2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah kısa sürede atlatirsin

babannem 1 ay önce demişti memişlerinin uçları koyulaşmaya başlar 2 günde dediği gibi oldu kadının böyle mi kalıcak acaba gözüme tuhaf geliyor
Yok canım eski rengine dönüyor ama göğüs formun eski dikliğine dönmeyebilir çünkü benimkiler çok büyümüştü ve çatlamıştı eski dikliğine kkavuşamadık. göbeğim bile okadar çatlamadı.
1 aya kadar da alt göbekten göğüs altına dik kahverengi çİzgi çıkacak :)

Evet birde o çizgi var dimi

Evet ay göbüşler büyüsün artık

Gebeliğimin başlarında bende çizgi çıkmaya başladı

Benimde haftaya çarşamba kontrolüm hala birinin cinsiyetini bilmiyorum ‍. Kan testinin sonucu da bu haftaya yetişmez gibi merak ki ne merak...
benim de göğüs ağrım çok olmuyor ama gece yatarken göğüs altımdaki karın boşluğum ağrımaya başladı son 1 haftadır. Sağa yatıyorum olmuyor, sola yatıyorum olmuyor. Bebekler baskı yapıyor herhalde.

Çok geçmiş olsun. Doktor verdiyse bir şey olmaz herhalde.

Bence göz damlasının hiç bir şekilde zararı olmaz canım. İltihap daha çok zararlı.

Aynı sekilde. Rahat pozisyon bulmak için epey dönüyorum. Damar çekiyor gibi tarif edemediğim bir şey oluyor. Bir de karnım fena çıktı haliyle derimde geriliyor. Oysa sürekli de yagliyorum ama içten içten geriliyor gibi değişik

merhabalar cok fazla katılım yapamıyorum iki abimiz var sınav haftaları gündüz onlarla ugrasıyorum sonrası ev işi vs. yorgunluk cabası.....

ben 12..haftanın içindeyim....azalan kusma durumu hortalamaya basladı..
hergün 1 kere tekrar kusuyorum .....cok enerjik değilim....illa ya gün içinde uyuyorum
yada aksam erken yatıyorum....
ben gürültüye yorgunluga gelemiyorum artık...
bas agrısı 1 haftadır bendede var anlatamam size....bol su içiyorum tansiyonumu kontrol ediyorum
cok az oynuyor bu sebeplemi oluyor anlamadım yarın kontrol ve ikili testimiz var.. soracagım doktora...

ben cok kilolu hamiş kaldım...dün tartıldım korka korka çok sükür almamısım
insallah cok almam bende seker var cünkü...

bende bebek malzemeleri vs. bakıyorum hersey ne kadar pahalı olmus valla
allah kolaylık versin ...

bir arkadasın sanırım ikinci de erkek uzulmus ...valla insan birinı yasayınca diğeri farklı olsun istiyor
ama hakkımızda hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elden.....bende kız istiyorum adını bile koydum
her namazda önce saglıklı bir evlat sonrada kız olsun diyorum....nede olsa kalpleri bilen rabbimdir ,,verecegi hiçbişey ağır gelmez ......rüyalarımda hep sevinç içerikli msj veren rüyalar insallah yarın bi ihtimalde olsa birsey der doktorumuz..

sonunda işverenimle konuşabildim çok şkür tam tahmin ettiğim gibi oldu yerime bakacak biri yok ee biz napıcaz dedi merakla bekliyorum olacakları 5 senelik geçmişim var umarım diretmezler ve haklarımı verirler çıkarım

ilk gebelikmi kusura bakma takip iyi edemediğim içn soruyorum...
ilk gebelikse iç karnın geniş değilse malesef catlıyorsun şu meşhur ''li'' ile baslayan catlak kremi kullandım ama malesef catladım ilk gebeliğimde...annemde tek catlak yok...ama bende oldu babaannem karayolları gibiydi cocukken karnını görürdüm niye derdim....:) ona cekmişim ama bunda olmaz sanırım çünkü ikiz gebelik dolayısı ile hem genişledi hem catladı hem sarkı karnım.....olacagı kadar oldu deforme :))

işverenler kendini düşünür genelde insallah sıkmadan seni ayrılırsınız...maşallah calısıyorsun...ben ne yapardım diyorum çalıssam enerji sıfır :)

işverenler kendini düşünür genelde insallah sıkmadan seni ayrılırsınız...maşallah calısıyorsun...ben ne yapardım diyorum çalıssam enerji sıfır :)
Canım senin durumun da kolay degil evde iki afacan var Allah yardimcin olsun, Rabbim gölundeki gibi evlat nasip etsin ins. Namazların da bana da dua edersen sevinirim benim de oğlum var bir kızım olsun isterim tabi başta sağlık olsun.. İsmi bile hazir bakalım..

benim işim hem kolay hem zor canım çünkü tekim işimi yapabilcek bir alternatif yok rapor alma lüksüm yok hasta olsam dahi geliyorum saatlerim iyi izinlerim okey ama mecbur ya çıkartıcak ya çıkartıcak 10 ay bekleyemezler beni :) Allah hepimize kolaylık versin canım her türlü çalşsan da çalışmasanda zor

Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söylediler bir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…