2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlginç valla :)

Benim de ikili test yarın gormeyeli 1 ay oldu dr cinsiyet tahmininde bulunmaz kanımca, dualarınızı bekliyorum hanımlar..

İyi akşamlar herkese bir süredir yazamamıştım. Lütfen ev işi yaparken çok dikkat edin. Bir süpürge yaptım neler geldi başıma. Çarşambadan cumaya hastanede yattım tam kanama dindi dedim Pazartesi akşamı yine az az geldi.Dün hemen özel bir muayenehaneye gidip kapsamlı muayene oldum. 5 cm kanama alanım var ve vajinal kamera ile bakıldı iltihap varmış rahim ağzında. Sonuç 4 doz iğne+fitil+progestan. Siz siz olun ev işlerini dinlene dinlene yapın ben ettim siz etmeyin

Canım ne yapacaz bilmiyorum.bana ilaç bile vermedi biraz araştırdım sirkeli ve karbonatlı su iyi geliyormuş sanirim birde öyle deneyelim. Ins geçer

Aynen öyle

Ben bugün dr un yanında eğildim yerden bişey almak için ona bile sen öyle kontrolsüz eğilmiyosun artık dedi

Bebeğe bişey olmasa bile beslenmesini kan akışını engelliyomuşuz hareketlerimizle

Eskiden millet tarladan eve gidip doğum yapıyomuş gerçi ama bizde onlar gibi değiliz artık beslenmemiz hayatımız herşeyimiz farklı

Ya evet çok dikkat etmeliyiz. dün gece o kan akışını mı engelledim naptım bilmiyorum bi uyandım sırt üstü yatıyorum ama kalbim kulağımda atıyordu kalp sesine uyandım hemen sola dönünce normale döndüm. bizim nesil çok dayanıksız, tabi herşeyimiz hormonlu sağlıksız eskiler gibi olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…