2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederim, Ben hala aynı hasta öksüruk arttı boğulur gibi oluyorum kriz halinde geliyor, kulak göz iltihabı devam. Toparlayamadim ya çocuklar iyidir herhalde çok şükür bir tuhaflık hissetmiyorum 2 hafta sonra kontrolde gorusecegiz kendileriyle :)) siz sağlık alanında mı calisiyorsunuz

mesela 1 hafta önce 9mm olan kese bir hafta sonra 11mm olmuş. doktor kese daha büyük olmalıydı diyor. tutunduğu yer kötü dedi. yolk sac ile kesenin oranı kötü dedi. kalp atışı var ama kese önceki haftaya göre çok az büyümüş şekli bozuk kanama alanı var dedi. peçeteye de kan geliyor az ama geliyor.

yakın takip edilmen gerekiyor sağlıklı bir gebelikse Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım Allah korktuğunu yaşatmasın progestan kullanıyo musun

Bugün bende doktora dedim henüz hissedemezsin dedi.
senin plesantan bebeğin önünde dahada geç hissetmen gerekir
bende uzandığımda hissediyorum ama doktorlar öyle demiyor

Banada fitil ve krem yazdı
yanma ve kaşıntım vardı

Kuzum ben hissediyorum 10.haftadan beri, ama benim ikinci gebelik, böyle vucuduna hafif bir tüy değmiş gibi cok güçsüz ama bebek harekti olduğuna eminim..

Çukurambar canım . Ama tam içime sinmedi. Livde Ebru yüce var onun ilgisini sevdim ama nette arattığımda iyi şeyler cıkmıyor

Canm ben 10. Haftadan beri hissediyorum tabi ozamanlae daha netti cunku kasiklarimda yag katmani yok cok kolay hissediyordum :).
Ama rahim göbek tarafina ciktikca az hissediyorum sanirim yağ tabakasi hissetmemi engelliyor

Hacettepe de muayene ne kadae canım? Bir de doktorlar sabit degil mi orada surekli değişmiyor . Özele gidiyorum su an ama yogun bakim unitesi vs onemli

Kız olursa bilge koyacağız da erkek olursa diye seçeneklerimiz bile yok henüz...oğluma hamileyken de erkek olursa uygar diyorduk kız olursa da bir sürü isim arasında kalmıştık...çok şükür secim yapmak zorunda kalmadan uygar geldi...inşallah bunda da isim aramak zorunda kalmayız kız olur da adı belli olur hemen inşallah inşallah insallaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…