ben rutin olarak 2liyi biliyorum yapılması gerekirse şüpheli bişey çıkarsa 3lü 4lü istiyolar diye okuyodum her yerde şaşırdım canımBakalım akşama kadar beklicez şimdilik akşam kesin karar vericez :) Rutin olarak 2li 3lü 4lü yapılıyormuş, doğruluk payları daha yüksek oluyormuş onun için istemiş.
ben rutin olarak 2liyi biliyorum yapılması gerekirse şüpheli bişey çıkarsa 3lü 4lü istiyolar diye okuyodum her yerde şaşırdım canım
Ben de şimdiye kadar her yerde rutin olarak 2liyi de, 3lü ve 4lüyü de okumuştum, hatta 3lü-4lü sonuçları daha net olabildiği için onlara göre amniyosentez yapılıyor diye biliyorum, ki bugün hem özel hem devlet iki doktora gittim ikisine de üstüne basa basa sordum, sorun görünmüyor ikili sonuçların gayet iyi risk oranları düşük dediler. Tabii bu bir tanı değil tarama testi bu sana bir sonuç vermez de dediler. Farklı şeyler biliyoruzdur belki canım çünkü yaptırsam mı yaptırmasam mı nipt testi mi yaptırsam fetal dna mı diye çok kurcalamıştım bu testleri. Her durumda tüm testleri yaptırmayı düşünüyorum :)
Çukurambarda zahide hanımı çok övüyorlar ancak ben bir skandallarını okumuştum çukurambar korunun o biraz soğuttu beni, bir de bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, Sincan koruya gitmiştim memnun kalmamıştım o yüzden devlet hastanesi olsun istedim..
Ama işte burdan kimseden istendiğini ben dahil 3lü 4lü için gideceğini duymadım çevremden duymadım o yüzden şaşkınım inanki belki doktorların görüşleri farklı bilemiyorum tabiki ben gerek görülürse 3lü 4lü yapılabilceğini doktorlardan da dinledim ben yanlış biliyo olabilirim. Olsun sonuçların temiz çıkmış gerisi önemli değil
Çok sağ ol canım benimBabası gibi uyuşuk olacak sanırım genelde uyuyor biz uyandırıyoruz ultrasonla dürte dürte Çok şükür iyiymiş ama. Evet ordan randevu almaya çalıştım sabah 8de aramanız lazım dediler yarın denicem. Bir de şeyi sorucam ben yarın 14+0 oluyorum. Turgut özal 13+6 dedi ama USG raporunda BPD ölçüsü 23 mm 13 h yazmış, internetten bakınca gördüm rapora yazılanı. BPD kafa çapı ölçüsüymüş, bakıyorum internette 14. hafta en az 25 hatta 28 mm olması gerekiyor falan yazmışlar, ciddi bi şey mi acaba sormam gerekir mi doktora
Umarım bulursun, dikkat et kendine ya kuzulara kıyamam. evet eşin son aylar çok zorlanacak benim ilk gebeliğimde eşim bel fıtığı olmuştu beni yattığım yerden kaldırırken :):)Sağol canım akşam deneyeyim turp bal. Erzurum'dayim. Gidilecek dogrd duzgun bir doktor bulamıyorum inşallah basarcam bulmayı. Benim karnım hiç cikmadi eşim hevesli her gün göbeğime bakıyor iki tane olduğu halde hamile gibi değilsin diyor her baktiginda sabret çorap giydirmek zorunda kalabilirsin sonra diyorumhasta olunca iki kilo verdim 60 a düştüm yine
Benim çıktı valla :))Kızlar bu göbekler ne zaman çıkıcak ? benim iç karnım mı geniş yoksa kilo mu almıyorum diye anlamadım
canım bildiğimkadarıyla 30 yaş risk grubu değil. 35 dan sonra risk grubuna giriyor.Valla ben de nerde okusam 11-14 ikili test, 16-20 üçlü ve dörtlü testleri rutin olarak gördüm, tabii hepsinin yapılıp yapılmama kararı anneye bırakılıyor. Ha şöyle de olabilir benim yaş riskim 1:593, resmi olarak 30um ama yaşım 29, o da o yüzden öyle çıkmıştır diye düşündüğüm için çok da umursamadım, en yakın risk oranım bu. Bunun için gerek görmüş de olabilir ama bana bununla ilgili bir şey söylenmedi. Öyle tabii önemli olan bebeğimin sağlığı.
ne güzel :) bazen gazdan diye tahmin ediyorum çıkıyo gibi oluyo sonra bakıyorum yok olmuşBenim çıktı valla :))
Benim kimlik 29 da gercek 1 yaş küçük yazdirmis babam30 bitecek 31 de ilk kez anne olmuş olacağım nasipse :)
sadece yaştan öyle çıkmış diye değerlendirmiyolarmış ben sordum kombine bakılması gerekiyor. Hayırlısı canım inşallah onlardanda güzel sonuç alırsınValla ben de nerde okusam 11-14 ikili test, 16-20 üçlü ve dörtlü testleri rutin olarak gördüm, tabii hepsinin yapılıp yapılmama kararı anneye bırakılıyor. Ha şöyle de olabilir benim yaş riskim 1:593, resmi olarak 30um ama yaşım 29, o da o yüzden öyle çıkmıştır diye düşündüğüm için çok da umursamadım, en yakın risk oranım bu. Bunun için gerek görmüş de olabilir ama bana bununla ilgili bir şey söylenmedi. Öyle tabii önemli olan bebeğimin sağlığı.
ay bence çok şükür hamileliğin en sabırsız zamanları bahara geliyor. bu botlarla kalın kazaklarla nasıl olurdu düşünemiyorum.olsun evde olucam iş yok güç yok takılırım şort askılı
Benim çıktı valla :))
sana bişey sölim mi millet manyak olduğumu düşünüyor ama sadece 1 kere bot giydimay bence çok şükür hamileliğin en sabırsız zamanları bahara geliyor. bu botlarla kalın kazaklarla nasıl olurdu düşünemiyorum.
Evet ya maşallah kardesimle yasitsiniz :)oooo ben 23 yaşındayım haftaya 23 bitecek 24 olacağım yani 24 yaşında anne olacağım :) en genç annelerden biri benim sanırım cnm
:)evet sanırım benım 23yasındayım
Bende çarsamba 24olacagım insallah :) aynıyız sanırımoooo ben 23 yaşındayım haftaya 23 bitecek 24 olacağım yani 24 yaşında anne olacağım :) en genç annelerden biri benim sanırım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?