2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlısı olsun canım, elbet çözüm bulur patron, orasi olmasa bile iyi bir referans olur ilerde senin icin

Bence göz damlasının hiç bir şekilde zararı olmaz canım. İltihap daha çok zararlı.
İnşallah öyledir canım özel hastane kendi doktorumla telefonda gorusemedim gidersem de sadece bunu sormaya muayene ücreti alacak açıkçası maddi durumum şu an her hafta o ücreti verecek şekilde değil. Damlayi yazan doktora soyledim 10. Haftadayim hamileyim diye

Kızlar 10 gün sonra görümcemin nişanı var çok cici bi abiye aldım keşke cinsiyeti net olaydı balonu o kıyafetle düğün salonunda patlatırdım valla

Kızlar 10 gün sonra görümcemin nişanı var çok cici bi abiye aldım keşke cinsiyeti net olaydı balonu o kıyafetle düğün salonunda patlatırdım valla
Güzel olurdu valla kalabalikta :) Ben iş yerine eşimin ofisine elimde goturecegim iki tane balon :) o günler gelsin de, diğer türlü parti tarzı şeyler de bana göre degil. Hem arkadaslarimiz da burda aynı iş yerindeyiz cunku

bizim kızlar yapıcaklar doktor bombayı patlatmayaydı iyiydi kıza benzettim diye bide erkekmiş o yüzden yapamam mecbur beklicez

bizim kızlar yapıcaklar doktor bombayı patlatmayaydı iyiydi kıza benzettim diye bide erkekmiş o yüzden yapamam mecbur beklicez
Bizim daha çok canım öğrenmeye, doktora soylicem eşime soylemesin ikiz bizimkiler.zaten ilk kez hamileyim sağlıklı olsun da ne olursa olsun hiç önemli değil benim için

Cok dogru diyorsun canim benimde 1 oglum var bir de sana resim atiyorum tahminin kuvvetli galiba rica etsem benim bebisimi de tahmin eder misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…