2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar bugün ikili test sonuçlarım için gittik doktor herhangi bir sorun görünmüyor zaten bu bir tanı değil tarama testi dedi, 3 hafta sonra 3 lü için çağırdı veeee cinsiyet için büyük olasılıkla erkek dedi. Hemen gittik bi çift mavi minik patik aldık cinsiyeti telefonda tek tek söylemek yerine instagramdan bi paylaşım yapıp duyurmayı düşündük, anneler için de whatsapptan durum paylaşırız artık Çok heyecanlıyız ileriki haftalarda ya olasılık değişirse kız derlerse diye düşünüyoruz ama sabredemiyoruz eşim de ben de. Akşama kadar kimseye söylemesek iyi

Gunaydin herkese ankarada olanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben memorialdan dogum paketi almayi dusunuyorum
Ben muayeneler için özelde 19 mayıs hastanesi-devlette sami ulus'un turgut özal ek binasına gidiyorum ama randevu bulamadığım zaman zekai tahir'e gidiyorum. Zekai tahir'e mecburen gidiyorum sevmiyorum orayı. Doğum fiyatları için HRS-Liv-Akay hastanesini falan aradım sadece doğum ücretleri 6000 civarı. Doğum için Turgut Özal düşünüyodum aslında ama hastanede odalar dolu olduğunda o halde başka hastaneye yönlendirebiliyorlarmış, şansa bırakmak istemiyorum riskli olabilir. Uygun bi özel hastane bulmak istiyorum, araştırıyorum da ya keçiören ya etimesgut taraflarında sanırım fiyatlar daha uygun oralar da bize epey uzak, nasıl olacak bilmiyorum.

Valla tek düşündüğüm şey gelecekleri olur. Eğitimlerini adam akıllı alsınlar hiç bişeyden mahrum kalmasınlar isterim. Tek engelim bu olur heralde canım
Aynı sebeplerden ve kendi işim nedeniyle zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım hiç
Ama gözümü kararttım baktım yaş geçiyo işte

Aynı sebeplerden ve kendi işim nedeniyle zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım hiç
Ama gözümü kararttım baktım yaş geçiyo işte

eğitimimi tamamladım sağlam bi iş edindim 5 yıllık flörtün sonunda ben evleniyorum anne baba ksuura bakmayın dedim 24 yaşında evlendim 3. üniversitemi dışardan bitirmeye çalışıyorum sınavlara giremedim malum bulantılar düşük tehlikesi baktım neden beklim ki erken anne olayım dedim Rabbim de nasip etti 26 yaşında anne olucam hep hayalini kurardım çok yaş farkı olmasın diye yapıştırdım o yüzden

Ben de hissediyorum ve bebeklerim olduğuna eminim. ama bu konuda kimseyi inandıramıyorum :):):)

Çok geçmiş olsun. Sağlık hizmetleri çalışanıyım evet :) benim de 10 ocakta kontrolüm bakalım. Sen Erzurumdaydın değil mi? turp içine bal yap. Orda güzel bal olur. Umarım bir an önce iyileşirsin.

Çukurambar canım . Ama tam içime sinmedi. Livde Ebru yüce var onun ilgisini sevdim ama nette arattığımda iyi şeyler cıkmıyor
Çukurambarda zahide hanımı çok övüyorlar ancak ben bir skandallarını okumuştum çukurambar korunun o biraz soğuttu beni, bir de bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, Sincan koruya gitmiştim memnun kalmamıştım o yüzden devlet hastanesi olsun istedim.

Okka burunlu minnoşum :)
Maşallah ya tablo gibi

Hacettepe de muayene ne kadae canım? Bir de doktorlar sabit degil mi orada surekli değişmiyor . Özele gidiyorum su an ama yogun bakim unitesi vs onemli
120 tl diye gördüm internette ama henüz gitmedim bilmiyorum, gidince yazarım. Hocada özel muayene oluyorsun ve hep aynı doktora devam ediyorsun. Kızımda da üniversite hastanesinde bir hocaya takip ve doğum olmuştu. Yeni doğanı önemli bir de ben ikiz hamile olunca, risk artıyor o yüzden devlet olsun istiyorum.

Bugün bizim de kontrolümüz vardı 12 haftalık olmuşuz doktor geçen hafta erkeğe benziyor dedi bugün de Kıza benziyor dedi anlayanlar varsa bakabilir mi

Eklentiler

• 5CFF2DDF-421D-46CC-BDB7-A52524D716CE.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 8D1598BA-5C97-46CF-8561-05A2713A0917.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu göbekler ne zaman çıkıcak ? benim iç karnım mı geniş yoksa kilo mu almıyorum diye anlamadım
Benim kilom 70 66 ile hamile kaldım. karnım kocaman hamile olduğum belli. belki ikiz olduğundan öyledir ve 3. gebeliğim. ilkinde benim de çıkmamıştı 5 aya kadar.

çok sevindim bence bekle birazcık daha :) yanılma payımız yüksek sakın kimseye doktor kız dedi demeyin demişti doktorum şöyle bi 16-17 de kesinleşir ki 3 hafta sonra gidicekmişsin de 3lüyü neden istedi onu anlamadım ?

B betullu çok sevindim. Kuzu ne yapıyordu? Ankara üniv. hastanesine iyi diyoorlar bi de orayı deneyebilirsin

Çok sağ ol canım benim Babası gibi uyuşuk olacak sanırım genelde uyuyor biz uyandırıyoruz ultrasonla dürte dürte Çok şükür iyiymiş ama. Evet ordan randevu almaya çalıştım sabah 8de aramanız lazım dediler yarın denicem. Bir de şeyi sorucam ben yarın 14+0 oluyorum. Turgut özal 13+6 dedi ama USG raporunda BPD ölçüsü 23 mm 13 h yazmış, internetten bakınca gördüm rapora yazılanı. BPD kafa çapı ölçüsüymüş, bakıyorum internette 14. hafta en az 25 hatta 28 mm olması gerekiyor falan yazmışlar, ciddi bi şey mi acaba sormam gerekir mi doktora

Sağol canım akşam deneyeyim turp bal. Erzurum'dayim. Gidilecek dogrd duzgun bir doktor bulamıyorum inşallah basarcam bulmayı. Benim karnım hiç cikmadi eşim hevesli her gün göbeğime bakıyor iki tane olduğu halde hamile gibi değilsin diyor her baktiginda sabret çorap giydirmek zorunda kalabilirsin sonra diyorum hasta olunca iki kilo verdim 60 a düştüm yine

Bakalım akşama kadar beklicez şimdilik akşam kesin karar vericez :) Rutin olarak 2li 3lü 4lü yapılıyormuş, doğruluk payları daha yüksek oluyormuş onun için istemiş.

yaa o doktor çok tatlı. Sincan Koru'dayken gitmiştim hamile kalmadan önce. Keşke kurumun anlaşmaıs olsaydı memorial ile.
Evet kesinlikle :) cok seviyorum ben. Benim de calistigim yerin koru sincanla anlasmasi vardi cok uyguna geliyordu ucretleri. Ama ben kudret hocadan baska doktora gitmek istemedigim icin mecbur memoriala gidecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…