Valla tek düşündüğüm şey gelecekleri olur. Eğitimlerini adam akıllı alsınlar hiç bişeyden mahrum kalmasınlar isterim. Tek engelim bu olur heralde canım
Kızlar bana yine biseyler oldu dun akşam yemekten kalktık sofrayı eşim kaldirmis ben hemen uzanivermistim koltuğa uyumuş kalmışım... sonrasında oğlanı yatırmak için kalktım onunla ilgilendim bi yarım saat uyanık kaldım hoop yine yatmaya derken uyumuş kalmışım çocuğu okula bile götüremedim nooluyo böyle bana anlamadım var mi benim gibi uykucu çok üzüldüm ya çocuk okula gidemedi benim yüzümden gerçi anasınıfı ama turşu yapacaklardı
:) turşu ha ne güzel sana da getirirdi olunca çok yanlış bir zamanda göndermemişsin , bende uykucuyum canım akşam yemeği yedikten sonra çok uykum geliyor anlatamam, direniyorum vallahi
Ya kızlar ben idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben hayatımda en fazla iki kez kullanmisimdir antibiyotik. Seneler var almadım hiç. Şimdi hamileyken alıyor olmam çok üzüyor beni ya.daha doğmadan antibiyotikle tanıştı.