dediki folik asiti bıraktığımı söyleyince tam zamanında gelmişsin o zaman hem senin vücudun için hemde bebeğin gelişimi için bunlar çok önemli. Vücuttaki vitaminleri kalsiyumu demiri bebişler tükettiği için ilerde bizim içinde sıkıntı olabilirmiş kansızlık kemik erimesi diş sorunları vs 3 ocak çok geç değil kalmış şurda 3 gün ama daha da fazla geciktirme
Eşim gelseydi bugün gitmeyi düşünüyorduk canım ama işi epey uzadı. Bu havalar mahvetti beni ya, hava eksilerde ve her yer buz. Kar başladığından beri işe öğlen saatlerinde geliyorum ki hastane daha uzak tek başıma gidemem o yüzden bekledim eşimi. İnşallah 3 ocak'ta ikili sonucumu da kullanmam gereken vitaminlerimi de öğrenirim, bebeğimi de görüp rahatlarım
geçmişte cmv virüsü ve kızamık virüsü vücuduna girmiş bağışıklığın var bu iyi bişey şuan hepsi negatif canım sonuçların temiz yaniKızlar sonuçlarım bunlar anlayan varsa yorulmaya bilir mi lütfen ?
ilk önce şunu sorgulamam lazım kamu mu özel mi çalıştığın yer canımBi de çalışan anneler doğum raporu olayıyla ilgili bilginiz var mı? Ben pek anlamıyorum bu işlerden, haklarımız neler? 32. haftadan itibaren izin kullanmaya başlayabilirmişiz ama mesela çalışamaz raporunu herhangi bi hastane verir mi? Doğum sonrası ben 2 sene falan çalışmayı düşünmüyorum, izinlerim bitti diyelim sonrasında kullanabileceğim haklarım neler? Ücretsiz izin alabiliyormuşum sonra yarım gün çalışma iznim varmış ama ben işten ayrılmayı düşündüğüm için bunları kullanmama gerek var mı yoksa bana fayda sağlamaz mı? Bilenler, daha önce faydalanmış olanlar var mı?
toxoplazma bağışıklığın yok. dikkat etmen gerekiyor.Kızlar sonuçlarım bunlar anlayan varsa yorulmaya bilir mi lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?