2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar ben idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben hayatımda en fazla iki kez kullanmisimdir antibiyotik. Seneler var almadım hiç. Şimdi hamileyken alıyor olmam çok üzüyor beni ya.daha doğmadan antibiyotikle tanıştı.

Hacettepe ye gitme imkaniniz olduğu için sanslisiniz bence. Oradaki hocalar apayrı birsey, mütevazi ilgili tecrübeli ve bilgili. Kadın doğum harici bir bölümüne gitmiştim çok iyiydi

6 haftadır iş yerinde kafayı tutuyorum, rahatsizligim yoksa bulaşıklar tezgahta iken uyuyup kaliyorum bugün sabah uyuyakaldim ise gec kaldık, biraksalar 20 saat uyuyorum mesela hafta sonu

aynen azda yemek yiyorum ama sanki çok yiyorum da midem çatlayacak gibi
benimde öyle bi şişkinim daha şimdiden. yemek canım istemiyor azar azar yemeğe çalışıyorum bişeylerden bende iştahımın açılmasını bekliyorum sabırla. en çok özlediğim şey iştahlıca yemek yemek:)

Ya kızlar bildiğiniz sevdiğiniz erkek isimleri yazsanıza ben bulamıyorum erkek ismi:)
benimde bebeğim erkek olunca bende biraz bakınmaya başladım isimlere övünç, kıvanç, levent şu an popüler isimlerim. daha çok kıvanç ismi üzerinde takıldım. eşimin henüz haberi yok gerçi:)

ben koruya gidiyorum. Memorial ile anlaşmamız yok olsaydı orada Kudret hocaya gidecektim.
Hangi koruya gidiyorsun?

Hacettepe ye gitme imkaniniz olduğu için sanslisiniz bence. Oradaki hocalar apayrı birsey, mütevazi ilgili tecrübeli ve bilgili. Kadın doğum harici bir bölümüne gitmiştim çok iyiydi
Evet ben hacettepe mezunuyum ordan bir bağ var aramda aslında ve stajımı da hacettepe çocukta yapmıştım. Türkiyenin en iyi hastanelerinden, bir de doktorumla bir güven ilişkisi kurarsam harika olacak.
Sen nasıl oldun, kuzular ne yapıyor?

Bende de aynı akşama doğru karnım 5 aylık gibi oluyor .çokmu yiyorum ne :)
çok yemekle ilgisi yok sanırım çünkü dün akşam denedim sadece bi kase çorbadan sonra migdem gerilmeye başladı. Bazen gerçekten migdem patlayacak sanıyorum okadar daraltıyor yani.

merhaba arkadaşlar, ağustos annesiyim aslında ama sizlerin bu yollardan geçtiğini düşünerek bir soru sormak istiyorum. gebelik kesem düzensiz yolk sac kese oranı kötü bebeğin kalp atışları var ama geçen haftaya göre az gelişmiş varmı aranızda böyle olup düzelen. pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktorum. ama çok ümitli konuşmadı

Ya kızlar bildiğiniz sevdiğiniz erkek isimleri yazsanıza ben bulamıyorum erkek ismi:)
ben erkek olursa diye 3 isim düşünmüştüm Aren Eymen Tuna canım :) hala daha vazgeçmedim kesin değil cinsiyeti diye kız olursa ismi hazır Nisa olucak nasip olursa :)

D vitamini herkeste düşük çıkıyo canım malesef
ikiliyi iyi yaptın bence en azndan neyle karşı karşıyasın görürsün inşallah temiz çıkar

büyüme oranından mı bahsediyosun anlayamadım geriden mi geliyor yani ? örnek veriyorum günde 1 mm değilde 3 günde 1mm mi büyüyor.
Hayır şu yüzden soruyorum hepimizin doktorları ilk haftalarda fark olabilceğini 1 haftaya kadar normal olduğunu söyledi canım

Enfeksiyon olmaması için bol bol su içmelisin canım. İçmen gerekiyorsa da içececksın mecbur .geçmiş olsun

Canım idrar yolu enfeksiyonu bebeğe antibiyotikten daha zararlı tabiki içeceksin o kötü etkilemesin diye zaten uzun uzadıya bi ilaç vermiyolar bende 3 gün fitil kullandım vajinal enfeksiyondan dolayı hemde daha gebelik başında
onlar fayda zarar ilişkisini dşünüyolar korkma

Canım güzel sonuçlar alırsın inşallah.

hayırlı sabahlar hanımlar. 11+4 olduk biz ve 11. haftanın başından beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti yani epeydir bunu net hissediyorum ama artık mesela normal uzanırken bile öyle bir hal alıyorki hareketler, pozisyonumu değiştirmem gerekiyor ve sağa sola dönüyorum. bazen uyuyamıyorum bile. hal böyle iken çeşitli internet sitelerinde 17. haftada hissedilmeye başlanıldığının söylenmesi bir hayli garip. Benim bebiş mi garip desem bir çok yerde okudum benim gibi erken hisseden anne adaylarının paylaşımlarını . Peki sizler ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…