2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet mide yanması bende de var yaw. Valla he tam bitti rahatız derken yeni bişey başlıyor. Bu nasıl geçecek acaba. Sütten nefret ediyorum süt iyi geliyormuş ama. Başka cozum önerisi olan var mı ?

Biri biter diğeri başlar :)))) bende gebelik boyunca kasık ağrıları ve sırt ağrıları en çok oldu.. birde balıktan midem bulanıyor yiyemiyorum
Ayyy ben de neyi çok seviyorsam onlardan hep bulandım. Çay demleyemiyorum içemiyorum çaydan bulanıyorum kokusundan ki çok severdim çayı.. Kullandığım yumuşatıcının kokusundan çok bulanıyorum ki bu da en sevdiğim kokuydu bol bol Kullanırdım .

Merhaba arkadaşlar benim 12 haftamda detaylı ultrasonda nazal kemik izlenememesi sebebiyle down sendromu işaret oldugunu söylediler bir hafta sonra perinatolojiye yönlendirdiler inşallah böyle birşey yoktur
İnşallah bir sıkıntı yoktur. Kızımda bana da bu bebek ölür demişti bir prof ancak şu an gayet sağlıklı ve 3.5 yaşında. Stres yapma bir an önce perinatolojiye git içinde büyütme.

Ben zekai tahir Burak ta doç. Dr. Turgay beye gittim. Memnun kaldım. 10 ocakta havçcettepe doç Dr özgür beye randevum var. 8nu da yazarım sana.

Geçmiş olsun. Bak sen şu yaramazsa. Bolca dinlen.

Ben de progestana başladım kanamam olunca. Doktor kız gibi dedi cinsiyet için. Hamilelik hep bir heyecan :)
Geçmiş olsun. Yaa sorma heyecan bizi öldürdü

Dedem yogun bakımda kızlar. Çok üzgünüm. İçimden hiçbir sey gelmiyor. Herseyin başı sağlık.
Çok geçmiş olsun rabbim çektirmesin hiç bir kuluna. Sen çok stres yapma. Yemeğini filan ihmal etme.

Kızlar gaz sancısı için ne yapabilirim? Yatamiyorum ya...
Şu an bende öyleyim. Ayaklarıma sıcak su torbası koydum. Sıcak su içtim. Karnıma da saat yönünün tersine masaj . yapıyorum. Pufffffffff.

En çok sevdiğimiz şeylerden tiksiniyoruz anlaşılan..zaten parfum,çamaşır kokuları ayrı bir dert:)

Kaşınan yere kolonya sık canım fısfıslı varsa hele daha rahat oluyor. Paranit falan hikaye. Öğretmenim ve bit en büyük sorunum

Yaaa :/

Benim ki psikolojik büyük ihtimal ama kolonya içimi rahatlatır en azından

Bu devirde bu bit olayı nasıl oluyo okullarda ya hiç anlamıyorum

Slm kızlar , akşamları sizdede hazimsizlik ve şişkinlik oluyormu .ay migdem sanki ortadan ayrılacak gibi oluyor.

Merhaba kizlar.cinsiyet belli olanlar isim konusunu dusundu mu? Ismi hanginiz belirlemeye karar verdiniz? Esim bi isme takmis kafayi surekli o isimle soruyor cok benimsemis ama ben sevemedim.Iki tame koyariz diyor ama ikimiz farkli isimlerle mi seslenicez bunu hic istemiyorum.Sizler isme nasil karar vereceksiniz?

Kız isminide
erkek isminide belirledik

Her iki isimede ben karar verdim ama eşimin beğenceğinden emindim ve ikisinide çok sevdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…