2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ayyy çok sevindim. bende negatif falan yazıyor diye çok korkmuştum. çok teşekkür ederim cnm çok soal bilgin için :)
aynı benimde sonuçlarım seninki gibi korkulcak hiç bişey yok çiğ iyi yıkanmamış sebze kedi dışkısı az pişmiş et bunlara dikkat edersin sadece canım

Özel sektör canım.
yasal hakkın ayda 1 gün doktor kontrollerine gidebilirsin işverenin bunu vermek zorunda
8 hafta doğum iznin var 32. haftadan sonra kullanmaya başlayabilirsin ama doktorunla konuşup onu son 3 hafta kalaya kadar erteleyebilirsin bunun için 32. haftadan sonra çalışabilir yada çalışamaz raporu vermesi gerekiyor zorunlu
bebek doğduktan 8 hafta iznin bittikten sonra 6 ay ücretsiz iznin var diyelimki 8 hafta sonunda işe döndün günlük 1.5 saat süt iznin var.
çocuğun okula başlayana kadar yarım maaş ve yarım sigortalı olarak işine devam edebilirsin.

Özel sektörde farkliliklar var sanirim baya...

kızlar benim doktorum sadece ikiliyi yaptı ya neden bende bunlar yapılmadı ki , soracağım gittiğimde erkn desem erken değil aynı haftalardayız. devlete gidiyorum diyemi yoksa ??

Ozel hastanelerde d vitamini ücretli bakılıyor ben baktırmadım,dün bugun sırt ağırlarım cogaldı

Kizlar donaxy mantar fitili kullanan varmi ya
Bu fitil geceleri aliyorum 3 gundur gunduz vakti su gibi akintiyla geri akiyor ama boyle fazla suyla sanki bebegin suyu mu acaba ne bileyim kafam karıştı akinti ilacın atiklari ile dolu ama gelen akinti suyu nedir boyle onu anlamadim bir fikri olan varmi

Benimde progesteron fitilim bitmiş.12 ci haftaya kadar kullanmam gerek sabahtan beri doktor eczane ariyorum su avrupanin içine tüküreyim tatilleri izinleri bitmiyor heryer kapalı olacak iki üç gün bıktımmm kullanmasam kaç gün bisey olurmu acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…