canım çok çok zor neden diceksin birincisi aldığı insan 5 işi birden yapmaz ikincisi 10 ay sonra o adama çık git diyemez buda günah ee ben 10 ay sonra gelicem ihaleler değişmiş olcak işçiler değişmiş olcak nasıl hakimiyet kurabilirim onuda bilmiyorum
Allah var dedi senin adına çok sevindim sağlıklı olsun ama kendi adıma üzüldüm kendi işin gibi gördün ama en az 1 2 yıl bebeğinle kalmalısın dedi 5 senedir yanlarındayım bakalım zaman neyi göstericek hayırlısı
İnşallah öyledir canım özel hastane kendi doktorumla telefonda gorusemedim gidersem de sadece bunu sormaya muayene ücreti alacak açıkçası maddi durumum şu an her hafta o ücreti verecek şekilde değil. Damlayi yazan doktora soyledim 10. Haftadayim hamileyim diye
Merhaba kızlar Bende temmuz annesi olucam inşallah İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım
Ve doktorumun tam emin olmaması ile birlikte oğlum olacağını öğrendim yarın tekrardan bi kontrolüm var
Güzel olurdu valla kalabalikta :) Ben iş yerine eşimin ofisine elimde goturecegim iki tane balon :) o günler gelsin de, diğer türlü parti tarzı şeyler de bana göre degil. Hem arkadaslarimiz da burda aynı iş yerindeyiz cunku
Güzel olurdu valla kalabalikta :) Ben iş yerine eşimin ofisine elimde goturecegim iki tane balon :) o günler gelsin de, diğer türlü parti tarzı şeyler de bana göre degil. Hem arkadaslarimiz da burda aynı iş yerindeyiz cunku
Bizim daha çok canım öğrenmeye, doktora soylicem eşime soylemesin ikiz bizimkiler.zaten ilk kez hamileyim sağlıklı olsun da ne olursa olsun hiç önemli değil benim için
Bizim daha çok canım öğrenmeye, doktora soylicem eşime soylemesin ikiz bizimkiler.zaten ilk kez hamileyim sağlıklı olsun da ne olursa olsun hiç önemli değil benim için
Iyi olur canim tabiki benimde 2 kizim var aralarinda 1 bcuk yas var tam suan da 3 aylik hamileyim ust uste buyurler hic sknti etme kndine sulalenin en kucugu biziz 3 anneli olan benim sadce millet ne cesaret dyor ama kzlarm cok akillilar masallah canlarida sklmyor hic arkds ihtiyaclarida yoktr
Cok dogru diyorsun canim benimde 1 oglum var bir de sana resim atiyorum tahminin kuvvetli galiba rica etsem benim bebisimi de tahmin eder misinEki Görüntüle 2221237
:)
Cok dogru diyorsun canim benimde 1 oglum var bir de sana resim atiyorum tahminin kuvvetli galiba rica etsem benim bebisimi de tahmin eder misinEki Görüntüle 2221237
:)