Ben muayeneler için özelde 19 mayıs hastanesi-devlette sami ulus'un turgut özal ek binasına gidiyorum ama randevu bulamadığım zaman zekai tahir'e gidiyorum. Zekai tahir'e mecburen gidiyorum sevmiyorum orayı. Doğum fiyatları için HRS-Liv-Akay hastanesini falan aradım sadece doğum ücretleri 6000 civarı. Doğum için Turgut Özal düşünüyodum aslında ama hastanede odalar dolu olduğunda o halde başka hastaneye yönlendirebiliyorlarmış, şansa bırakmak istemiyorum riskli olabilir. Uygun bi özel hastane bulmak istiyorum, araştırıyorum da ya keçiören ya etimesgut taraflarında sanırım fiyatlar daha uygun oralar da bize epey uzak, nasıl olacak bilmiyorum.Gunaydin herkeseankarada olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben memorialdan dogum paketi almayi dusunuyorum
yaa o doktor çok tatlı. Sincan Koru'dayken gitmiştim hamile kalmadan önce. Keşke kurumun anlaşmaıs olsaydı memorial ile.Benim de doktorum kudret erkenekli :) onun icin gidiyorum ben de.
Aslıhan hocaya gidiyorum ben. Şimdilik iyi gibi.Merhaba çukurambar koruda hangi dontora gidiyorsunuz acaba
Aynı sebeplerden ve kendi işim nedeniyle zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım hiçValla tek düşündüğüm şey gelecekleri olur. Eğitimlerini adam akıllı alsınlar hiç bişeyden mahrum kalmasınlar isterim. Tek engelim bu olur heralde canım
Aynı sebeplerden ve kendi işim nedeniyle zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım hiç
Ama gözümü kararttım baktım yaş geçiyo işte
Maşallah canım :)Aha benim göbüş
Benim kimlik 29 da gercek 1 yaş küçük yazdirmis babamaramızda en genç anne kim acaba ?
Ben de hissediyorum ve bebeklerim olduğuna eminim. ama bu konuda kimseyi inandıramıyorum :):):)hayırlı sabahlar hanımlar. 11+4 olduk biz ve 11. haftanın başından beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti yani epeydir bunu net hissediyorum ama artık mesela normal uzanırken bile öyle bir hal alıyorki hareketler, pozisyonumu değiştirmem gerekiyor ve sağa sola dönüyorum. bazen uyuyamıyorum bile. hal böyle iken çeşitli internet sitelerinde 17. haftada hissedilmeye başlanıldığının söylenmesi bir hayli garip. Benim bebiş mi garip desem bir çok yerde okudum benim gibi erken hisseden anne adaylarının paylaşımlarını . Peki sizler ne durumdasınız?
Çok geçmiş olsun. Sağlık hizmetleri çalışanıyım evet :) benim de 10 ocakta kontrolüm bakalım. Sen Erzurumdaydın değil mi? turp içine bal yap. Orda güzel bal olur. Umarım bir an önce iyileşirsin.Teşekkür ederim, Ben hala aynı hasta öksüruk arttı boğulur gibi oluyorum kriz halinde geliyor, kulak göz iltihabı devam. Toparlayamadim yaçocuklar iyidir herhalde çok şükür bir tuhaflık hissetmiyorum 2 hafta sonra kontrolde gorusecegiz kendileriyle :)) siz sağlık alanında mı calisiyorsunuz
Çukurambarda zahide hanımı çok övüyorlar ancak ben bir skandallarını okumuştum çukurambar korunun o biraz soğuttu beni, bir de bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, Sincan koruya gitmiştim memnun kalmamıştım o yüzden devlet hastanesi olsun istedim.Çukurambar canım . Ama tam içime sinmedi. Livde Ebru yüce var onun ilgisini sevdim ama nette arattığımda iyi şeyler cıkmıyor
Maşallah ya tablo gibiOkka burunlu minnoşum :)
120 tl diye gördüm internette ama henüz gitmedim bilmiyorum, gidince yazarım. Hocada özel muayene oluyorsun ve hep aynı doktora devam ediyorsun. Kızımda da üniversite hastanesinde bir hocaya takip ve doğum olmuştu. Yeni doğanı önemli bir de ben ikiz hamile olunca, risk artıyor o yüzden devlet olsun istiyorum.Hacettepe de muayene ne kadae canım? Bir de doktorlar sabit degil mi orada surekli değişmiyor . Özele gidiyorum su an ama yogun bakim unitesi vs onemli
Benim kilom 70 66 ile hamile kaldım. karnım kocaman hamile olduğum belli. belki ikiz olduğundan öyledir ve 3. gebeliğim. ilkinde benim de çıkmamıştı 5 aya kadar.Kızlar bu göbekler ne zaman çıkıcak ? benim iç karnım mı geniş yoksa kilo mu almıyorum diye anlamadım
2. ve 3. gebeliklerde daha çabuk çıktığını okumuştum sanırım bizimde ilk diye geç çıkıcakBenim kilom 70 66 ile hamile kaldım. karnım kocaman hamile olduğum belli. belki ikiz olduğundan öyledir ve 3. gebeliğim. ilkinde benim de çıkmamıştı 5 aya kadar.
