2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
işkembe , kelle paça çok faydalı içilebilir.
Ama midye dolma yasak diye biliyorum. Cok riskli..
işkembede yasak kokoreçte yasak midye de yasak hepsinde bakteri olma riski var kelle paça öyle değil ama nefis durmuyor malesef 2 tane midye yedim canım çok çektiği için kendimi frenliyorum

günaydın kızlar iş yoğunluğu, uyku vs uzun süre gıremedım

hamileliğim çok sükür devam ediyor

ama pazartesi işe gelirken kar ve buz nedenıyle evın önunden munubuse bınmek için karsıya geçerken yokuş aşağıgıydı bırazda kaydım ve düştüm kımse yardım etmedı gercı etrafta bırı varmıydı onu bıle hatırlamıyorum yavaşca kalktım babamı cagırdım hastaneye gıttık bebeğim iyiydi çok sukur kıpır kıpır hareket edip el sallıyordu kontrol amaçlı bi gün yattım hastanede5 saat arayla 3 kez ultrasonda kontrol edıldım cok sukru sağ sağlım cıktık bıraz omuzum ve kolum agrıyo sizde cok dıkkat edın kaymayım dıye de dusmeden ıkı gun önce yenı bot almıştım düşmeyim dıte eski botlarım daha iyiymiş bu arada

@Meylen yokluğumu farketmişsin canım ayrıca teşekkurler

bilgileri ekletmek isteyenler özelden mesaj atabılır
cinsiyet ve isimler için de özelden mesaj atmanız rica olunur

ay korktum valla kötü bişey mi oldu diye canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun aman aman dikkat edelim bi daha yaşamazsın inşallah ne sen nede biz hamileyken düşmek en korktuğum şey oldu zaten

Cok gecmis olsun oglumda ben de 5 6 ayliktim markete girdim demir rampa birden yerinden cikti popomun ustune oturup kaldim agladim bisey oldu diye cok sukur ikimiz de iyiydik oglum 4.5 yasinda allah koruyor melekleri ... arkadasin cicekleri sularken ayagi kayip gobeginin ustune düstü baya morardi falan onlara de bisey olmadi oglu 3 yasinda :) sen icini ferah tut ... onlar su icindeler koruma kalkanlari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…