İnşallah kısa sürede atlatirsinİhlamur,zencefil, bal gram fayda etmedi enfeksiyon kafama komple yayıldı artik bağışıklık sistemi hiç ortada yok resmen. Sana da geçmiş olsun canım. Göz antibiyotigini de kadın doğum doktorumu arayıp sormayı dusunuyorum telefonla
Amin canım, artık iyileşip hayatımı bir düzene koymak istiyorum, ne mutfak kaldı düzen ne evde bir düzen temizlikİnşallah kısa sürede atlatirsin
Ayyy darısı basima tabi önce saglikbizim kontrol 12+0da taaaa haftaya cuma bakalim nasıl gececek
Yok canım eski rengine dönüyor ama göğüs formun eski dikliğine dönmeyebilir çünkü benimkiler çok büyümüştü ve çatlamıştı eski dikliğine kkavuşamadık. göbeğim bile okadar çatlamadı.babannem 1 ay önce demişti memişlerinin uçları koyulaşmaya başlar 2 gündedediği gibi oldu kadının böyle mi kalıcak acaba gözüme tuhaf geliyor
Bende daha erken haftalarda kesin bebeğim diye dusunuyodum ama uzun süredir hiç bir his yok 20. Haftalara gelseydik sürekli hissederdikBen bu haftada hastaliklardan yol bulup hamilelik belirtilerimi hissedemiyorum canim valla.
Ben hasta degilim ama benimki de farklı değil oturdum forumda geziyorum :))Amin canım, artık iyileşip hayatımı bir düzene koymak istiyorum, ne mutfak kaldı düzen ne evde bir düzen temizlik
Evet birde o çizgi var dimiYok canım eski rengine dönüyor ama göğüs formun eski dikliğine dönmeyebilir çünkü benimkiler çok büyümüştü ve çatlamıştı eski dikliğine kkavuşamadık. göbeğim bile okadar çatlamadı.
1 aya kadar da alt göbekten göğüs altına dik kahverengi çİzgi çıkacak :)
Evet ay göbüşler büyüsün artıkYok canım eski rengine dönüyor ama göğüs formun eski dikliğine dönmeyebilir çünkü benimkiler çok büyümüştü ve çatlamıştı eski dikliğine kkavuşamadık. göbeğim bile okadar çatlamadı.
Gebeliğimin başlarında bende çizgi çıkmaya başladıYok canım eski rengine dönüyor ama göğüs formun eski dikliğine dönmeyebilir çünkü benimkiler çok büyümüştü ve çatlamıştı eski dikliğine kkavuşamadık. göbeğim bile okadar çatlamadı.
Çok geçmiş olsun. Doktor verdiyse bir şey olmaz herhalde.Kizlar boğaz ağrısı oksuruk derken gebelik riniti ona bağlı boğazdaki enfeksiyon orta kulağa cikmis. Gözüm de iltihaplandi. Ben gebercem böyle ilerlemeye devam ederse. Göz ve kulak çok fecigöze antibiyotik damla verdiler bebeklere bir zararı olur mu acaba
Bence göz damlasının hiç bir şekilde zararı olmaz canım. İltihap daha çok zararlı.İhlamur,zencefil, bal gram fayda etmedi enfeksiyon kafama komple yayıldı artik bağışıklık sistemi hiç ortada yok resmen. Sana da geçmiş olsun canım. Göz antibiyotigini de kadın doğum doktorumu arayıp sormayı dusunuyorum telefonla
Aynı sekilde. Rahat pozisyon bulmak için epey dönüyorum. Damar çekiyor gibi tarif edemediğim bir şey oluyor. Bir de karnım fena çıktı haliyle derimde geriliyor. Oysa sürekli de yagliyorum ama içten içten geriliyor gibi değişikBenimde haftaya çarşamba kontrolüm hala birinin cinsiyetini bilmiyorum . Kan testinin sonucu da bu haftaya yetişmez gibi merak ki ne merak...
benim de göğüs ağrım çok olmuyor ama gece yatarken göğüs altımdaki karın boşluğum ağrımaya başladı son 1 haftadır. Sağa yatıyorum olmuyor, sola yatıyorum olmuyor. Bebekler baskı yapıyor herhalde.
ilk gebelikmi kusura bakma takip iyi edemediğim içn soruyorum...Aynı sekilde. Rahat pozisyon bulmak için epey dönüyorum. Damar çekiyor gibi tarif edemediğim bir şey oluyor. Bir de karnım fena çıktı haliyle derimde geriliyor. Oysa sürekli de yagliyorum ama içten içten geriliyor gibi değişik
işverenler kendini düşünür genelde insallah sıkmadan seni ayrılırsınız...maşallah calısıyorsun...ben ne yapardım diyorum çalıssam enerji sıfır :)sonunda işverenimle konuşabildim çok şkürtam tahmin ettiğim gibi oldu yerime bakacak biri yok ee biz napıcaz dedi merakla bekliyorum olacakları 5 senelik geçmişim var umarım diretmezler ve haklarımı verirler çıkarım
Canım senin durumun da kolay degil evde iki afacan var Allah yardimcin olsun, Rabbim gölundeki gibi evlat nasip etsin ins. Namazların da bana da dua edersen sevinirim benim de oğlum var bir kızım olsun isterim tabi başta sağlık olsun.. İsmi bile hazir bakalım..işverenler kendini düşünür genelde insallah sıkmadan seni ayrılırsınız...maşallah calısıyorsun...ben ne yapardım diyorum çalıssam enerji sıfır :)
benim işim hem kolay hem zor canım çünkü tekim işimi yapabilcek bir alternatif yok rapor alma lüksüm yok hasta olsam dahi geliyorum saatlerim iyi izinlerim okey ama mecbur ya çıkartıcak ya çıkartıcak 10 ay bekleyemezler beni :) Allah hepimize kolaylık versin canım her türlü çalşsan da çalışmasanda zorişverenler kendini düşünür genelde insallah sıkmadan seni ayrılırsınız...maşallah calısıyorsun...ben ne yapardım diyorum çalıssam enerji sıfır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?