2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bakalım akşama kadar beklicez şimdilik akşam kesin karar vericez :) Rutin olarak 2li 3lü 4lü yapılıyormuş, doğruluk payları daha yüksek oluyormuş onun için istemiş.
ben rutin olarak 2liyi biliyorum yapılması gerekirse şüpheli bişey çıkarsa 3lü 4lü istiyolar diye okuyodum her yerde şaşırdım canım

ben rutin olarak 2liyi biliyorum yapılması gerekirse şüpheli bişey çıkarsa 3lü 4lü istiyolar diye okuyodum her yerde şaşırdım canım

Ben de şimdiye kadar her yerde rutin olarak 2liyi de, 3lü ve 4lüyü de okumuştum, hatta 3lü-4lü sonuçları daha net olabildiği için onlara göre amniyosentez yapılıyor diye biliyorum, ki bugün hem özel hem devlet iki doktora gittim ikisine de üstüne basa basa sordum, sorun görünmüyor ikili sonuçların gayet iyi risk oranları düşük dediler. Tabii bu bir tanı değil tarama testi bu sana bir sonuç vermez de dediler. Farklı şeyler biliyoruzdur belki canım çünkü yaptırsam mı yaptırmasam mı nipt testi mi yaptırsam fetal dna mı diye çok kurcalamıştım bu testleri. Her durumda tüm testleri yaptırmayı düşünüyorum :)

Ama işte burdan kimseden istendiğini ben dahil 3lü 4lü için gideceğini duymadım çevremden duymadım o yüzden şaşkınım inanki belki doktorların görüşleri farklı bilemiyorum tabiki ben gerek görülürse 3lü 4lü yapılabilceğini doktorlardan da dinledim ben yanlış biliyo olabilirim. Olsun sonuçların temiz çıkmış gerisi önemli değil

Ben de Korunun o skandalını duydum fakat bahsedilen doktor şu anda Liv'de çalışıyor ne derece doğru bilmiyorum. Zahide hocaya gittim uzun bir süre aşırı yoğun kendisi her gittiğimde çok bekliyordum ve muayeneler çok kısa sürüyordu bıraktım o yüzden. Gebe kalma dönemim çok çetrefilli ve zor geçti o yüzden doktorların çoğuna gitmişliğim var özel hastanelerde :)

Zahide hoca doğum konusunda çok iyi ben ona da gittim ama aşırı yogun ve her gittiğimde baya bekliyordum zor randevu buluyordum. Muayeneler de çok kısa sürüyordu bıraktım o yüzden. Benim kurum anlaşmalı o yüzden muayene ücretini bilmiyorum B Binnurcel

Valla ben de nerde okusam 11-14 ikili test, 16-20 üçlü ve dörtlü testleri rutin olarak gördüm, tabii hepsinin yapılıp yapılmama kararı anneye bırakılıyor. Ha şöyle de olabilir benim yaş riskim 1:593, resmi olarak 30um ama yaşım 29, o da o yüzden öyle çıkmıştır diye düşündüğüm için çok da umursamadım, en yakın risk oranım bu. Bunun için gerek görmüş de olabilir ama bana bununla ilgili bir şey söylenmedi. Öyle tabii önemli olan bebeğimin sağlığı.

:):):) çocuğu çok rahatsız etmeyin yahu :):):) dene bakalım bi yarın. ya her hastanede farklı ölçüm yapıyorlar merak etme benim de etimed ve zekai tahir arasında 6 gün oynuyordu. kafana takacağın bir şey değil bu bence .

Umarım bulursun, dikkat et kendine ya kuzulara kıyamam. evet eşin son aylar çok zorlanacak benim ilk gebeliğimde eşim bel fıtığı olmuştu beni yattığım yerden kaldırırken :):)

canım bildiğimkadarıyla 30 yaş risk grubu değil. 35 dan sonra risk grubuna giriyor.

sadece yaştan öyle çıkmış diye değerlendirmiyolarmış ben sordum kombine bakılması gerekiyor. Hayırlısı canım inşallah onlardanda güzel sonuç alırsın

ay bence çok şükür hamileliğin en sabırsız zamanları bahara geliyor. bu botlarla kalın kazaklarla nasıl olurdu düşünemiyorum.
sana bişey sölim mi millet manyak olduğumu düşünüyor ama sadece 1 kere bot giydim
deri spor ayakkabılar hafif topuklular giyiyorum çünkü kendimi taşımaıyorum ki botu taşıyayım yani En güzel zamanda izne çıkıcam mayıs ortasından sonra miss

Kızlar hastaneden ayrıldıktan sonra sigortamı kendim ödüyorum doğum parası alırım değil mi normal sigortalılar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…