2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim kaşıntım da var diye 3 çeşit yağ sürüyorum aynen, ama bu sancı gbi, benim de yaşamadığım bişi daha önce. Uykudan uyandırıyo, pozisyona göre geçiyor. O anda rahat pozisyonu bulmak lazım:)))

Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söylediler bir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
insallah oyle birsey yoktur dua et kalbini ferah tut cnm ...cok zor ama hersey allahtan ....sunuda unutmayalımki o kadar yanıltıcıkı bu testler anneler stres yapıyor valla ben bazen yaptırmayacam diyorum ama sonrada ne olursa olsun rabbimin layık gördüğüne niye üzüleceksin diyorum...

Bende yaptırmak istememiştim ama yapıldı inşallah böyle birşey yoktur çok agliyorum

insallah ederim cnm allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...sonrada gönlümüzdeki olsun diyorum...
ben birde hatim baslamıstım 2 senedir bitiremedim bebegime nasipmiş simdi hırsla onu okumaya calısıyorum bitmeli diyorum...

ne kadar kolay olursa olsun sorumluluk sorumluktur....sen ve bebişin iyi olunda gerisi boş..ben 6 senelik emeğimi silmiştim sırf tup bebek tedavisinde stres altında olmayım diye

Allah kabul etsin canım..

yok canım tabiki herşey öncelik bebeğim zaten doktor çalışma dese arkama bakmaz çeker giderdim ama şimdilik öyle bi durumum yok çok şükür herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim

Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söylediler bir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
İnşallah yoktur, bebegin sağlıkla doğar, bizleri de haber et lütfen..

yok canım tabiki herşey öncelik bebeğim zaten doktor çalışma dese arkama bakmaz çeker giderdim ama şimdilik öyle bi durumum yok çok şükür herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim
Yeni birini alırlarsa işi öğretebilirsin, belki sonra yine aynı ise donebilirsin emeğin var sonuçta

Bende yaptırmak istememiştim ama yapıldı inşallah böyle birşey yoktur çok agliyorum
aglama lütfen bebeğini düşün cnm tevekkül et cokkk cokkk zor ama inan bana rabbimle konus feraha ereceksin al seccadeni eline al abdesini yönel rabbime .....ne yargılar seni ne geri cevirir inan bana bak...bir arkadaş vardı burada eskiden ikizlerinin hiçbir sorunu yoktu dogdundada yoktu sonra 6 aylık oldu cocuklar bir gariplik görmüş anne ....doktorlar uzmanlar derken ikizlerin biri 4..5 ay geriden gelişiyormus .....eee oda en iyi doktorlara gitti en detaylı testler yapıldı hiçbirsey cıkmadı.....yani nasip benim evlatlarımında hiçbirseyi cıkmadı okul dönemine kadar birsey anlamadık ama öğrenme zorlugu yasıyor....2 senedir tedavi ettiriyorum...gittiğim hastanede oyle evlatlar varkı hergün şükrediyorum....

Yeni birini alırlarsa işi öğretebilirsin, belki sonra yine aynı ise donebilirsin emeğin var sonuçta
canım çok çok zor neden diceksin birincisi aldığı insan 5 işi birden yapmaz ikincisi 10 ay sonra o adama çık git diyemez buda günah ee ben 10 ay sonra gelicem ihaleler değişmiş olcak işçiler değişmiş olcak nasıl hakimiyet kurabilirim onuda bilmiyorum
Allah var dedi senin adına çok sevindim sağlıklı olsun ama kendi adıma üzüldüm kendi işin gibi gördün ama en az 1 2 yıl bebeğinle kalmalısın dedi 5 senedir yanlarındayım bakalım zaman neyi göstericek hayırlısı

Canım bunun farklı testleride varvar güvendigin perinatologda amniyonsentez verebilirsin kesin sonuç diye biliyorum birçok kişiye ihtimaller söyleniyor ve genellikle sağlıklı oluyor Allah korktuguna ugratmasin insallah hicbirimizi başka Dr.da baktır bi

hepiniz allaha emanet olun rabbim ferahlık versin hepimize ....ben okul için hazırlanayım...namaz vaktide....hamişlerin duası cok makbuldur birbirimizi tanımasakta adlarımızı zikredersek sevinirim....

arkadaşım senin için duacı olacagım

canım detay testler var amniyosentez var korkma kesin değil ikili test Rabbim inşallah yardımcın olur inşallah yoktur öyle bişey

Nipt mi yaptırdın canm.

Kıyamam hemen geçer inşallah.Zor bi hastalik.Mumkun olduğunca tuvaletten uzak duruyodum.Ama gelince mecbur girip o ağrıyı çekiyodum.Benim dogumdan sonra olunca ılık suya oturmuştum faydası olmuştu baya.Hamileyken önerilmiyor suya oturmak.

canım bendede var o lanetten keşke zamanında ameliaytımı olsaydım diyorum
en iyi gelen şey zeyinyağı yada kantoron yağını ılıt çok sıcak çok soğuk olmasın pamuğu batır oraya koy beklesin gece yatarken yapman daha iyi olur imkanın varsa günde 2 3 kez yapabilirsin

babannem 1 ay önce demişti memişlerinin uçları koyulaşmaya başlar 2 günde dediği gibi oldu kadının böyle mi kalıcak acaba gözüme tuhaf geliyor

Ha ha dogumdan sonraki aylarda geçiyor.Rengi açılıyor.Yani emzirme döneminin sonlarına doğru iyice pembeleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…