Benim kaşıntım da var diye 3 çeşit yağ sürüyorum aynen, ama bu sancı gbi, benim de yaşamadığım bişi daha önce. Uykudan uyandırıyo, pozisyona göre geçiyor. O anda rahat pozisyonu bulmak lazım:)))Aynı sekilde. Rahat pozisyon bulmak için epey dönüyorum. Damar çekiyor gibi tarif edemediğim bir şey oluyor. Bir de karnım fena çıktı haliyle derimde geriliyor. Oysa sürekli de yagliyorum ama içten içten geriliyor gibi değişik
insallah oyle birsey yoktur dua et kalbini ferah tut cnm ...cok zor ama hersey allahtan ....sunuda unutmayalımki o kadar yanıltıcıkı bu testler anneler stres yapıyor valla ben bazen yaptırmayacam diyorum ama sonrada ne olursa olsun rabbimin layık gördüğüne niye üzüleceksin diyorum...Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söyledilerbir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
Bende yaptırmak istememiştim ama yapıldı inşallah böyle birşey yoktur çok agliyoruminsallah oyle birsey yoktur dua et kalbini ferah tut cnm ...cok zor ama hersey allahtan ....sunuda unutmayalımki o kadar yanıltıcıkı bu testler anneler stres yapıyor valla ben bazen yaptırmayacam diyorum ama sonrada ne olursa olsun rabbimin layık gördüğüne niye üzüleceksin diyorum...
Canım senin durumun da kolay degil evde iki afacan var Allah yardimcin olsun, Rabbim gölundeki gibi evlat nasip etsin ins. Namazların da bana da dua edersen sevinirim benim de oğlum var bir kızım olsun isterim tabi başta sağlık olsun.. İsmi bile hazir bakalım..
ne kadar kolay olursa olsun sorumluluk sorumluktur....sen ve bebişin iyi olunda gerisi boş..ben 6 senelik emeğimi silmiştim sırf tup bebek tedavisinde stres altında olmayım diyebenim işim hem kolay hem zor canım çünkü tekim işimi yapabilcek bir alternatif yok rapor alma lüksüm yok hasta olsam dahi geliyorum saatlerim iyi izinlerim okey ama mecbur ya çıkartıcak ya çıkartıcak 10 ay bekleyemezler beni :) Allah hepimize kolaylık versin canım her türlü çalşsan da çalışmasanda zor
Allah kabul etsin canım..insallah ederim cnm allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...sonrada gönlümüzdeki olsun diyorum...
ben birde hatim baslamıstım 2 senedir bitiremedim bebegime nasipmiş simdi hırsla onu okumaya calısıyorum bitmeli diyorum...
ne kadar kolay olursa olsun sorumluluk sorumluktur....sen ve bebişin iyi olunda gerisi boş..ben 6 senelik emeğimi silmiştim sırf tup bebek tedavisinde stres altında olmayım diye
yok canım tabiki herşey öncelik bebeğim zaten doktor çalışma dese arkama bakmaz çeker giderdim ama şimdilik öyle bi durumum yok çok şükür herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbiminsallah ederim cnm allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...sonrada gönlümüzdeki olsun diyorum...
ben birde hatim baslamıstım 2 senedir bitiremedim bebegime nasipmiş simdi hırsla onu okumaya calısıyorum bitmeli diyorum...
