- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Evet ya maşallah kardesimle yasitsiniz :)
malesef alamazsın diyebiliyorum canımKızlar hastaneden ayrıldıktan sonra sigortamı kendim ödüyorum doğum parası alırım değil mi normal sigortalılar gibi
Bende çarsamba 24olacagım insallah :) aynıyız sanırım
Benimde oğlumun adı Metehan :) Bu da erkek olursa Oğuzhan istiyoruz.Kız olursa da Neslihan düşündükGökmen, Buğra, Harun, Oguz(han)..
Oğlumun adı da Yahya Metehan..
Olsun 30 da rahat edersin bizim için serüven yeni basliyor o yaslardaben biraz erken davranmışım demekki olsun ya allah arattırmasın da :)
Anladım canım . Zaten emekli olana kadar oooo:)malesef alamazsın diyebiliyorum canım
malulen yaşlılık ölüm aylığı gibi şeylerden yararlanabiliyosun isteğe bağlı sigorta olarak. Çünkü aldığımız doğum parası değil aslında rapor ödeneği çalışmadığın içinde doktor rapor veremez
Ay ne güzelBenimde oğlumun adı Metehan :) Bu da erkek olursa Oğuzhan istiyoruz.Kız olursa da Neslihan düşündük
malesef bu ülkenin kanunları nasıl ya diye şaşırmıyorum artık vallaAnladım canım . Zaten emekli olana kadar oooo:)
ohoooo 30 da kardeşi gelir inşallah tekrar başlar o serüven bana da :)Olsun 30 da rahat edersin bizim için serüven yeni basliyor o yaslarda
bende hamile kaldığımı öğrendiğim zaman yüksek lisans tez dönemindeydim. haziranda teslimim var normalde ama hiç bakamıyorum. sanırım master rüya oldu . nasipse ilerde artık.eğitimimi tamamladım sağlam bi iş edindim 5 yıllık flörtün sonunda ben evleniyorum anne baba ksuura bakmayın dedim 24 yaşında evlendim 3. üniversitemi dışardan bitirmeye çalışıyorum sınavlara giremedim malum bulantılar düşük tehlikesi baktım neden beklim ki erken anne olayım dedim Rabbim de nasip etti 26 yaşında anne olucam hep hayalini kurardım çok yaş farkı olmasın diye yapıştırdım o yüzden
bence birazda para i,çin istiyorlar. ikilide bir sorun olmazsa ikili üçlü istenmiyor doktorlarda öyle diyor . eğer yaşınız 40a yakınsa olabilir ama.ben rutin olarak 2liyi biliyorum yapılması gerekirse şüpheli bişey çıkarsa 3lü 4lü istiyolar diye okuyodum her yerde şaşırdım canım
bide ikili daha güvenilirmiş bi nebzede olsa 3lü 4lüde risk artarmış bi sorun çıkmadıysa ikilide üçlüyü önermiyolar ne kadar az test o kadar az kafa karışıklığı valla canım arkadaşta ilk kez duydum bende şok oldumbence birazda para i,çin istiyorlar. ikilide bir sorun olmazsa ikili üçlü istenmiyor doktorlarda öyle diyor . eğer yaşınız 40a yakınsa olabilir ama.
bebiklerimiz daha önemli yapamasan bile bu kadarmış dersin canımbende hamile kaldığımı öğrendiğim zaman yüksek lisans tez dönemindeydim. haziranda teslimim var normalde ama hiç bakamıyorum. sanırım master rüya oldu . nasipse ilerde artık.
Kızlar bu göbekler ne zaman çıkıcak ? benim iç karnım mı geniş yoksa kilo mu almıyorum diye anlamadım
Haftaya cumartesi yine kontrol hakkım var bi daha gidip onu da sorayım 19 mayıstaki hocaya bari. iki doktor ayrı ölçümler yapmışlar çünkü, özeldeki bpd bakmamış devletteki crl bakmamış :) ve cinsiyeti özeldeki söyledi, kesin mi acaba haftaya falan daha netleşir mi ya da değişir mi diye sorduğumda da trip attı kadın, cinsiyeti niye değişsin bebeğin yahuu diye:):):) çocuğu çok rahatsız etmeyin yahu :):):) dene bakalım bi yarın. ya her hastanede farklı ölçüm yapıyorlar merak etme benim de etimed ve zekai tahir arasında 6 gün oynuyordu. kafana takacağın bir şey değil bu bence .
İşte hani 3lü testi riske göre yaptırıyorsa -öyle bi şey demedi ama- bi tek en yakın olan risk o canım. Yaş riski 1:593, ense kalınlığı da 0,9 mm gayet iyi dedi.canım bildiğimkadarıyla 30 yaş risk grubu değil. 35 dan sonra risk grubuna giriyor.
Ben instagramdaki normal doğum videolarından sonra heves ettim ama biraz daha düşünmem lazım galiba...
Evet benimde doktorum ikiliden sonraki testlere gerek yok dedi. İki doğum arası 1 yıl olursa akraba evliliği ve yaş durumu olursa o zaman öneriyorlar.bide ikili daha güvenilirmiş bi nebzede olsa 3lü 4lüde risk artarmış bi sorun çıkmadıysa ikilide üçlüyü önermiyolar ne kadar az test o kadar az kafa karışıklığı valla canım arkadaşta ilk kez duydum bende şok oldum
bence birazda para i,çin istiyorlar. ikilide bir sorun olmazsa ikili üçlü istenmiyor doktorlarda öyle diyor . eğer yaşınız 40a yakınsa olabilir ama.
Benimde ilk hamileliğimde 2li 3lü 4lü şeker testi allah ne verdiyse yaptı doktorum yine aynı doktora gittiğim için yine yapmasını bekliyorum 3-4 lü testibide ikili daha güvenilirmiş bi nebzede olsa 3lü 4lüde risk artarmış bi sorun çıkmadıysa ikilide üçlüyü önermiyolar ne kadar az test o kadar az kafa karışıklığı valla canım arkadaşta ilk kez duydum bende şok oldum
ben 3 ayrı doktora gittim 3üde aynı şeyi söyledi banu çiftçi kaan kocatepe gibi bi çok kadın doğum uzmanını takip edip dinliyorum hiç biri de aksi söylmedi demekki arkadaşın doktoru farklı bakış açısına sahipEvet benimde doktorum ikiliden sonraki testlere gerek yok dedi. İki doğum arası 1 yıl olursa akraba evliliği ve yaş durumu olursa o zaman öneriyorlar.
aynı ben :)Ben hamileliğe direk 5 aylık göbekle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?