2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gunaydin herkese ankarada olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben memorialdan dogum paketi almayi dusunuyorum

Aynen bende kahve parfüm ve yumuşatıcı kokusundan nefret ettim. Esime bile parfüm siktirmiyorum

Cinsiyet belli degl ama kiz olursa eslem ismine esim takmis durumda daha evlenir evlenmez soyluyordu ve aslada vazgecmedi bende begenmiyorm eslem ismini bu arada eslem alya diyo sonu ne olur hic bilemiyorm

Aman nazar etmim 2 haftadır tık yok arada vurup geçiyo ama kusmuyorum canım bitti onlar çok şükür mide yanması başladı bu seferde =)
sana bunları yazdım dün yine çıkardım :)) arada yokluyor hala, mide yanması için ilaç varmış ama tabi kullanmasak daha iyi son aylara doğru kullanırız son aylarda daha çok artıyoremuş

sana bunları yazdım dün yine çıkardım :)) arada yokluyor hala, mide yanması için ilaç varmış ama tabi kullanmasak daha iyi son aylara doğru kullanırız son aylarda daha çok artıyoremuş
İnşallah tamamen biter canım az kaldı şu 15. 16. haftayı görsek hayırlısıyla gerisi gelir aynen mide ilacı kullanmadım kullanmamaya çalışıyorum dayanabildiğim kadar artık

Gunaydin herkese ankarada olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben memorialdan dogum paketi almayi dusunuyorum
İlk muayeneye etimed hastanesine gittim. daha sonra zekai tahir burak perinatoloji. 10 ocakta da hacettepe perinatolojiye gideceğim. Hacettepeyi de göreyim ona göre karar vereceğim bakalım. ben ikizlere hamileyim o yüzden perinatoloji takip etsin ve orada doğurayım istiyorum. hacettepe iyi bir hastane yenidoğan yoğun bakımı oldukça iyi. muhtemelen Hacettepe olur.

Maşallah...gözünüz aydın rabbim sağlıkla kavuştursun

Evet ikizse daha iyi olur tabi. En iyi hastaneler hcettepe zekai tahir en guvenilir. Saglikla kucagina al insallah bebislerini

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın :)

Kızlar bana yine biseyler oldu dun akşam yemekten kalktık sofrayı eşim kaldirmis ben hemen uzanivermistim koltuğa uyumuş kalmışım... sonrasında oğlanı yatırmak için kalktım onunla ilgilendim bi yarım saat uyanık kaldım hoop yine yatmaya derken uyumuş kalmışım çocuğu okula bile götüremedim nooluyo böyle bana anlamadım var mi benim gibi uykucu çok üzüldüm ya çocuk okula gidemedi benim yüzümden gerçi anasınıfı ama turşu yapacaklardı

Günaydın kızlar
doktordan geldim 13+5 olmuşuz
cinsiyet için pek bişey diyemedi bacak arası doluymuş
ensan kalınlığı iyi çok şükür.
ikili test verdim iyi mi yaptım bilmiyorum
bir haftada çıkar mı sonuç,haftaya tekrar kontrol hakkım var gidicem.
birde d vitaminim düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…