Merhaba kızlar bugün ikili test sonuçlarım için gittik doktor herhangi bir sorun görünmüyor zaten bu bir tanı değil tarama testi dedi, 3 hafta sonra 3 lü için çağırdı veeee cinsiyet için büyük olasılıkla erkek dedi. Hemen gittik bi çift mavi minik patik aldık cinsiyeti telefonda tek tek söylemek yerine instagramdan bi paylaşım yapıp duyurmayı düşündük, anneler için de whatsapptan durum paylaşırız artıkÇok heyecanlıyız ileriki haftalarda ya olasılık değişirse kız derlerse diye düşünüyoruz ama sabredemiyoruz eşim de ben de. Akşama kadar kimseye söylemesek iyi
Ben muayeneler için özelde 19 mayıs hastanesi-devlette sami ulus'un turgut özal ek binasına gidiyorum ama randevu bulamadığım zaman zekai tahir'e gidiyorum. Zekai tahir'e mecburen gidiyorum sevmiyorum orayı. Doğum fiyatları için HRS-Liv-Akay hastanesini falan aradım sadece doğum ücretleri 6000 civarı. Doğum için Turgut Özal düşünüyodum aslında ama hastanede odalar dolu olduğunda o halde başka hastaneye yönlendirebiliyorlarmış, şansa bırakmak istemiyorum riskli olabilir. Uygun bi özel hastane bulmak istiyorum, araştırıyorum da ya keçiören ya etimesgut taraflarında sanırım fiyatlar daha uygun oralar da bize epey uzak, nasıl olacak bilmiyorum.
Aslıhan hocaya gidiyorum ben. Şimdilik iyi gibi.[/QUOTE
Muayene ücreti ne kadar birde Zahide küçük içinde çok iyi diyorlar normal doğumu destekliyormuş ve perine masajı yaptırarak olabildiğince az kesisiz yırtıksız doğum gerçekleştiriyormuş
Sağol canım akşam deneyeyim turp bal. Erzurum'dayim. Gidilecek dogrd duzgun bir doktor bulamıyorum inşallah basarcam bulmayı. Benim karnım hiç cikmadi eşim hevesli her gün göbeğime bakıyor iki tane olduğu halde hamile gibi değilsin diyor her baktiginda sabret çorap giydirmek zorunda kalabilirsin sonra diyorumBen de hissediyorum ve bebeklerim olduğuna eminim. ama bu konuda kimseyi inandıramıyorum :):):)
Çok geçmiş olsun. Sağlık hizmetleri çalışanıyım evet :) benim de 10 ocakta kontrolüm bakalım. Sen Erzurumdaydın değil mi? turp içine bal yap. Orda güzel bal olur. Umarım bir an önce iyileşirsin.
Çukurambarda zahide hanımı çok övüyorlar ancak ben bir skandallarını okumuştum çukurambar korunun o biraz soğuttu beni, bir de bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, Sincan koruya gitmiştim memnun kalmamıştım o yüzden devlet hastanesi olsun istedim.
Maşallah ya tablo gibi
120 tl diye gördüm internette ama henüz gitmedim bilmiyorum, gidince yazarım. Hocada özel muayene oluyorsun ve hep aynı doktora devam ediyorsun. Kızımda da üniversite hastanesinde bir hocaya takip ve doğum olmuştu. Yeni doğanı önemli bir de ben ikiz hamile olunca, risk artıyor o yüzden devlet olsun istiyorum.
çok sevindim bence bekle birazcık daha :) yanılma payımız yüksek sakın kimseye doktor kız dedi demeyin demişti doktorumşöyle bi 16-17 de kesinleşir ki 3 hafta sonra gidicekmişsin de 3lüyü neden istedi onu anlamadım ?
Evet kesinlikle :) cok seviyorum ben. Benim de calistigim yerin koru sincanla anlasmasi vardi cok uyguna geliyordu ucretleri. Ama ben kudret hocadan baska doktora gitmek istemedigim icin mecbur memoriala gidecegim :)yaa o doktor çok tatlı. Sincan Koru'dayken gitmiştim hamile kalmadan önce. Keşke kurumun anlaşmaıs olsaydı memorial ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?