ne kadar kolay olursa olsun sorumluluk sorumluktur....sen ve bebişin iyi olunda gerisi boş..ben 6 senelik emeğimi silmiştim sırf tup bebek tedavisinde stres altında olmayım diye
İnşallah yoktur, bebegin sağlıkla doğar, bizleri de haber et lütfen..Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söyledilerbir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
Yeni birini alırlarsa işi öğretebilirsin, belki sonra yine aynı ise donebilirsin emeğin var sonuçtayok canım tabiki herşey öncelik bebeğim zaten doktor çalışma dese arkama bakmaz çeker giderdim ama şimdilik öyle bi durumum yok çok şükür herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim
aglama lütfen bebeğini düşün cnm tevekkül et cokkk cokkk zor ama inan bana rabbimle konus feraha ereceksin al seccadeni eline al abdesini yönel rabbime .....ne yargılar seni ne geri cevirir inan bana bak...bir arkadaş vardı burada eskiden ikizlerinin hiçbir sorunu yoktu dogdundada yoktu sonra 6 aylık oldu cocuklar bir gariplik görmüş anne ....doktorlar uzmanlar derken ikizlerin biri 4..5 ay geriden gelişiyormus .....eee oda en iyi doktorlara gitti en detaylı testler yapıldı hiçbirsey cıkmadı.....yani nasip benim evlatlarımında hiçbirseyi cıkmadı okul dönemine kadar birsey anlamadık ama öğrenme zorlugu yasıyor....2 senedir tedavi ettiriyorum...gittiğim hastanede oyle evlatlar varkı hergün şükrediyorum....Bende yaptırmak istememiştim ama yapıldı inşallah böyle birşey yoktur çok agliyorum
canım çok çok zor neden diceksin birincisi aldığı insan 5 işi birden yapmaz ikincisi 10 ay sonra o adama çık git diyemez buda günah ee ben 10 ay sonra gelicem ihaleler değişmiş olcak işçiler değişmiş olcak nasıl hakimiyet kurabilirim onuda bilmiyorumYeni birini alırlarsa işi öğretebilirsin, belki sonra yine aynı ise donebilirsin emeğin var sonuçta
Canım bunun farklı testleride varvar güvendigin perinatologda amniyonsentez verebilirsin kesin sonuç diye biliyorum birçok kişiye ihtimaller söyleniyor ve genellikle sağlıklı oluyor Allah korktuguna ugratmasin insallah hicbirimizi başka Dr.da baktır biBende yaptırmak istememiştim ama yapıldı inşallah böyle birşey yoktur çok agliyorum
canım detay testler var amniyosentez var korkma kesin değil ikili test Rabbim inşallah yardımcın olur inşallah yoktur öyle bişeyMerhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söyledilerbir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
Nipt mi yaptırdın canm.Benimde haftaya çarşamba kontrolüm hala birinin cinsiyetini bilmiyorum . Kan testinin sonucu da bu haftaya yetişmez gibi merak ki ne merak...
benim de göğüs ağrım çok olmuyor ama gece yatarken göğüs altımdaki karın boşluğum ağrımaya başladı son 1 haftadır. Sağa yatıyorum olmuyor, sola yatıyorum olmuyor. Bebekler baskı yapıyor herhalde.
Ya bende hamile kiyafetleri bakiyorum hevesle karnımda genişleme var ama kıyafetler oluyor halaEvet ay göbüşler büyüsün artık
Kıyamam hemen geçer inşallah.Zor bi hastalik.Mumkun olduğunca tuvaletten uzak duruyodum.Ama gelince mecbur girip o ağrıyı çekiyodum.Benim dogumdan sonra olunca ılık suya oturmuştum faydası olmuştu baya.Hamileyken önerilmiyor suya oturmak.Çok saol canım. Ilık suda leğene otur yazıyolar da korkuyorum ayarlayamazsam diye. Şimdi orası için bir merhem aldım, onu sürmeye başladım ama korkudan 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum. Sen çıkıyor muydun hemen sonrasında? Bugün kanama biraz azaldı.korkuyorum gene kanıcak diye, daha dışarı çıkan parça da tam içeri girmedi
Benimde 3 yaşında bir kızım var, bir de oğlum olur belki diye umut etmiştim ama hakkımızda hayırlısı kız mis :) sağlıklı hayirli olsun da :)
malesef hala banada oluyoYa bende hamile kiyafetleri bakiyorum hevesle karnımda genişleme var ama kıyafetler oluyor hala
canım bendede var o lanetten keşke zamanında ameliaytımı olsaydım diyorumÇok saol canım. Ilık suda leğene otur yazıyolar da korkuyorum ayarlayamazsam diye. Şimdi orası için bir merhem aldım, onu sürmeye başladım ama korkudan 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum. Sen çıkıyor muydun hemen sonrasında? Bugün kanama biraz azaldı.korkuyorum gene kanıcak diye, daha dışarı çıkan parça da tam içeri girmedi
babannem 1 ay önce demişti memişlerinin uçları koyulaşmaya başlar 2 gündedediği gibi oldu kadının böyle mi kalıcak acaba gözüme tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?