Teşekkür ederim, Ben hala aynı hasta öksüruk arttı boğulur gibi oluyorum kriz halinde geliyor, kulak göz iltihabı devam. Toparlayamadim yaHangi koruya gidiyorsun?
Evet ben hacettepe mezunuyum ordan bir bağ var aramda aslında ve stajımı da hacettepe çocukta yapmıştım. Türkiyenin en iyi hastanelerinden, bir de doktorumla bir güven ilişkisi kurarsam harika olacak.
Sen nasıl oldun, kuzular ne yapıyor?
mesela 1 hafta önce 9mm olan kese bir hafta sonra 11mm olmuş. doktor kese daha büyük olmalıydı diyor. tutunduğu yer kötü dedi. yolk sac ile kesenin oranı kötü dedi. kalp atışı var ama kese önceki haftaya göre çok az büyümüş şekli bozuk kanama alanı var dedi. peçeteye de kan geliyor az ama geliyor.büyüme oranından mı bahsediyosun anlayamadım geriden mi geliyor yani ? örnek veriyorum günde 1 mm değilde 3 günde 1mm mi büyüyor.
Hayır şu yüzden soruyorum hepimizin doktorları ilk haftalarda fark olabilceğini 1 haftaya kadar normal olduğunu söyledi canım
yakın takip edilmen gerekiyor sağlıklı bir gebelikse Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım Allah korktuğunu yaşatmasın progestan kullanıyo musunmesela 1 hafta önce 9mm olan kese bir hafta sonra 11mm olmuş. doktor kese daha büyük olmalıydı diyor. tutunduğu yer kötü dedi. yolk sac ile kesenin oranı kötü dedi. kalp atışı var ama kese önceki haftaya göre çok az büyümüş şekli bozuk kanama alanı var dedi. peçeteye de kan geliyor az ama geliyor.
hayırlı sabahlar hanımlar. 11+4 olduk biz ve 11. haftanın başından beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti yani epeydir bunu net hissediyorum ama artık mesela normal uzanırken bile öyle bir hal alıyorki hareketler, pozisyonumu değiştirmem gerekiyor ve sağa sola dönüyorum. bazen uyuyamıyorum bile. hal böyle iken çeşitli internet sitelerinde 17. haftada hissedilmeye başlanıldığının söylenmesi bir hayli garip. Benim bebiş mi garip desem bir çok yerde okudum benim gibi erken hisseden anne adaylarının paylaşımlarını . Peki sizler ne durumdasınız?
Banada fitil ve krem yazdıCanım idrar yolu enfeksiyonu bebeğe antibiyotikten daha zararlı tabiki içeceksin o kötü etkilemesin diye zaten uzun uzadıya bi ilaç vermiyolar bende 3 gün fitil kullandım vajinal enfeksiyondan dolayı hemde daha gebelik başında
onlar fayda zarar ilişkisini dşünüyolar korkma
Amin inş.Canım güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Gökmen, Buğra, Harun, Oguz(han)..Ya kızlar bildiğiniz sevdiğiniz erkek isimleri yazsanıza ben bulamıyorum erkek ismi:)
Kuzum ben hissediyorum 10.haftadan beri, ama benim ikinci gebelik, böyle vucuduna hafif bir tüy değmiş gibi cok güçsüz ama bebek harekti olduğuna eminim..hayırlı sabahlar hanımlar. 11+4 olduk biz ve 11. haftanın başından beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti yani epeydir bunu net hissediyorum ama artık mesela normal uzanırken bile öyle bir hal alıyorki hareketler, pozisyonumu değiştirmem gerekiyor ve sağa sola dönüyorum. bazen uyuyamıyorum bile. hal böyle iken çeşitli internet sitelerinde 17. haftada hissedilmeye başlanıldığının söylenmesi bir hayli garip. Benim bebiş mi garip desem bir çok yerde okudum benim gibi erken hisseden anne adaylarının paylaşımlarını . Peki sizler ne durumdasınız?
Çukurambar canım . Ama tam içime sinmedi. Livde Ebru yüce var onun ilgisini sevdim ama nette arattığımda iyi şeyler cıkmıyorHangi koruya gidiyorsun?
Evet ben hacettepe mezunuyum ordan bir bağ var aramda aslında ve stajımı da hacettepe çocukta yapmıştım. Türkiyenin en iyi hastanelerinden, bir de doktorumla bir güven ilişkisi kurarsam harika olacak.
Sen nasıl oldun, kuzular ne yapıyor?
maşallahhhOkka burunlu minnoşum :)
hayırlı sabahlar hanımlar. 11+4 olduk biz ve 11. haftanın başından beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti yani epeydir bunu net hissediyorum ama artık mesela normal uzanırken bile öyle bir hal alıyorki hareketler, pozisyonumu değiştirmem gerekiyor ve sağa sola dönüyorum. bazen uyuyamıyorum bile. hal böyle iken çeşitli internet sitelerinde 17. haftada hissedilmeye başlanıldığının söylenmesi bir hayli garip. Benim bebiş mi garip desem bir çok yerde okudum benim gibi erken hisseden anne adaylarının paylaşımlarını . Peki sizler ne durumdasınız?
Yaptım canım benim doktor erkek dedi yine :) 4 gün sonra kan testim çıkıcak tekrardan gidicem :)maşallahhh
yaptı mı canım ikiliyi bide cinsiyet netleşti mi :)
Yaptım canım benim doktor erkek dedi yine :) 4 gün sonra kan testim çıkıcak tekrardan gidicem :)
Hacettepe de muayene ne kadae canım? Bir de doktorlar sabit degil mi orada surekli değişmiyor . Özele gidiyorum su an ama yogun bakim unitesi vs onemliİlk muayeneye etimed hastanesine gittim. daha sonra zekai tahir burak perinatoloji. 10 ocakta da hacettepe perinatolojiye gideceğim. Hacettepeyi de göreyim ona göre karar vereceğim bakalım. ben ikizlere hamileyim o yüzden perinatoloji takip etsin ve orada doğurayım istiyorum. hacettepe iyi bir hastane yenidoğan yoğun bakımı oldukça iyi. muhtemelen Hacettepe olur.
İnşaallaaaahhh :)ay hadi tertemiz çıksın sonuçların sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah ,hızla büyüyorlar :)Okka burunlu minnoşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?