ben koruya gidiyorum. Memorial ile anlaşmamız yok olsaydı orada Kudret hocaya gidecektim.Gunaydin herkeseankarada olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben memorialdan dogum paketi almayi dusunuyorum
Hacettepe ye gitme imkaniniz olduğu için sanslisiniz bence. Oradaki hocalar apayrı birsey, mütevazi ilgili tecrübeli ve bilgili. Kadın doğum harici bir bölümüne gitmiştim çok iyiydiİlk muayeneye etimed hastanesine gittim. daha sonra zekai tahir burak perinatoloji. 10 ocakta da hacettepe perinatolojiye gideceğim. Hacettepeyi de göreyim ona göre karar vereceğim bakalım. ben ikizlere hamileyim o yüzden perinatoloji takip etsin ve orada doğurayım istiyorum. hacettepe iyi bir hastane yenidoğan yoğun bakımı oldukça iyi. muhtemelen Hacettepe olur.
6 haftadır iş yerinde kafayı tutuyorum, rahatsizligim yoksa bulaşıklar tezgahta iken uyuyup kaliyorum bugün sabah uyuyakaldim ise gec kaldık, biraksalar 20 saat uyuyorum mesela hafta sonuKızlar bana yine biseyler oldu dun akşam yemekten kalktık sofrayı eşim kaldirmis ben hemen uzanivermistim koltuğa uyumuş kalmışım...sonrasında oğlanı yatırmak için kalktım onunla ilgilendim bi yarım saat uyanık kaldım hoop yine yatmaya derken uyumuş kalmışım çocuğu okula bile götüremedim nooluyo böyle bana anlamadım var mi benim gibi uykucu çok üzüldüm ya çocuk okula gidemedi benim yüzümden gerçi anasınıfı ama turşu yapacaklardı
benimde öyle bi şişkinim daha şimdiden. yemek canım istemiyor azar azar yemeğe çalışıyorum bişeylerden bende iştahımın açılmasını bekliyorum sabırla. en çok özlediğim şey iştahlıca yemek yemek:)aynen azda yemek yiyorum ama sanki çok yiyorum da midem çatlayacak gibi
benimde bebeğim erkek olunca bende biraz bakınmaya başladım isimlere övünç, kıvanç, levent şu an popüler isimlerim. daha çok kıvanç ismi üzerinde takıldım. eşimin henüz haberi yok gerçi:)Ya kızlar bildiğiniz sevdiğiniz erkek isimleri yazsanıza ben bulamıyorum erkek ismi:)
Hangi koruya gidiyorsun?ben koruya gidiyorum. Memorial ile anlaşmamız yok olsaydı orada Kudret hocaya gidecektim.
Evet ben hacettepe mezunuyum ordan bir bağ var aramda aslında ve stajımı da hacettepe çocukta yapmıştım. Türkiyenin en iyi hastanelerinden, bir de doktorumla bir güven ilişkisi kurarsam harika olacak.Hacettepe ye gitme imkaniniz olduğu için sanslisiniz bence. Oradaki hocalar apayrı birsey, mütevazi ilgili tecrübeli ve bilgili. Kadın doğum harici bir bölümüne gitmiştim çok iyiydi
çok yemekle ilgisi yok sanırım çünkü dün akşam denedim sadece bi kase çorbadan sonra migdem gerilmeye başladı. Bazen gerçekten migdem patlayacak sanıyorum okadar daraltıyor yani.Bende de aynı akşama doğru karnım 5 aylık gibi oluyor .çokmu yiyorum ne :)
İlk trimester bitti canım 6 gün sonra tam 3. ayın dolucak evet biraz daha rahatız artık şükürGünaydın kızlarBugün 12+0 oldum 3 ay bitti şükür. Risk biraz azalmıştır değil mi .
ben erkek olursa diye 3 isim düşünmüştüm Aren Eymen Tuna canım :) hala daha vazgeçmedim kesin değil cinsiyeti diye kız olursa ismi hazır Nisa olucak nasip olursa :)Ya kızlar bildiğiniz sevdiğiniz erkek isimleri yazsanıza ben bulamıyorum erkek ismi:)
Yok canım az yada çok yemekle ilgisi olduğunu sanmıyorum.denedim çünkü.azda yesem çok da yesem aynı.sabah kalkınca gayet normale dönmüş oluyoraynen azda yemek yiyorum ama sanki çok yiyorum da midem çatlayacak gibi
D vitamini herkeste düşük çıkıyo canım malesefGünaydın kızlar
doktordan geldim 13+5 olmuşuz
cinsiyet için pek bişey diyemedi bacak arası doluymuş
ensan kalınlığı iyi çok şükür.
ikili test verdim iyi mi yaptım bilmiyorum
bir haftada çıkar mı sonuç,haftaya tekrar kontrol hakkım var gidicem.
birde d vitaminim düşük çıktı
merhaba arkadaşlar, ağustos annesiyim aslında ama sizlerin bu yollardan geçtiğini düşünerek bir soru sormak istiyorum. gebelik kesem düzensiz yolk sac kese oranı kötü bebeğin kalp atışları var ama geçen haftaya göre az gelişmiş varmı aranızda böyle olup düzelen. pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum. ama çok ümitli konuşmadı
Enfeksiyon olmaması için bol bol su içmelisin canım. İçmen gerekiyorsa da içececksın mecbur .geçmiş olsunYa kızlar ben idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben hayatımda en fazla iki kez kullanmisimdir antibiyotik. Seneler var almadım hiç. Şimdi hamileyken alıyor olmam çok üzüyor beni ya.daha doğmadan antibiyotikle tanıştı.
canım aslında aklıma takılan bir şey var şu hesaplamalarda şimdi misal 11+4 olduğunda 12. haftanın içinde olmuyor mu ?İlk trimester bitti canım 6 gün sonra tam 3. ayın dolucak evet biraz daha rahatız artık şükür
Canım idrar yolu enfeksiyonu bebeğe antibiyotikten daha zararlı tabiki içeceksin o kötü etkilemesin diye zaten uzun uzadıya bi ilaç vermiyolar bende 3 gün fitil kullandım vajinal enfeksiyondan dolayı hemde daha gebelik başındaYa kızlar ben idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben hayatımda en fazla iki kez kullanmisimdir antibiyotik. Seneler var almadım hiç. Şimdi hamileyken alıyor olmam çok üzüyor beni ya.daha doğmadan antibiyotikle tanıştı.
evet canım 12 haftanın içinde ama 12 haftalık olmuyorsuncanım aslında aklıma takılan bir şey var şu hesaplamalarda şimdi misal 11+4 olduğunda 12. haftanın içinde olmuyor mu ?
Canım güzel sonuçlar alırsın inşallah.Günaydın kızlar
doktordan geldim 13+5 olmuşuz
cinsiyet için pek bişey diyemedi bacak arası doluymuş
ensan kalınlığı iyi çok şükür.
ikili test verdim iyi mi yaptım bilmiyorum
bir haftada çıkar mı sonuç,haftaya tekrar kontrol hakkım var gidicem.
birde d vitaminim düşük çıktı
hım anladım canımevet canım 12 haftanın içinde ama 12 haftalık olmuyorsun
tam 3. ayın 12+6 da dolmuş olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?